ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δια είναι μία θετική όψη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθεί έκταση σε πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο, άνοιγμα θα υπάρξει για σπουδές σεμινάρια και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γνώση. Η σκέψη θα είναι οργανωμένη, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να μπουν σε εφαρμογή οι βλέψεις και τα πλάνα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε βοηθά να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ως προς την επίτευξη των στόχων σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώνεις χρόνο στη διασκέδαση καθώς απολαμβάνεις καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Σκέψη και πράξη βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε μεγαλεπήβολα σχέδια που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε υποκειμενικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους γύρω σου καθώς οι υπερβολές δεν θα αρέσουν.

Το κέφι εκτοξεύεται και το πάθος ενισχύει σημαντικά τα συναισθήματα, αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις μοναδικά σε μία έξοδο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή σου με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το πρωί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες σε εμπορικό επίπεδο που έρχονται αιφνιδιαστικά και μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά ευνοϊκά. Το πιθανότερο είναι να επωφεληθείς σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό σκέψου καλά τις κινήσεις σου.

Είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να αντιληφθεί το ταίρι σου ότι βρίσκεσαι δίπλα του και θέλεις να του παρέχεις ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ριζικά στην προσωπική σου ζωή και να σε οδηγήσουν στην προσωπική σου επανάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί μπορεί να φέρει ξαφνικές λύσεις σε οικονομικά θέματα που θα σε ανακουφίσουν ψυχολογικά. Δεν χάνεις το κέφι σου και την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν ξαφνικά και να αφορούν οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ποσά που δεν σου έχουν καταβληθεί ακόμα, ήρθε η ώρα να τα πάρεις στα χέρια σου.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις κατανόηση και ανάλογα συναισθήματα από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε βοηθήσει να αποτινάξεις από πάνω σου πληγές του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς στην επαγγελματική σου ζωή συζητώντας σε νέο πλαίσιο την οικονομική σου βάση. Ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς οικονομικά μπορεί να θεωρείς ότι δεν αμείβεσαι όσο αξίζεις. Σημαντικό είναι βέβαια να δείξεις διαλλακτικότητα καθώς το πείσμα δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό σε βοηθά να έχεις στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοντινά πρόσωπα μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, μέλημά σου είναι να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχει.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί σε βοηθά να καθορίσεις και να σχεδιάσεις με ιδανικό τρόπο ταξίδια και ζητήματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν χάνεις χρόνο και μπορείς να σχεδιάσεις με λεπτομέρεια και αποφασιστικότητα τα επόμενα βήματα και ότι αφορά ταξίδια επαγγελματικής φύσεως που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Οι συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να ανοίξουν μπροστά σου μοναδικές ευκαιρίες.

Είναι σημαντικό να δώσεις χώρο και χρόνο στο ταίρι σου ώστε να εκφράσει αυτά που νιώθει για εσένα μακριά από εγωκεντρισμό και παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η παρορμητική και “επιθετική” φύση σου θα προσελκύσει πολλά βλέμματα και θα δεχτείς τον θαυμασμό νέων προσώπων που θέλουν να κατακτήσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αυτοσυγκέντρωση σου και να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε αγχώνουν. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αποτραβηχτείς από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να προχωρήσεις σε επιχειρηματικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αυτό θα έχει οικονομικό και ψυχικό κόστος.

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και απωθημένα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας αντιπαράθεση και προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται, η συναισθηματική θύελλα που θα δημιουργήσουν δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε βάλει σε διαδικασία συζητήσεων με φιλικά πρόσωπα ανοίγοντας μπροστά σου νέες συνεργασίες. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που ενθουσιάζονται με τις ιδέες που έχεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος εργασιών που καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Σχεδιάζεις από κοινού με το ταίρι σου το μέλλον σας και αυτό αυξάνει το πάθος και τον αισθησιασμό απογειώνοντας τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις ποιους στόχους και ποιες φιλοδοξίες θέλεις πραγματικά να πετύχεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις και να σχεδιάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον της καριέρας σου καθώς μπορείς να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου και δημιουργούν σημαντικές προϋποθέσεις για την εξέλιξη που επιθυμείς. Η παρακαταθήκη της δουλειάς σου φαίνεται στην εκτίμηση και στην αναγνώριση από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου.

Προσπάθησε να μην αγνοήσεις ή παραγκωνίσεις στο ταίρι σου λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων γιατί το πιθανότερο είναι να παραπονεθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις τον χρόνο που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και στο φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί σε βοηθά να αποδράσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που έχεις να συναναστραφείς καιρό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι αισιόδοξος και αποφασιστικός κεντήματα και σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς ανοίγονται σημαντικοί δρόμοι μπροστά σου. Οι προτάσεις από το εξωτερικό δεν αποκλείονται, φρόντισε να τις αξιολογήσεις σωστά γιατί είναι πιθανό να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Αξιοποίησε ευκαιρίες για διασκέδαση που θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα δημιουργήσουν αισιοδοξία και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσουν με τις πνευματικές τους αναζητήσεις. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το απόγευμα σε βοηθά να κατασταλάξεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε αγχώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και να κλειστείς στις σκέψεις και στις ανησυχίες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Μεθοδικότητα και ένστικτο θα δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσπάθησε να αφήσεις στο περιθώριο ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να βρεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς αμφιβολίες και προσωπικοί φόβοι μπαίνουν εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το απόγευμα είναι πιθανό να σε βοηθήσει να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να ισορροπήσεις την σχέση σας στον απόλυτο βαθμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να κατασταλάξεις σε αυτά που ακριβώς θέλεις στις συνεργασίες σου και να διεκδικήσεις με δυναμισμό ότι θεωρείς ότι μπορεί να σε καλύψει την επαγγελματική σου ζωή. Εάν είσαι ξεκάθαρος με τους άλλους είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε επίπεδο εμπορικών συναλλαγών που μπορείς να αξιοποιήσεις.

Η επικοινωνία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους που σε προβληματίζουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια που σε διακατέχουν σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα δεν μπορούν να σου κεντρίσουν την προσοχή.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί είναι πιθανό να φέρει μία νέα κεραυνοβόλα γνωριμία στη ζωή σου που θα σε εντυπωσιάσουν. Ασχολείσαι με την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Γεγονός είναι όμως ότι παρ’ όλο το άγχος μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι προκύπτει με ευχαριστεί και αισιόδοξη διάθεση που σε βοηθά να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Αξιοποίησε πιθανές ξαφνικές προσκλήσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σου καθώς διασκέδαση και πάθος θα εκτοξεύσουν τα συναισθήματα στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να τονίσει την ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους σε προσωπικό επίπεδο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!