ΖΩΔΙΑ

Ο Αύγουστος θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά όλων των ζωδίων

Ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού, αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά ζητήματα όλων των ζωδίων και θα επηρεάσει το πορτοφόλι τους είτε με πολύ θετικό είτε με αρνητικό τρόπο.

Στο astrokouskous.oroskopos.gr είδαμε οικονομικές προβλέψεις για το μήνα Αύγουστο για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σας βρίσκει με σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, ωστόσο είναι φανερό ότι δεν θα στερηθείτε την ανεμελιά ή τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού, σημαντικό είναι ωστόσο να είστε αρκετά οργανωμένοι στον προϋπολογισμό σας,  συγκρατώντας κάποιες στιγμές τον αυθορμητισμό και την επιπολαιότητα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Πιο επιρρεπείς στα οικονομικά σας αυτό το μήνα είστε οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα οσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 3-5 Απριλίου. Στην πορεία του μήνα βιώνετε διακυμάνσεις στα οικονομικά σας, ενώ θα δαπανήσετε – κυρίως για λόγους ψυχαγωγίας- περισσότερα χρήματα απο οτι υπολογίζατε.  Η Αφροδίτη απο το ζώδιο της Παρθένου ως τις 16/8, βοηθά στην επίτευξη της ισορροπίας στον εργασιακό τομέα, γεγονός που θα σας δώσει μία ανακούφιση και για την οικονομική σας πορεία. Συνάμα και ο Άρης (κυβερνήτης σας) απο την Παρθένο σε όλη την πορεία του μήνα, εντείνει την επαγγελματική σας δραστηριότητα, γεγονός που σας βοηθά να νιώσετε ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πιο χαλαρός, ανάλαφρος και ξεκούραστος μήνας της χρονιάς είναι εδώ και εσείς αγαπητοί μου Ταύροι είναι βέβαιο ότι καταφέρνετε να απολαύσετε όλα όσα σας στέρησε ο χειμώνας, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν για αυτό το μήνα οι μεγάλες προοπτικές ανόδου των οικονομικών σας. Η Αφροδίτη ως τις 16/8 και ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα απο το ζώδιο της Παρθένου σας παρακινούν να περάσετε καλά και να ανανεωθείτε και δεν θα βρείτε ισχυρές οικονομικές πιέσεις που θα σταθούν εμπόδιο στην καλοκαιρινή ανεμελιά. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου  ωστόσο, είναι φανερό ότι βρίσκεστε πολύ πιο πιεσμένοι από τις ευθύνες και τις πιέσεις της εποχής, ενώ αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις ανάγκες που διαμορφώνονται.  Από τις 16/8 η Αφροδίτη από το Ζυγό σας βοηθά να συντηρήσετε τα οικονομικά που προέρχονται απο την εργασία σας.   Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου δέχεστε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα αποφέρουν οικονομικούς καρπούς λίγο αργότερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο  Αύγουστος είναι ένας μήνας με πολλές σκέψεις, ιδέες, προτάσεις αλλά και αποφάσεις για την πορεία στους βασικούς τομείς της ζωής σας, αλλά και για τα οικονομικά σας. Τα φεγγάρια του μήνα  (Νέα Σελήνη 8/8 και Πανσέληνος 22/8 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου) σας καλούν να κάνετε σημαντικές επιλογές, να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και να κάνετε τον προγραμματισμό σας για τη νέα σεζόν που ξεκινά.  Αυτό το μήνα ωστόσο αρκετοί θα προβείτε σε αλλαγές που αφορούν τον χώρο σας (οικιακό ή εργασιακό) , αφού η Αφροδίτη ως τις 16/8 και ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα από το ζώδιο της Παρθένου σας παρακινούν για μία μορφή ανανέωσης, καλό είναι λοιπόν να οργανώσετε σωστά τον προϋπολογισμό σας.  Οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, παρόλο που ο μήνας φέρνει έξοδα αλλά και εκνευρισμούς δέχεστε και την οικονομική στήριξη απο την οικογένεια ή κάποια εύνοια που προέρχεται από ακίνητο ή οικογενειακή περιουσία, δώστε έμφαση στις προοπτικές που τωρα ανοίγονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Αύγουστο καταφέρνετε και βρίσκετε λύσεις για τα οικονομικά σας και την πορεία τους, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι αρκετοί απο εσάς θα κάνετε αναπροσαρμογές, ή και περικοπές όπου εντέλει θα αποδώσουν! Με τη Νέα Σελήνη στις 8/8 απο το ζώδιο του Λέοντα, σας δίνονται οι ευκαιρίες εύρεσης νέων πηγών εσόδων ή και κάλυψης των οικονομικών σας αναγκών ενώ θα έχετε και την άνεση για μία αγορά ή για κάποια έξοδα που δεν μπορούσατε να καλύψετε πιο πριν.  Ως τις 11/8 με τον Ερμή από το Λέοντα υπάρχουν συζητήσεις, ιδέες , προτάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.  Πιο πιεσμένοι αυτό το μήνα από λογαριασμούς, χρέη, οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους είστε οι Καρκίνοι τέλος 1ου και αρχές  2ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 31 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, παρόλα αυτά καταφέρνετε να οργανώσετε τις υποθέσεις σας. Πιο κερδισμένοι στα οικονομικά σας θα είστε αυτο το μήνα οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου όπου ο Δίας απο τον Υδροχόο σας βοηθά να αξιοποιήσετε οικονομικές ευκαιρίες προς όφελός σας.

 

ΛΕΩΝ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει ικανοποιημένους απο την πορεία των οικονομικών σας, αλλά και με τις ευκαιρίες εκείνες που σας στηρίζουν να χαρείτε  με περισσότερη οικονομική άνεση αυτόν τον σημαντικό για εσάς μήνα. Ως τις 16/8 η Αφροδίτη απο την Παρθένο, ενισχύει τις οικονομικές απολαβές σας, λαμβάνετε χρήματα, δεν παύει ωστόσο να υπάρχουν και έξοδα λόγω οτι στην ίδια θέση κινείται και ο Άρης. Οι πρωτοβουλίες και οι κινήσεις ωστόσο που θα πραγματοποιήσετε θα σας βοηθήσουν στην οικονομική σας συγκρότηση αλλά και εξέλιξη . Από τις 11-30/8 με τον Ερμή απο την Παρθένο  οι συζητήσεις , οι αποφάσεις αλλά και οι συμφωνίες θα αποτελέσουν λύση στα οικονομικά σας ζητήματα. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου θα προβείτε και σε επαγγελματικές αλλαγές, όπου έστω και αν δεν τις είχατε στο πρόγραμμα μετά τις 20/8 φανούν θετικές για τα οικονομικά σας. Οι Λέοντες που είστε γεννημένοι κοντά στις 15/8 αποφύγετε απερίσκεπτα έξοδα ιδιαίτερα στις 10 και 25/8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος στο ξεκίνημά του είναι ανήσυχος για την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, ωστόσο η πορεία του αναμένεται να είναι  ικανοποιητική αλλά και κερδοφόρα αναφορικά με τα έσοδά σας.  Με την Αφροδίτη ως τις 16/8 και τον Άρη από το ζώδιο σας σε όλη τη πορεία του μήνα, είστε αρκετά πιο ανοιχτοί στο να περάσετε καλά, αλλά και να δαπανήσετε περισσότερο χρήμα για καλοπέραση, προσοχή στην παρορμητικότητα ωστόσο. Το πιο θετικό διάστημα για τα οικονομικά σας αναμένεται η περίοδος απο τις 16 Αυγούστου και έπειτα, όπου η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού  θα ενισχύσει τις απολαβές σας και θα φέρει χρήματα στα χέρια σας. Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου κοντά στις 23/8 λαμβάνετε μία οικονομική ανταμοιβή μέσω της εργασίας σας. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου έχετε νέες επαγγελματικές προοπτικές που θα στηρίξουν το εισόδημα σας. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου δέχεστε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που δίνουν την υπόσχεση για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινά με εσάς να είστε δοσμένοι στα επαγγελματικά σας, αρκετά ανήσυχοι ωστόσο αναφορικά με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Στα οικονομικά σας ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δεν θα σας στερήσει την ικανοποίηση, δεν είναι όμως και ο μήνας που θα δείτε την οικονομική σας κατάσταση να αλλάζει άρδην.  Μέχρι τα μέσα Αυγούστου ευνοείστε πολύ περισσότερο στο κλείσιμο πρακτικών εκκρεμοτήτων, ενώ στην συνέχεια η Αφροδίτη απο το ζώδιο σας, σας δίνει την άνεση – και την οικονομική – για να μπορείτε να απολαύσετε τις ομορφιές του καλοκαιριού! Οι οικονομικές διακυμάνσεις ωστόσο δεν λείπουν αυτό το μήνα ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ιδιαίτερα κοντά στις 7-8 Οκτωβρίου. Αποφύγετε νέα οικονομικά ανοίγματα ή και ρίσκα. Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου παρόλο το άγχος για εργασία οικονομικά έχετε μία σταθερή πορεία.Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, πείτε ναι σε νέα επιχειρηματικά σχέδια, ο μήνας σας βρίσκει οικονομικά πιο ικανοποιημένους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Αύγουστο κάνετε σημαντικά βήματα που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σας και των στόχων που έχετε θέσει, προκειμένου να εξασφαλίσετε καλύτερες συνθήκες στα οικονομικά σας. Δεν παύει βέβαια να υπάρχουν αρκετές ευθύνες που δεν σας επιτρέπουν να είστε τόσο ανάλαφροι. Η δικτύωσή σας, οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε στην πορεία αυτού του μήνα, μπορούν να αποτελέσουν το “κλειδί” για να βάλετε στα σκαριά νέα οικονομικά σχέδια.  Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου παρόλες τις οικογενειακές ευθύνες που πιέζουν τα οικονομικά σας θα καταφέρετε να οργανωθείτε και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, παρόλο που είστε αρκετά πιο πιεσμένοι επαγγελματικά και με οικογενειακά έξοδα που τρέχουν, θα καταφέρετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που  θα έχει κάποια καλή προοπτική στα οικονομικά σας. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου βρίσκεστε αρκετά πιο κερδισμένοι στον οικονομικό σας τομέα, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας ή αρκετοί θα δείτε τα οικονομικά του σπιτιού σας να βελτιώνονται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος παρόλο που είναι μήνας αναμελιάς εσάς σας βρίσκει ενεργοποιημένους στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα μαχητικούς για το κυνήγι των στόχων σας αλλά και την κατάκτηση καλύτερων προοπτικών για το μέλλον σας. Η Αφροδίτη ως τις 16/8 , ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα και ο Ερμής από τις 11-30/8 στο ζώδιο της Παρθένου, είναι γεγονός ότι σας στηρίζουν να κάνετε  επαγγελματικά βήματα που θα αποφέρουν καρπούς και στα οικονομικά σας. Στόχοι, σχέδια και επαγγελματικά ανοίγματα που γίνονται τώρα θα βοηθήσουν στην μετέπειτα οικονομική σας εξέλιξη. Η  εργασία σας ως τα μέσα του Αυγούστου αποδίδει καλά και στηρίζει τις οικονομικές σας ανάγκες. Οι Τοξότες του 1ου και του 2ου  δεκαημέρου παίρνετε τις επαγγελματικές πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν την καλύτερη οικονομική σας πορεία! Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου παρόλο που έχετε αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, ο μήνας προσφέρεται για γνωριμίες, επαφές, συμφωνίες που σας ανοίγουν και μια νέα προοπτική και για τον οικονομικό σας τομέα

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά την διάρκεια του Αυγούστου τα οικονομικά σας αποτελούν το βασικό σας μέλημα, προκειμένου να διαχειριστείτε εκκρεμότητές σας αλλά και να αξιοποιήσετε νέες προοπτικές που θα σας στηρίξουν στα μετέπειτα βήματά σας. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 8/8 καταφέρνετε επιτυχώς να οργανώσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις ή και εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους. Συνάμα αρκετοί λαμβάνετε κάποια έξτρα εισφορά που σας βοηθά να ορθοποδήσετε στα οικονομικά. Η Αφροδίτη ως τις 16/8 και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, σας στηρίζουν στην πορεία του μήνα ως προς την εύρεση νέων σχεδίων ή και την προοπτική νέων συμφωνιών που θα σας αποδώσουν και οικονομικά.  Από τις 16/8 η Αφροδίτη απο το Ζυγό σας στηρίξει στην επαγγελματικές σας ανέλιξη και στην στήριξη των οικονομικών μέσω της εργασίας σας. Πιο πιεσμένοι στον οικονομικό τομέα αυτό το μήνα είστε οι Αιγόκεροι τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου, δηλαδή οι γεννημένοι 30/12-2/1.  Πιο κερδισμένοι στα οικονομικά όπου θα καταφέρετε να δείτε νέες προοπτικές ή και περισσότερα χρήματα στα χέρια σας είστε οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δεν θα σας αφήσει ακάλυπτους στα οικονομικά σας, δεν παύει ωστόσο για αρκετούς από εσάς να είναι και ένας μήνας ώριμων σκέψεων και αποφάσεων για την διαχείριση των χρεωστικών υπολοίπων ή των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, έχετε τονισμένο τον παράγοντα της τύχης αφού ο Δίας έχει επανέλθει στο δικό σας ζώδιο σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε νέες προοπτικές ή και νέες ευκαιρίες.  Ως τις 16/8 η Αφροδίτη από την Παρθένο σας βοηθά  στην κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων, δέχεστε όμως και στήριξη ή κάποια έξτρα έσοδο.  Ο Άρης από την Παρθένο σε όλη την πορεία του μήνα, σας θυμίζει ότι πρέπει να κάνετε δραστικές κινήσεις για τα οικονομικά σας που συνδέονται με τρίτες πηγές, ή για ζητήματα που  αφορούν τις οφειλές σας.  Την περίοδο 11-30/8 μπορείτε με περισσότερη άνεση  να συζητήσετε ή και να αποφασίσετε για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Περισσότερη οικονομική αστάθεια βιώνετε αυτό το μήνα οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 11/2.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δεν έχει απώλειες, δοκιμασίες ή πιέσεις στα οικονομικά σας, απεναντίας στην πορεία του αρκετοί θα καταφέρετε να βρεθείτε κερδισμένοι, μέσω συνεργασιών ή επαφών που θα κάνετε στην πορεία αυτού του καλοκαιρινού μήνα.  Με την Αφροδίτη ως τις 16/8 και τον Άρη σε όλη την πορεία του μήνα από το ζώδιο της Παρθένου, αξιοποιήστε τις συνεργασίες σας που μπορούν να αποδώσουν καρπούς και στις οικονομικές σας προσπάθειες. Αρκετά πιο θετικές αναμένονται οι συνθήκες των οικονομικών σας από τις 16/8 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού! Σε αυτό το διάστημα θα έχετε κάποιο έξτρα εισόδημα / μπόνους είτε κάποια βελτίωση των οικονομικών μέσω του/της συζύγου / συντρόφου! Για τους Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου ο μήνας βοηθά την ικανοποιητική διευθέτηση χρεωστικών υπολοίπων. Για τους Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου πείτε ναι σε προτάσεις νέων συνεργασιών που θα σταθούν κερδοφόρες. Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου κλείνετε εκκρεμότητες και δέχεστε στήριξη για οικονομική ανασυγκρότηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!