ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 25 Ιουλίου 2021

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εσωτερικές αντιθέσεις και συγκρούσεις, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, δεν θα λείψουν οι διχασμοί οι αμφιβολίες και οι αντιπαραθέσεις. Δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, στις περιπτώσεις που απαιτούνται άμεσες και τελικές απαντήσεις καλό θα είναι να αποφευχθεί η πίεση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ευκαιρίες που σου δίνονται για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος είναι ιδανικές για αυτό καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο συναισθηματισμός σε οδηγεί στην οικογένεια και σε στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν και μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει καθώς ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, έχεις όμως την αποφασιστικότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις.

Ερωτικά

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στη σχέση ενισχύει τον συναισθηματισμό και το πάθος που μπορεί να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον αισθησιασμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς αυτό σου δίνει την ευχαρίστηση να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης μέσα από τις συζητήσεις και τις κοινές δράσεις. Πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να σε προσεγγίσουν για ζητήματα που σας απασχολούν, μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα βοηθήσουν να δώσεις λύσεις και να ξεχωρίσεις μέσα από το σύνολο πού βρίσκεσαι. Είναι γεγονός ότι πολλοί θα αποδεχθούν την πρωτότυπη δράση σου και θα αναγνωρίσουν σε σένα τη διάθεση για να προχωρήσεις με δυναμισμό σε όποιες επιδιώξεις έχεις στην καριέρα σου. 

Ερωτικά

Εκφράζοντας άμεσα αυτά που νιώθεις στο τέλος σου είναι βέβαιο ότι θα ξεφύγεις από πιθανούς προβληματισμούς και θα νιώσεις ότι έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο που να σε εκπλήξει ευχάριστα και να σε ανανέωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Ο συναισθηματισμός εντείνεται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές ευκαιρίες μπορεί να σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς έρχονται για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση των πολλών υποχρεώσεων και να σου δώσουν σημαντικές διεξόδους. Μπορείς να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που έχουν σημαντικό ενδιαφέρον και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Ερωτικά

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να σε ωθήσει στο να αξιολογήσεις τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ανάγκη να περάσεις όμορφα κυριαρχεί και για αυτό θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου και να δημιουργήσεις ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αιφνιδιαστικές προσκλήσεις μπορεί να απογειώσουν το κέφι και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την αισιοδοξία για να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να είναι πρωτότυπες σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δείχνεις διορατικότητα και αυτό σε οδηγεί να ρισκάρεις. Η θετική στάση που έχει στα πράγματα θα εντυπωσιάσει στο επαγγελματικό περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης που θα σε περιβάλλει.

Ερωτικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα μοναδικό πλαίσιο αισθησιασμό και πάθους στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος καθώς γοητεύεις με τον δυναμισμό και τη λάμψη σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε απασχολήσουν και να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεσή σου. Μην επιτρέψεις να σου δημιουργήσουν άγχος και αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Δεν αποκλείεται να δώσεις οριστικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Έχεις όμως τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις που μπορεί να είναι πρωτότυπες όμως θα είναι μεθοδικές και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου. Οικονομικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά το εισόδημά σου.

Ερωτικά

Ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται μοναδικά και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση σου που μπορεί να απογειώσει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αιφνιδιαστικά και να σε αναστατώσει προσπαθώντας να μπει και πάλι στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, θέλεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που σε γεμίζουν χαρά και φτιάχνουν τη διάθεση σου. Η διασκέδαση και η ανταλλαγή απόψεων μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία σου. Γεγονός είναι ότι έχει στην διάθεση να αντιμετωπίσεις την όποιο πρόκληση υπάρξει με αισιοδοξία και θετική προσέγγιση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να σταθούν δίπλα σου στις οποίες επαγγελματικές επιδιώξεις θέλοντας να ενισχύσουν στα όνειρά σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες οι οποίες θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες σου καθώς βρίσκεις πρωτότυπους και επαναστατικούς τρόπους για να τις αξιοποιήσεις.

Ερωτικά

Η κοινή προσέγγιση που έχετε στα πράγματα με το ταίρι σου σας φέρνει πιο κοντά και σας βοηθά να αφήσετε στην άκρη πιθανές ανταγωνιστικές διαθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα απογειώσει το πάθος και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα για μία νέα αρχή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να το εκτονώσεις στους γύρω σου. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά σχέδιά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι αυτές που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα και θα σου δώσουν λύσεις που θα παίξουν ανακουφιστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Το άγχος και η επικριτικότητα καλό είναι να μείνουν στην άκρη γιατί θα δημιουργήσουν εντάσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. 

Ερωτικά

Μην εγκλωβίζεσαι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς δεν σου αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει γκρίνια και ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από τον ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο καθώς γνωρίζεις ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί τους διασκεδάζοντας και συζητώντας για θέματα που σε ενδιαφέρουν έντονα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για νέες συνεργασίες που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Είναι αυτές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και θα σε βοηθήσουν να δεις με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα δείξουν την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει. 

Ερωτικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να απογειώσει την ζωντάνια και το κέφι σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το άγχος μπορεί να σε κυριεύσει καθώς εντείνονται οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου. Φρόντισε να βρεις τις ισορροπίες σου και να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς όλα αυτά που σε προβληματίζουν, τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κακή σου διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις τη δυνατότητα να κινηθείς με δυναμισμό και να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα καθώς δείχνεις ευελιξία και πρωτότυπη σκέψη. 

Ερωτικά

Αφοσιώσου με πάθος το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να δείτε τη σχέση σας με θετική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται για να αναστατώσει αιφνιδιαστικά τη ζωή σου και να σου γνωρίσει πρωτότυπα συναισθήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σε ενδιαφέρει να ισορροπήσεις τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να πάρεις τις απαιτούμενες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο στις συνεργασίες σου και θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πιθανούς στόχους που έχεις. Μπορείς να εναρμονίσεις με τη συμπεριφορά σου τις όποιες αντιθέσεις και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις για να προχωρήσεις με δυναμισμό.

Ερωτικά

Η συντροφικότητα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σου και το πάθος μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγάπη και να σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε φορτίζει όμως έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Η ικανοποίηση που θα έχεις θα είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αφήσεις το άγχος στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία και το άγχος δεν θα σε βοηθήσουν για να ξεκαθαρίσεις με υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα βοηθήσει να αναγνωριστεί η προσωπική προσφορά σου στον εργασιακό χώρο.

Ερωτικά

Ήρθε η στιγμή να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεφύγετε με το ταίρι σου από την γκρίνια και την κακή διάθεση που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά και να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, ο δυναμισμός που σε διακρίνει αυτή την περίοδο είναι αδιαμφισβήτητος δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για σημαντικά θέματα της ζωής σου. Αιφνιδιάζεις θετικά τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την προσωπική διαχείριση και συμπεριφορά σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες σκέψεις για συνεργασίες μπορεί να κυριαρχήσουν σήμερα που σου δίνουν την ευκαιρία να κινηθείς σε ένα πλαίσιο που οι άλλοι δεν σε έχουν συνηθίσει. Θα αιφνιδιάσει σε ευχάριστα τους συνεργάτες σου και θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

Ερωτικά

Η γενναιοδωρία και τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που θα απογειώσει τον αισθησιασμό και την ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!