GOSSIP

H Παρασκευή του GNTM ξεσπά μέσω Instagram κατά όσων την κατακρίνουν

Η νεαρή κοπέλα με τη τσιγγάνικη ομορφιά, που έφτασε μέχρι τον τελικό του τρίτου κύκλου του GNTM όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, το τελευταίο διάστημα, έγινε αποδέκτης πολλών σχολίων εξαιτίας της εργασίας που επέλεξε να κάνει φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έδειχνε πως η Παρασκευή Κερασιώτη εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί στη Μύκονο.


Έκτοτε πολλοί σχολίασαν αρνητικά αυτή την επαγγελματική επιλογή της, λέγοντας πως προφανώς εγκατέλειψε το μόντελινγκ, ενώ κάποιοι πιο... πικρόχολοι σχολίαζαν πως αυτό αποτελεί απόδειξη πως δεν άξιζε να φτάσει ποτέ στον τελικό του GNTM,


H ίδια σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της είπε πως δεν σκοπεύει να σταματήσει να εργάζεται ως μοντέλο : «Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το μόντελινγκ. To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου» είπε χαρακτηριστικά.


Και τώρα μέσω μιας ανάρτησης στα social media, ξέσπασε ξανά κατά όσων την κατακρίνουν: «Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα», ανέφερε στο μήνυμά της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!