ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 1 Αυγούστου 2021

Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και έντονες εσωτερικές ανησυχίες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει στα ρίσκα στις πρωτοβουλίες και στις καινούργιες προτάσεις που ενδεχομένως να ακουστούν. Προσοχή στις απαισιόδοξες σκέψεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική δράση και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι αυτά που σου δίνουν χαρά και γαλήνη. Νέες ιδέες έρχονται στο τραπέζι το θέλετε να πραγματοποιήσετε από κοινού ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου θα βοηθήσουν και σε ομαδικό επίπεδο. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία γιατί αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και προβλήματα στην διαχείριση υποθέσεων που έχεις. Τα ξεσπάσματα θα σε αποπροσανατολίσουν.

Ερωτικά

Η έντονη η επικοινωνιακή σου διάθεση ευνοεί τη σχέση σου καθώς σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Οι κοινοί στόχοι είναι κάτι που απολαμβάνετε και σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε σαν ομάδα. Προσοχή το απόγευμα γιατί η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να εντυπωσιάσεις νέο πρόσωπο, όμως η ένταση μεταξύ σας είναι μεγάλη και αυτό θα σε προβληματίσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να έχουν αυξηθεί και να καλείς ή να βρεθείς με πρόσωπα που ίσως δεν είναι ευχάριστο για εσένα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να περάσεις καλά και μην απογοητεύεσαι και προκαταβάλλεσαι. Η κατήφεια και η απογοήτευση δεν θα βοηθήσουν στο να κρατήσεις υψηλό ηθικό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι οι ευθύνες είναι πολλές και μπορεί αυτό να πιέζει την ψυχολογία σου. Οι ανατροπές σε επαγγελματικά ζητήματα είναι πιθανές. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος, διαφορετικά η ένταση η νευρικότητα θα κυριαρχήσουν το περιβάλλον της καριέρας. Δεν είναι η καλύτερη λύση η αντιπαράθεση. 

Ερωτικά

Η ένταση που μπορεί να νιώθεις περνάει και στη σχέση σου. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς και οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Ο αδέσμευτος προετοιμάσου για αιφνιδιαστικές γνωριμίες που φαίνεται να ανατρέπουν τα δεδομένα στην πορεία που είχες μέχρι τώρα σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια και την καχυποψία και βρίσκεις δύναμη να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους. Η καλή σου διάθεση σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι αυτά που κεντρίζουν την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η ώρα πιθανά να αντιμετωπίσεις νομικά ζητήματα που δεν αποκλείεται να σε απασχολούν. Οι ανατροπές σε θέματα επικοινωνίας και διαφήμισης μπορεί να σε ξαφνιάσουν και να σε εκνευρίσουν. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διαχειριστείς με ωριμότητα και ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει. 

Είχα δική σου στάση βοηθά να ξεπεραστούν προβλήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με τον άνθρωπό σου. Ασχολήσου με ζητήματα πνευματικής φύσεως που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά και στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συναναστροφές σου όσο και στην ψυχολογία σου. Άφησέ τους φόβους σου στην άκρη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα καλείσαι να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα τα πιθανά σε απασχολούν και έχουν σχέση με τρίτους. Ανατρεπτικά γεγονότα όμως να δοκιμάσουν τις αντοχές σου και θα σε προκαλέσουν. Οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε όποια αλλαγή που θα σε αιφνιδιάσει για να μπορέσεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ερωτικά

Το πάθος είναι έντονο όμως ο εκνευρισμός που νιώθεις ιδιαίτερα το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες κόντρες με το ταίρι σου. Απέφυγε τα ξεσπάσματα λόγω ζήλιας που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ο αδέσμευτος είσαι εσωστρεφής και νευρικός και δεν αφήνεσαι σε πιθανή νέα γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που θέλεις να σε επιβεβαιώσουν. Αφιέρωσε χρόνο στην εμφάνιση σου καθώς θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά και να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις. Μην διαμορφώνεις την άποψή σου ανάλογα με την θέληση των άλλων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να προχωρήσουν με θετικό τρόπο αρκεί να βάλεις τα όριά σου και να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει. Πιθανά ξαφνικά γεγονότα έρχονται και αλλάζουν τα δεδομένα και αυτό σου δημιουργεί εντονότερη ανασφάλεια και φόβο. Εκμεταλλεύσου την διορατικότητα για να δεις πως θα κινηθείς χωρίς απώλειες. 

Το ταίρι σου είναι το πρόσωπο που κυριαρχεί στη ζωή σου και είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα για αυτό. Προσοχή το απόγευμα όπου η ένταση κυριαρχεί και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες. Ο αδέσμευτος προετοιμάσου για πιθανές αιφνιδιαστικές επικοινωνίες με πρόσωπα που είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις πιέζουν το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην αφεθείς στη ρουτίνα και τον εκνευρισμό καθώς θα χάσεις την διάθεσή σου και αυτό θα το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές και καλείσαι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει καθώς είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συναδελφικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι με ότι ασχοληθείς θα μπορέσεις να ανταποκριθείς εξαιρετικά αρκεί να επικεντρώσεις την ενέργεια σου σε αυτό και όχι στην γκρίνια. 

Ερωτικά

Εμμένεις στις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να το δυσαρεστήσει. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει καθώς είναι αυτή που θα οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να ασχοληθείς με ζητήματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και κυρίαρχη τη σημερινή ημέρα. Η παιδικότητα και η χαρά που εκδηλώνεις ευχαριστεί τους γύρω σου τι δημιουργεί ένα πλαίσιο θετικής ενέργειας. Προσοχή το απόγευμα γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να είσαι δημιουργικός στα επαγγελματικά σου και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν ευχαρίστηση. Αυτό μπορεί να ανατραπεί τις απογευματινές ώρες καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σου και να δημιουργήσουν προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Δείξε ωριμότητα και μη χάνεις την αισιοδοξία σου για κανένα λόγο.

Είναι γεγονός ότι η προσωπική σου ζωή είναι αυτοί που σε απασχολεί έντονα. Πιθανές προκλήσεις και ανατρεπτικά γεγονότα δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία και αρμονία με το ταίρι σου, κάτι που πρέπει να διαχειριστείς ψύχραιμα. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον όμως η ξαφνική ένταση μπορεί να φέρει απομάκρυνση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένεια και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στα δικά σου πρόσωπα. Η εριστική σου διάθεση το απόγευμα μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Δείξε προσοχή γιατί συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο είναι στα πλαίσια της ημέρας για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος καθώς καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Μην επιτρέψεις στην ερωτική σου διάθεση να κυριαρχήσει γιατί είναι αυτή που θα οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις που τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Ερωτικά

Οι ευαισθησίες σου ξεδιπλώνονται και μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ημέρας καθώς φαίνεται ότι το απόγευμα δεν μπορείς να τις ελέγξεις και οδηγείσαι σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεσαι λόγω έντονης εσωστρέφειας και νευρικότητας που σε διακατέχουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο μπορείς για να καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Το απόγευμα η νευρικότητα λόγω ξαφνικών αλλαγών μπορεί να έρθει στο προσκήνιο με βία και να οδηγήσει σε καβγαδάκια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές αλλαγές σε εμπορικά ζητήματα έρχονται να δημιουργήσουν προβλήματα και να τεστάρουν την υπομονή σου. Φρόντισε να δείξεις λογική και ψύχραιμη σκέψη γιατί είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την οποία ανατροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προβλήματα στην επικοινωνία επηρεάζουν τις συνεργασίες σου. 

Ερωτικά

Φρόντισε να μην είσαι καυστικός με το ταίρι σου λόγω του εκνευρισμού που πιθανά νιώθεις ή των ανατροπών που κυριαρχούν στη ζωή σου. Είναι ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να διασφαλίσεις τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επικοινωνείς τα συναισθήματά σου με ένταση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα με πιθανή νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ημέρα καθώς φαίνεται να εντείνουν το πείσμα σου. Φρόντισε να περιορίσεις το απόγευμα τον εκνευρισμό καθώς γεγονότα που σε βολεύουν μπορεί να παίξουν ρόλο στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες για οικονομική συζητήσεις που μπορεί να έχεις καιρό στο μυαλό σου. Όμως ουσιαστικά γεγονότα ανατρέπουν τα δεδομένα και δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου και από τα νερά σου.

Ερωτικά

Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει αρκεί να αφήσεις την ένταση στην άκρη καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στη σχέση σου και να εντείνει τις φοβίες σου. Ο αδέσμευτος μην επιτρέψεις σε ότι σου προκαλεί αναταραχή να κυριαρχήσει και να απομακρύνει πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφήνεις την εσωστρέφεια στην άκρη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αναζητά και σε ικανοποιεί. Δείξε το κατάλληλο ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου και μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στον εαυτό σου, κάτι που θα οδηγήσει τους άλλους θα με πάρουν απόσταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν θέματα που θέλεις να προχωρήσεις. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σου και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με συνεργάτες που καλό είναι να αποφύγεις. Η ψύχραιμη σκέψη θα ωφελήσει την όποια προσπάθεια.

Ερωτικά

Αφιέρωσε τη μέρα στο ταίρι σου καθώς φαίνεται να μπορείς να ασχοληθείς μαζί του και να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες. Φρόντισε να συγκρατήσεις το απόγευμα τον εκνευρισμό σου καθώς οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να έρθει πρόσωπο ξαφνικά στη ζωή σο, ανεβάζοντας κατακόρυφα την αδρεναλίνη, παράλληλα όμως και τη νευρικότητα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους καθώς θέλεις να αναλογιστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να στιγματίζουν. Αυτό οδηγεί σε λανθασμένες σκέψεις και έντονα ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσεις τις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Το μυαλό όμως ταξιδεύει και καλείσαι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανή αναστάτωση χαλάει το πρόγραμμά σου και οδηγεί σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τον συναδελφικό περίγυρο.

Ερωτικά

Φρόντισε να κρατήσεις το ρομαντικό στοιχείο στα ύψη και να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις λόγω του έντονου εκνευρισμού που σε διακατέχει. Αυτό θα είναι το κρίσιμο για να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικές επιστροφές προσώπων του παρελθόντος  που θα προκαλέσουν έντονη αναστάτωση.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!