GOSSIP

Αυτή ήταν η αιτία θανάτου της Νανάς Ταπάσκου

Η Νανά Ταπάσκου, γνωστό μοντέλο των ’90s, “έφυγε” από τη ζωή την Κυριακή 22 Αυγούστου, σε ηλικία 42 ετών και η είδηση του θανάτου της, έγινε γνωστή μέσω social media προκαλώντας σοκ και θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο θάνατος της Νανάς Ταπάσκου πιθανότατα προήλθε από πνευμονική εμβολή.

Και ο Άκης Δείξιμος που ήταν συνεργάτης και φίλος της, επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στο tlife.gr πως ο θάνατός της Νανάς ήταν ξαφνικός: 

 «Είχαμε συνεργαστεί παλιότερα σε ένα μαγαζί στην Πάτρα. Της είχα γράψει κάποια τραγούδια. Από ό,τι ξέρω ήταν υγιέστατη και από ό,τι μου είπαν πιο στενοί της φίλοι ήταν ξαφνικό δυστυχώς.

Από ό,τι γνωρίζω από άλλη συνάδελφό μας, η Νανά Ταπάσκου πέθανε προχθές το μεσημέρι (22/8). Η μόνη επικοινωνία που είχαμε πρόσφατα ήταν όταν ανταλλάξαμε “χρόνια πολλά”. Η Νανά Ταπάσκου ήταν μονίμως χαμογελαστή, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ».

Η Νανά Ταπάσκου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Μαυρουδή Αναγνωστάρα και μητέρα δύο παιδιών και τα τελευταία χρόνια ζούσαν μόνιμα στις Σέρρες.

Συμμετείχε στα Playmate το 1999 και εκτός από το μόντελινγκ, είχε ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και το τραγούδι. Κυκλοφόρησε ένα CD single, εμφανίστηκε στη σειρά, “Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα”, στη “Λόλα” και στο ριάλιτι “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!