GOSSIP

Νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος - Δεν είχε εμβολιαστεί

Η πανδημία δείχνει να καλπάζει στην Ελλάδα, μετά την τουριστική περίοδο και τα νοσοκομεία παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση εισαγωγών ασθενών με Covid -19 το τελευταίο δεκαήμερο και σύμφωνα με πληροφορίες και ο 37χρονος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς εμφανίζει έντονα συμπτώματα.

Ο τραγουδιστής έχει διαγνωστεί εδώ και μερικές ημέρες με κορωνοϊό, αλλά η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.

Συγκεκριμένα έπεσε το οξυγόνο του και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, όπου εισήχθη σε απλή κλίνη COVID του «Ευαγγελισμού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος φέρεται να μην είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Τι δήλωνε ο ίδιος πέρυσι για την πανδημία

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε δηλώσεις του τον Μάιο του 2020 στο θέμα του κορωνοϊού είχε δηλώσει ότι θα κοινωνούσε «ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός»…».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να κοινωνήσουν, να πάνε να προσευχηθούν στην εκκλησία, να ανάψουν ένα κερί και αυτή η ανάγκη τους, κατά κάποιο τρόπο, από κάποιους ανθρώπους φάνηκε ότι δε θα πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη ζωή», είπε.

«Τον λόγο δε τον γνωρίζω γιατί, αλλά, άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν… π.χ. ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλούσε κορονοϊο. Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από μένα ήταν λεπρός», συνέχισε.

«Ποια είναι η πιο κολλητική αρρώστια; Εγώ, θα το έκανα. Το ομολογώ και δημόσια. Στο καμαρίνι μου έχω το γούρι μου, μία εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ. Έχω μεγάλη αγάπη και στην Παναγία. Χαίρομαι πολύ που μιλήσαμε για τα Θρησκευτικά, γιατί εγώ δεν κάνω τίποτα χωρίς να σκέφτομαι αυτό», σχολίασε.

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφορούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει».

Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Ο τραγουδιστής ανέφερε πώς κανένας από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε κάτι σχετικά με την πίστη και την θρησκεία μας, λέγοντας πώς οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κορωνοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!