GOSSIP

Η Γιάννα Τερζή ποζάρει με εσώρουχα και μιλά για τα κιλά της

Το δικό της body positive μήνυμα θέλησε να στείλει η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, η οποία φρόντισε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα και τη "μάχη" που δίνει με τα κιλά της και το βάρος της.

Η 40χρονη τραγουδίστρια και κόρη του επίσης διάσημου λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή (ο οποίος επίσης πρόσφατα έχασε πολλά κιλά, έχοντας για χρόνια μεγάλο θέμα με το βάρος του) ανέβασε στο Instagram μια selfie της στην οποία φορά αθλητικά εσώρουχα και έγραψε το ακόλουθο ηχηρό μήνυμα.


«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.
Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”! 

Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία εχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις απ’τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη ».

 

Βέβαια δεν λείπουν και τα σχόλια για το βάρος της Γιάννας Τερζή, αφού αρκετοί έσπευσαν να της πουν πως το 61 κιλά δεν είναι ένα βάρος που πρέπει να... αγχώσει κάποιον ή να τον αναγκάσει να το "αποδεχτεί".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yianna Terzi (@yiannaterzi)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!