ΖΩΔΙΑ

Τρία είναι τα ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα

Κάτι το γεγονός πως ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 γεμίζοντάς σε ενέργεια και διάθεση για δράση, κάτι η φλογερή Πανσέληνος στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου στις 24/7 που ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, κάτι η Αφροδίτη στη Παρθένο που προσφέρει.... έρωτες, αυτή η εβδομάδα, έχει θετικό πρόσημο για πολλά ζώδια και ειδικά για τρία εξ αυτών.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας που διανύουμε είναι τα ακόλουθα:

Λέων

Μία λέξη θα μπορούσε να περιγράψει την εβδομάδα σου: αλλαγές. Θετική ενέργεια και ανακούφιση να περιμένεις αυτές τις ημέρες, καθώς και δικαίωση. Είχες δίκιο εξ αρχής σε κάποιο θέμα και τώρα αποδεικνύεται. Τώρα, μπορείς να το αφήσεις πίσω σου και να νιώσεις ολοκληρωμένη.

Ζυγός

Απεγνωσμένα ήθελες μια αλλαγή και αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να την έχεις. Ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά, κίνηση στα συναισθηματικά και ενθουσιασμός. Τώρα είναι η ευκαιρία σου που ζητούσες για να εκφράσεις τη δημιουργικότητα και τον χαρακτήρα σου. Η αίσθηση ελευθερίας που νιώθεις κάνει αυτή την εβδομάδα τόσο μοναδική.

Υδροχόος

Τα ρίσκα που πήρες τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να αποδίδουν και θα το δεις και στα οικονομικά. Ετοιμάζεσαι για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και η Πανσέληνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθά. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την εκκεντρική συμπεριφορά σου, και ετοιμάσου για τα όμορφα που έρχονται.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!