ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι 7/10: Θα φέρει έρωτες και χρήμα σε 5 ζώδια

Από σήμερα Παρασκευή 10/9 η Αφροδίτη, περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να φέρει ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά μόνο για 5 τυχερά ζώδια.

Όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr  χρήματα, αισθήματα, απολαύσεις της ζωής, έρωτας, δημιουργικότητα, παιδιά, τέχνη είναι μερικοί από τους τομείς που συνδέονται άμεσα με την Αφροδίτη, η οποία όμως από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορεί γενναιόδωρα να προσφέρει τις θετικές της ιδιότητες που είναι αφενός η ικανότητα του ανθρώπου να συνδέεται αρμονικά με το περιβάλλον του, αφετέρου η επάρκεια και ικανοποίηση τόσο η αισθηματική όσο και η οικονομική. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις.

Σύμφωνα με το astrology.gr από σήμερα 10/9 μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου αρκετά ζώδια θα δουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά τους. Νέα πάθη, έρωτες, θαυμαστές και ευκαιρίες για χρήμα περιμένουν αυτές τις μέρες τους τυχερούς του ζωδιακού, που είναι οι παρακάτω:

Σκορπιός

Στο δικό σου ζώδιο περνά η Αφροδίτη, εσύ είσαι και ο πρώτος ευνοημένος! Νέες γνωριμίες, αυξημένο σεξαπίλ και βελτίωση της προσωπικής σου ζωής είναι στο πρόγραμμα, αφού στο μήνα που θα ακολουθήσει κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Αλλά και τα επαγγελματικά σου δε θα μείνουν πίσω, αφού η πειθώ σου είναι στα καλύτερά της.

Ταύρος

Στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπαίνει από αύριο η Αφροδίτη και κάνει τη γοητεία σου να χτυπήσει κόκκινο. Αν σε ενδιαφέρει το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να την κυνηγήσεις.

Απλώς έχε στο νου σου ότι θα πρέπει να πολεμήσεις κάποια ταυρίσια χαρακτηριστικά όπως η ισχυρογνωμοσύνη και η απολυτότητά σου. Και θυμήσου: Όποιος ψάχνει τα… πάρα πολλά, χάνει τα πολλά. Κάποιοι συμβιβασμοί και συμμαχίες είναι απαραίτητοι.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα αυξήσει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και τον μαγνητισμό σου.

Αυτή είναιη καλύτερη  εποχή για νέα ειδύλλια, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η αρχή και για κάτι πιο σταθερό.

Εκτός των ερωτικών, πάντως, η Αφροδίτη ευνοεί και τις στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σου, οπότε κοίτα να τις απολαύσεις.

Ζυγός

Μέχρι τώρα η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιό σου και σε έκανε να κλέβεις την παράσταση. Τώρα που περνά στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο, ετοιμάσου να αφήσεις τη μοναξιά στο παρελθόν, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεις τον σύντροφο που ψάχνεις.

Αλλά και αν είσαι ήδη σε σχέση, θα τη δεις να ξαναφουντώνει και να παίτρνει τα πάνω της.

Το σημαντικότερο, όμως, ίσως είναι η ευνοια της Αφροδίτης για τα οικονομικά σου, που θα σου φέρει επιπλέον χρήματα και κέρδη – πιθανώς από κάποια συμφωνία ή επένδυση των προηγούμενων μηνών.

Κριός

Στους τυχερούς του μήνα και τα κριάρια, αφού η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σας οίκο βελτιώνει τόσο τα ερωτικά και σεξουαλικά σας όσο και τα οικονομικά.

Η ζωή σου θα γίνει λίγο πιο εύκολη αφού θα λάβεις κάποια χρήματα που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις τρύπες, ενώ αυτό το διάστημα ευνοεί και τις επενδύσεις, τις αποταμιεύσεις και τις αγορές.

Στο βάθος διαφαίνεται και ένας παθιασμένος έρωτας που ίσως σε βάλει σε mood για σταθερότητα – ενώ αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για μια περίοδο γεμάτη ερωτισμό, με το ταίρι σου να σε εκπλήσσει συχνά… κάτω από τα σεντόνια.

Σημαντικές Στιγμές μέχρι τις 7/10

Παρακάτω σου δίνονται κάποιες σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τις αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, για να μάθεις με περισσότερη λεπτομέρεια τι πρέπει να προσέξεις, αλλά και ποιες ευκαιρίες πρέπει να αξιοποιήσεις.

  • 13 Σεπτεμβρίου 2021: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου (07°20′).  Διάχυτο είναι το αίσθημα της μοναξιάς, της απογοήτευσης, της “παγωμάρας” των προσωπικών σχέσεων, θα υπάρξουν χωρισμοί αλλά και ισχυροί κλυδωνισμοί στις σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ισχυρές πιέσεις και περιορισμοί! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.
  • 23 Σεπτεμβρίου 2021: Μετά τις πιέσεις και τις δοκιμασίες που προέκυψαν από το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, έρχονται οι κρίσεις ανεξαρτησίας, απελευθέρωσης που θα φέρουν ανατροπές και ξαφνικά ευτράπελα στις σχέσεις. Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο ( 14°19′ )  και δεν λείπουν οι ξαφνικές “βόμβες” που θα προκαλέσουν σοκ στις σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν αιφνίδιες εξελίξεις (λογαριασμοί, ανατιμήσεις προϊόντων) που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις! Η επιρροή είναι πιο αισθητή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου, οι Κριοί και οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ συγκροτημένη στην οικονομική σας διαχείριση!
  • 29 Σεπτεμβρίου 2021 : Ο Σεπτέμβριος ρίχνει την αυλαία του με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα το οποίο “γλυκαίνει” την ατμόσφαιρα γύρω μας και προσφέρει την ευκαιρία για ρομαντισμό, συναισθηματικές εκδηλώσεις, όνειρα, σχέδια και ερωτικές εξελίξεις που θα αγγίξουν με όμορφο τρόπο μία ευαίσθητη χορδή! Οι κερδισμένοι είστε οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην (21°22′) των παραπάνω ζωδίων.
  • 1 Οκτωβρίου 2021: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία κάνει το “ποδαρικό” του Οκτωβρίου προκαλώντας την τάση για υπερβολή! Προσοχή αυτή την ημέρα στις σπατάλες αλλά και στις αχόρταγες διαθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν και τις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές  στην επιπολαιότητα! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικοόυς πλανήτες κοντά στην (22°49′)
  • 2 Οκτωβρίου 2021: Η τελευταία όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από τον Σκορπιό είναι το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα, το οποίο διεγείρει το πάθος, την ερωτική απόλαυση και την ολοκληρωτική μεταμόρφωση κάποιων σχέσεων. Ιδανική μέρα για οικονομικές απολαβές και ευκαιρίες ανάπτυξης. Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικοόυς πλανήτες κοντά στην (24°19′)

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!