GOSSIP

Ο Στάθης Αγγελόπουλος θα παραμείνει αρκετό ακόμη καιρό στο νοσοκομείο

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, που νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία, καθώς νόσησε με κορωνοϊό, μπορεί πλέον να μην βρίσκεται σε ΜΕΘ, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η νοσηλεία του, αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετές ακόμη εβδομάδες.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, ούτε ο ίδιος, ούτε η οικογένειά του, η οποία επίσης κόλλησε κορωνοϊό (έχουν πει δημοσίως πως είναι κατά του εμβολίου) πέρασε δύσκολες ημέρες στην εντατική κάνοντας πολύ δυσχε­ρή τη νοσηλεία του μέσα στο νο­σοκομείο. Η κατάστασή του, όμως, ευτυχώς, παρουσιάζει μια ήπια βελτίωση αν και τα δύσκολα ακόμα δεν έχουν περάσει.

Όπως αναφέρει άρθρο του in.gr η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέ­ρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Μπορεί να ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά η κατάστασή του παραμένει σε εξέλιξη, αφού τα πράγματα είναι δύσκολα στη νοσηλεία του…

Έχει βγει από την εντατική, αλλά λόγω του άσθματος που έχει θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να πάρει τα πάνω του για να γίνει καλά.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, με δυσκολία μιλάει, αλλά γράφει μηνύματα και επικοινω­νεί με τον έξω κόσμο. Μάλιστα πρόσφατα έστειλε και ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Είναι αρ­κετά καλύτερα και οι γιατροί του «Σωτηρία» έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουν να τον κάνουν κα­λά.

Ο τραγουδιστής είπε ότι λογικά θα είναι στο νοσοκομείο ακόμα δύο εβδομάδες λόγω του άσθματος, το οποίο προσπαθούν να μην έχει διακυ­μάνσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!