ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για περιπέτειες, εμπειρίες, εξορμήσεις και αποδράσεις. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση και η εμμονή, ανοιχτός θα είναι ο πνευματικός ορίζοντας.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε προβληματίζουν. Το εξάγωνο απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία σου για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και πληγές βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν, φρόντισε βέβαια να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μην υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Το απόγευμα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που έρχονται από το παρελθόν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εσένα.

Μπορείς να ξεπεράσεις θέματα του παρελθόντος καθώς η αισιοδοξία σε βοηθά να δεις τα θετικά σημεία του συντρόφου σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε στεναχωρεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που ήρθε η στιγμή να δεις με μεγαλύτερη θετικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις για να διασκεδάσεις. Το μεσημέρι σε οδηγεί στο να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις της δουλειάς διαφορετικά τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να έχουν κόστος. Κλείσε πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να βρεις την καλή σου διάθεση.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις την κυκλοθυμία και τις πληγές του παρελθόντος στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν και δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις με ιδανικό τρόπο. Το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να εκφράσεις αυτά που θέλεις στη δουλειά χωρίς να έχεις φόβους καθώς είναι γεγονός ότι θα βρεις δίπλα σου τα πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν. Προσοχή σε απότομες συμπεριφορές και αλαζονικές τάσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις.

Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς αυτά θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε υπέροχα σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάζει ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μία νέα γνωριμία που θα παιχτεί καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που έρχονται και μπορεί να αφορούν προτάσεις από το εξωτερικό που σου κεντρίζουν την προσοχή. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία καθώς οι συνθήκες θα λειτουργήσουν πολύ θετικά για εσένα.

Η διασκέδαση θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη συντροφιά του προσώπου που έχεις στο πλευρό σου και θα εξομαλύνει καταστάσεις μπορεί να δυσκόλεψαν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα αποτελέσει σταθμό για την προσωπική σου πορεία.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από το πρωί έχεις σημαντική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις σε σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες. Το απόγευμα σε βοηθά να ηρεμήσεις και να βρεις ιδανικές λύσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία σου σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να επιβιώσεις συζητήσεις οικονομικής φύσης με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα ή στη δουλειά καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές δράσεις ευνοούνται για αυτό μη χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου λύνοντας καταστάσεις της καθημερινότητας και απολαμβάνοντας το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, ηρεμώντας έντονα συναισθήματα και ανασφάλειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, επιδιώκεις να επικεντρωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να ισορροπήσεις καταστάσεις που θα έχουν τους πάντες ευχαριστημένους. Η θετική σκέψη και διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να πείσεις τους γύρω σου για το κίνητρο σου. 

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και να δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις από νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς γοητεύεις τους πάντες και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα καθώς είναι απαραίτητο να κλείσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το απόγευμα σου δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ξεπεράσεις όποια εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρόλο το άγχος που μπορεί να υπάρχει έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά απέναντι στον εαυτό σου. Η γρήγορη αντίληψη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις σε ενδιαφέρουν.

Μπορείς να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα νιώσεις ότι έχεις έντονη οικειότητα μαζί της.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό και εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την θετικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες παρέες και συζητήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για συζητήσεις που αφορούν σε εμπορικά ζητήματα και συνεργασία σε σχέση με την επικοινωνία καθώς η αυτοπεποίθηση που δείχνεις θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτάσεις που σου γίνονται.

Δεν θα διστάσει να δείξει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς αυτά θα απογειώσουν τη σχέση και θα δημιουργήσουν εξαιρετικές συνθήκες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε ευνοήσουν οικονομικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα καθώς οι συμφωνίες που καλείσαι να κλείσεις μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Ιδανικές είναι οι συνθήκες και στην επαγγελματική σου ζωή παρ’ όλες τις κόντρες που μπορεί να προκύψουν με τους ανωτέρους σου, είναι γεγονός ότι θα ξεπεραστούν.

Ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θέλεις να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που μπορούν να σε συμβουλέψουν. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή επικοινωνίας και χαράς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικά βήματα μπορείς να κάνεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις γενναιοδωρία και κατανόηση στα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Έχει δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επιτυχημένες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Έχεις τη διάθεση να γίνεται εξαιρετικά γαλαντόμος και γενναιόδωρος με το ταίρι σου καθώς μπορείτε να λύσετε πιθανά ζητήματα που σας αναστάτωσαν και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις κοντινές σου παρέες μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ζητήματα του παρελθόντος οικονομικής φύσεως στο προσκήνιο που φαίνεται να κλείνουν με εξαιρετικό τρόπο για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε οικονομικά κεφάλαια καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν χρήματα από το παρελθόν που ακόμα δεν έχεις λάβει, ήρθε η ώρα να έρθουν στα χέρια σου και να δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου.

Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα απογειώσει τη σχέση σου και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα απογειώνει την γοητεία και την ανάγκη να φλερτάρεις καθώς εντυπωσιάζεις και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα. Το μεσημέρι επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βήματα που θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα που μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην τσέπη σου.

Έχεις ανάγκη να βιώσεις στιγμές πάθους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που έχεις για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αφέσου σε νέα γνωριμία που έρχεται για να σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να πατήσεις για να τα πόδια σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!