ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 6 Ιουλίου 2021

Ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συζητήσεις, ενδεχομένως οι πληροφορίες να είναι μπερδεμένες ή υποκινούμενες, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση και εξαπάτηση. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν ενδεχομένως να μην τηρηθούν, καλό θα είναι να μην δοθεί βάση στα παχιά τα λόγια, η προσοχή θα πρέπει να είναι επικεντρωμένη στην πράξη και όχι στη θεωρία.

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό τρίτο οίκο σου και η μέρα σου έχει αρκετές υποχρεώσεις αν και υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης. Ωστόσο μια πτυχή της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις που μπορείς όμως να διαχειριστείς. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε πηγαδάκια και παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και μην βάζεις σε κίνδυνο το προφίλ σου. Δώσε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη η γοητεία σου μαγεύει τους πάντες.

 

Ταύρος
Ίσως σήμερα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που το κάνεις. Εύκολα θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σου. Ο χρόνος στα εργασιακά πιθανά να νιώσεις ότι δεν είναι αρκετός για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και τις υποχρεώσεις σου. Μην γίνεσαι άδικη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και τον χρεώνεις με δικές σου ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Δίδυμοι
Πολλές υποχρεώσεις αλλά και ευχάριστες δραστηριότητες έχει η σημερινή μέρα και αν και γεμάτη την απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια. Σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σας καλύτερα να τις αποφύγεις. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός για αυτό καλύτερα κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται.

 

Καρκίνος
Ακολούθησε σήμερα τη λογική και όχι τη διαίσθηση για καλύτερα αποτελέσματα στις αποφάσεις και ενέργειές σου. Ίσως να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να φανείς συνεπής στα εργασιακά. Ειλικρίνεια πρέπει να δείξεις απέναντι στον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό επίπεδο στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια αποκάλυψη μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση.

 

Λέων
Μικρές απογοητεύσεις σήμερα μην τις αφήσεις να επηρεάσουν την ψυχολογία, τα όνειρα και τα σχέδιά σου. Προστάτευσε τις φιλίες σου και υπερασπίσου αυτούς που γνωρίζεις αρκετά. Γρήγορα συμπεράσματα μπορεί να τις θέσουν σε κίνδυνο. Ένα κλίμα έντασης επικρατεί στα εργασιακά. Μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου μοιάζει προκλητική και δικαίως του προκαλεί θυμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύει το ενδιαφέρον ενός φίλου ή συνεργάτη.

 

Παρθένος
Σήμερα πιθανά να οδηγηθείς σε εκμυστηρεύσεις που δεν πρέπει. Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου σε ανθρώπους που το ένστικτό σου προσπαθεί να σε προστατεύσει. Απόφυγε λανθασμένες εκτιμήσεις στα εργασιακά και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι βεβιασμένες. Παράμεινε ειλικρινής και αληθινή απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός μπορεί να σε εκθέσει για αυτό συγκράτησέ τον.

 

Ζυγός
Οι κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις σου σήμερα χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην αναλαμβάνεις επιπλέον καθήκοντα. Κάποιες αποκαλύψεις πιθανά να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές προσδοκίες από μια πρόσφατη γνωριμία και μπορεί να απογοητευθείς.

 

Σκορπιός
Δείξε σήμερα εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τις ικανότητές σου και κυρίως στο αλάνθαστο ένστικτό σου. Η έμφυτη καχυποψία σου θα σε προστατεύσει από παγίδες ή λανθασμένες εκτιμήσεις. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να μην είναι αυτές που περίμενες όμως δεν είναι ικανές να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Βάλε φρένο στις συναισθηματικές ανασφάλειές σου και μην δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει.

 

Τοξότης
Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σήμερα θολώνει το τοπίο γύρω σου ή σε οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις και στη συνέχεια σε απογοητεύσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σου με τους άλλους. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου στα εργασιακά και μην αναθέτει δικές σου υποχρεώσεις στα χέρια ή την κρίση των άλλων. Κάποιες συγκυρίες μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν είναι αυτές που φαντάζουν.

 

Αιγόκερος
Ίσως χρειαστεί να πιεστεί λιγάκι σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις ικανοποιητικά τις υποχρεώσεις σου. Περιόρισε λοιπόν το άγχος και σήκωσε τα μανίκια σου. Προσοχή επίσης χρειάζεται ο τομέας των εργασιακών σου ως προς τον τρόπο επικοινωνίας σου. Δείξε ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου, παρά την κούραση και την πίεση της ημέρας, προκειμένου να μην ανοίξεις νέα μέτωπα. Μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Υδροχόος
Απόφυγε σήμερα τις επιπόλαιες και βιαστικές ενέργειες. Τα σχέδιά σου βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο και είναι προτιμότερο να τις αφήσεις να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο παρά με πίεση. Βάλε τα όριά σου σε συναδέλφους που θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση ή τις ικανότητές σου. Απόλαυσε το κλίμα πάθους που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Ιχθείς
Αντιμετώπισε σήμερα οικογενειακά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο με ψυχραιμία, ηρεμία και αντικειμενικότητα. Εύκολα συμπεράσματα μπορεί να αδικήσουν ή να προσβάλλουν. Μικρές καθυστερήσεις και εντάσεις στα εργασιακά είναι στο προσκήνιο. Γκρίνιες και παράπονα από τον αγαπημένο σου αντιμετώπισέ τα με κατανόηση. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!