GOSSIP

Δύσκολες ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Ανησυχεί για τη μαμά της

Μια πόζα της έξω από το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ανέβασε στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βιώνει και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν πρόσωπα που αγαπά πολύ.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή... Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο...Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου... Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω..» έγραψε στο Instagram η παρουσιάστρια παραπέμποντας τους followers της στο κανάλι της στο YouTube.

Πράγματι η ίδια η Σίσσυ αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια  είπε πως εδώ και πολύ καιρό η μητέρα της, Μίνα Χρηστίδου, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

Πέρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα, προέκυψε ένα ακόμα, το οποίο αφορούσε όχι μόνο την μητέρα, αλλά και τον πατέρα της Σίσσυς Χρηστίδου. Όπως ανέφερε, και οι δύο γονείς της έδωσαν μία σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό.

«Αντιμετωπίζουμε σαν οικογένεια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αφορά την μητέρα μου. Από το προηγούμενο καλοκαίρι που κάναμε εξετάσεις φαινόταν πως κάτι ίσως να μην πήγαινε καλά. Τελικά την 1η Νοεμβρίου μάθαμε πως η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία», λέει αρχικά στο βίντεό της η παρουσιάστρια.

«Έχω μάθει πάρα πολλά για αυτή την ασθένεια. Ξεκινήσαμε μία πάρα πολύ μεγάλη μάχη και γενναία από την μαμά μου. Είμαστε οικογένεια πολύ δεμένη και δυνατή. Είμαστε αισιόδοξοι από την φύση μας», είπε στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!