GOSSIP

Σάλο προκάλεσε η σύλληψη της Αφροδίτης Μπάρμπα - Τι λέει η μαμά του μοντέλου

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η σύλληψη της Ελληνίδας Playmate 2011 και πρώην παίκτριας του My Style Rocks Αφροδίτης Μπάρμπα, καθώς η αστυνομία εντόπισε στο όχημα του γνωστού μοντέλου σημαντική ποσότητα κοκαΐνης. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο protothema.gr σήμερα η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας για να δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων για τα 35 φιξάκια κοκαΐνης που βρέθηκαν στο πολυτελές Range Rover μετά το μπλόκο των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ στη Γλυφάδα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Το άρθρο αναφέρει πως η Ασφάλεια περιμένει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για να προσθέσει στη δικογραφία. Τα αποτελέσματα από την ανάλυση του κινητού της τηλεφώνου, μάρκας Samsung S20 προκειμένου να ανοίξουν νέοι δρόμοι στις έρευνες που έχουν να κάνουν με το πεδίο των επαφών της 31χρονης.

Άλλωστε όπως προκύπτει και από τη δικογραφία που αποκάλυψε το protothema.gr, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας φέρεται να είναι πεπεισμένοι ότι η κοπέλα δεν λειτουργούσε μόνη της και για τον λόγο αυτό έστησαν ειδική ομάδα για να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση. Και όλα αυτά την ίδια ώρα που η ίδια αρνείται τα πάντα, δηλώνει άγνοια για την προέλευση της κοκαΐνης με πρόσωπα του περιβάλλοντος της να λένε στο protothema.gr πως κάποιος «φύτεψε» τα ναρκωτικά για να της κάνει κακό.

Τι λέει η μητέρα του μοντέλου

Η μητέρα του μοντέλου μίλησε στο protothema.gr και κάνει λόγο για «στημένη υπόθεση» εις βάρος της κόρης της.

«Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει», υποστηρίζει, τονίζοντας ότι η κόρη της δεν έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες. «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της», διευκρινίζει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του μοντέλου, ευελπιστεί ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πως θα αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με όσα της προσάπτουν. «Η κόρη μου είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις», σημειώνει.

Εξηγεί ότι το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ranger Rover, αγοράστηκε από την κόρη της πριν από λίγο καιρό στη τιμή των 30.000 ευρώ. «Καμία σχέση με όσα ακούγονται ότι δήθεν έδωσε 100.000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο», συμπληρώνει. Και συνεχίζει: «Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν».

 

 

Η ειδική ομάδα της Ασφάλειας

Ο αξιωματικός της Ασφάλειας που χειρίστηκε την υπόθεση στην κατάθεση του αναφέρει τα εξής: «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. […..].Ύστερα από την προσαγωγή της στην υπηρεσία μας συστήθηκε ειδική προανακριτική ομάδα με σκοπό να διακριβώσει της εγκληματικής της δράσης καθώς θεωρήθηκε σφόδρα πιθανό αυτή να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις προμήθειας διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα η κατηγορούμενη 1) κατείχε σημαντικό αριθμό πανομοιότυπων συσκευασιών ναρκωτικής ουσίας που με βεβαιότητα προόριζε για πώληση ή περαιτέρω διακίνηση σε έτερα άτομα. 2) Κινούνταν με υπερπολυτελές όχημα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας της, η κατοχή του οποίου δεν φέρεται να δικαιολογείται με τα εισοδήματα της σύμφωνα με τα όσα προφορικά ανέφερε στους αστυνομικούς. Το προαναφερόμενο όχημα καθώς και η εξωτερική εμφάνιση της κατηγορουμένης δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς ότι αυτή εμπλέκεται σε τυχόν αξιόποινες πράξεις. 3) η εν γένει συμπεριφορά της κατά τον έλεγχο καθώς και το γεγονός ότι άμεσα κάλεσε οικείο της πρόσωπο προκειμένου να ενημερώσει ότι ελέγχεται από αστυνομικούς καταδεικνύει με βεβαιότητα ότι γνώριζε την ύπαρξη των ναρκωτικών και προσπάθησε να δυσχεράνει το αστυνομικό έργο. Εκ των ανωτέρω τεκμαίρεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η κατηγορουμένη ενεργεί με σκοπό πορισμού εισοδήματος κατ΄επάγγελμα σε πώληση και διάθεση ναρκωτικών ουσιών».

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό «Όλες οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν νομότυπα και θα αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Αθηνών για εργαστηριακή εξέταση και εν συνεχεία στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για φύλαξη και καταστροφή. Κατασχεθέν όχημα θα αποσταλεί στη Δ.Δ.Δ.Υ».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!