ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξορμήσεις, αποδράσεις, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κινηθούν αυτόβουλα, θα είναι δύσκολο γι αυτούς να περιοριστούν ή να δεσμευτούν. Άμεσα θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για στοχευόμενες συζητήσεις, αν υπάρχει συγκέντρωση στους στόχους και στις επιδιώξεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Μην αποκόπτεται από το οικογενειακό περιβάλλον και απέφυγε να γίνει σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου γιατί θα σου στοιχίσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι τις πρωινές ώρες καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου εξέλιξη. Μετά το μεσημέρι αξιοποίησε ευκαιρίες για να μπορέσεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό τις οικονομικές απολαβές που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

Η συναισθηματική αποστασιοποίηση από το ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στην αντίληψη των αναγκών και στην κατανόηση των συναισθημάτων. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον που έρχεται αιφνιδιαστικά για να ανακινήσει έντονα συναισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αυτό σε βοηθά να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί σε πνευματικό επίπεδο και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πολλές και σου δίνεται η ευκαιρία να την δρομολογήσεις με αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρωτότυπα για εσένα αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δείξεις την επαναστατική πλευρά του εαυτού σου.

Οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου και θα δώσουν ώθηση για να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει με το ενδιαφέρον που δείχνει και να χαρίσει νέο νόημα στην αγάπη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανασφάλειες και ο εκνευρισμός κάνουν την εμφάνισή τους από το πρωί και δεν σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία πιθανά ζητήματα που προκύπτουν σε φιλικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι έρχονται στην επιφάνεια αιφνιδιαστικά ζητήματα του παρελθόντος που ανακινούν ανασφάλειες. Παρ’ όλα αυτά βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα καθώς ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις με έξυπνο τρόπο. Το ένστικτό σου και πιθανές ιδέες που έρχονται αιφνιδιαστικά μπορεί να λειτουργήσουν θετικά στις εξελίξεις αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την υποψία σου.

Απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρήσουμε προσωρινά τη σχέση σου, δείξε τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις το ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό ανοίγοντας νέες προοπτικές στην προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και αρμονία αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ξαφνικά γεγονότα σου δίνουν χαρά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που απολαμβάνεις την επαφή μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι εντάσεις με τους συνεργάτες μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και σε δυσκολίες που καλό είναι να αποφύγεις. Μετά το μεσημέρι βρίσκεις τις κατάλληλες λύσεις καθώς η διορατικότητα και η ευφυΐα σου βοηθούν να βρεις τις απαιτούμενες εναλλακτικές που θα ξεμπλοκάρουν πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν.

Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναδικές εκπλήξεις που θα απογειώσουν το πάθος στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις από πρόσωπο που επικοινωνεί μαζί σου δείχνοντας άμεσο ενδιαφέρον για να δημιουργήσετε ένα κοινό δρόμο σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και χωρίς άγχος. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με το σώμα σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης που θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές που μπορεί να έρθουν σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστες για αυτό φρόντισε να μην κολλάς σε στερεότυπα. Οι ευκαιρίες που μπορεί να δοθούν δεν αποκλείεται να εξελιχθούν εξαιρετικά θετικά για εσένα αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δείξεις διαφορετικές πτυχές των δυνατοτήτων σου.

Φρόντισε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και δώσε θετική χροιά στη ρουτίνα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει με το ενδιαφέρον του για εσένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η θετική διάθεση που αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον αρχικό εκνευρισμό της ημέρας καθώς οι ανασφάλειές μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάσουν την ψυχολογία τους. Μετά το μεσημέρι ξαφνικές επαφές σου δίνουν χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να συζητήσεις καθώς ο εκνευρισμός είναι έντονος και μπορεί να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Φρόντισε μετά το μεσημέρι να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου δίνονται για να δεις από διαφορετική σκοπιά τι σε εκφράζει πραγματικά στην επαγγελματική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα οικογενειακά πρόσωπα είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές μαζί τους που σε γεμίζουν τρυφερότητα. Προσοχή το πρωί καθώς μπορεί να γίνεις απότομος λόγω του εκνευρισμού που σε διακατέχει και να προκληθούν αντιπαραθέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στις συνεργασίες σου κάνει την εμφάνισή της καθώς δεν δείχνεις να έχει στην απαιτούμενη ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις πιθανά ζητήματα που προκύπτουν. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες και μπορεί να κοστίσουν την καλή επικοινωνία και την κατανόηση που βρίσκεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η ένταση που μπορεί να επικρατήσει με το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για ρομαντικές στιγμές, μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα ενδιαφερθείς για το φλερτ και για να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα καθώς η κυκλοθυμία κυριαρχεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις και να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά καθώς ανταλλάσσεις απόψεις για ότι σε απασχολεί κάτι που σου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Το πρωί ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω εμμονών που εκδηλώνονται άμεσα και δυναμικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές προτάσεις για συνεργασίες μπορεί να δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις στα επαγγελματικά σου για αυτό και μη διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε νέα επιτυχημένα βήματα. Η επικοινωνία το πρωί είναι δύσκολη ιδιαίτερα με συναδέλφους καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Μην διστάσεις να ξαφνιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση και θα σας φέρει πιο κοντά. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε αιφνιδιάζει και δημιουργεί ρίγη συγκίνησης. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να πάρει εξαιρετικά αισιόδοξη τροπή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, στρέφεις την προσοχή σου σε αυτό που σου δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι απαραίτητο να σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να νιώθεις ότι πατάς σε γερές βάσεις και τίποτα δεν μπορεί να σου δημιουργήσει φόβο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανασφάλεια που μπορεί να σου δημιουργηθεί από ανατροπές στον εργασιακό χώρο είναι έντονη όμως θα πρέπει να δείξεις διάθεση προσαρμογής καθώς μπορεί οι αλλαγές να είναι ωφέλιμες για εσένα. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν ώστε να πετύχεις αυτά που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις σταθερότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου καθώς φαίνεται να αντιδράς απότομα και αυτό να επηρεάζει την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να είναι η κατάλληλη ημέρα για να επικεντρωθείς στην αγάπη για αυτό και πιθανότητα δεν θα ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θέλεις να κερδίσεις την προσοχή των γύρω σου. Αυτό όμως μπορεί να γίνει με παρορμητικό και απότομο τρόπο και τελικά το αποτέλεσμα να είναι αντίθετο από το αναμενόμενο. Από το μεσημέρι και μετά βρίσκεις την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες καθώς δεν αποκλείεται ο εκνευρισμός να μην σου επιτρέψει να εκφράσεις αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι. Εμπόδια στα σχέδιά σου δημιουργούν ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με ανώτερους σου που θα σε επηρεάσουν αρνητικά.

Οι ανατροπές στην καθημερινότητα θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να απολαύσετε στιγμές πάθους που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που κάνει την εμφάνιση του ξαφνικά για να σου τονίσει ότι έχεις αγνοήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά πως πρέπει να τα διαχειριστείς. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε  κατήφεια ή απογοήτευση επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο μπορεί να ανατραπούν ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς ο εκνευρισμός που σε διακατέχει θα επηρεάσει την επικοινωνία με τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα. Απέφυγε τις συγκρούσεις και δείξε ότι μπορείς να λειτουργήσεις με ρεαλιστικούς όρους και χωρίς αυταπάτες.

Δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου που θα ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητας και θα δώσει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που εντείνουν τις ευαισθησίες σου και ανακινούν συναισθήματα που είχες θαμμένα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το φιλικό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με φίλους που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και πιθανές απόψεις που έχεις. Η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία για αυτό φρόντισε να αφήσει στην άκρη το πείσμα και τη νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που έχεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη τους. Προσοχή τις πρωινές ώρες γιατί ο εκνευρισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου με ακρίβεια και οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές.

Η ανάγκη ανεξαρτησίας που κάνει την εμφάνισή της μπορεί να θορυβήσει το ταίρι σου, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εξηγήσεις ειλικρινά τι πραγματικά θέλεις από τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει με το έντονο ενδιαφέρον του.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!