GOSSIP

Ο Αλεξάνδρου παραδέχτηκε πως είναι φουλ ερωτευμένος με την Τούνη

Νέες δηλώσεις έκανε το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks και γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη και σε σε αυτές εξομολογείται πλέον δημόσια το πόσο ερωτευμένος αισθάνεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και την Νίκη Κώτσου, το ζευγάρι μετράει τέσσερις μήνες σχέσης και είναι full in love.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ωστόσο, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη στην Real και παραδέχθηκε πως είναι πολύ ερωτευμένος.

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο για τη νέα του σχέση.

Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, δεν είχε προκύψει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ήταν και οι δύο δεσμευμένοι. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που βρέθηκαν τυχαία στην ίδια παρέα, είδαν ο ένας τον άλλον κάτω από διαφορετικό φως και από τότε είναι αχώριστοι.

Παράλληλα η Ιωάννα, πριν λίγες ώρες ανέβασε στο Instagram ένα πλάνο που δείχνει την ίδια και το σύντροφό της αγκαλιά στη Νάξο: «Ό,τι και αν γράψω, αδικεί την στιγμή… *αφήνω το caption πάνω σας» έγραψε στη λεζάντα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!