GOSSIP

Η Κέισι Μίζιου έστειλε ένα μήνυμα για την Κερασιώτη που εργάζεται ως σερβιτόρα

Τις τελευταίες μέρες, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια ένα βίντεο που ανέβασε το Mykonos Live Tv στο οποίο είδαμε πως μια από τις φιναλίστ του GNTM εργάζεται φέτος ως σερβιτόρα σε κρεπερί στη Μύκονο.

Ο λόγος για την Παρασκευή Κερασιώτη, την μελαχρινή κοπέλα με την τισγγάνικη ομορφιά, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.


Πολλά από τα σχόλια που ακούστηκαν μετά από τη δημοσίευση του βίντεο που τη δείχνει να εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο, μάλλον δεν άρεσαν καθόλου στην πρώην συμπαίκτριά της Κέισι Μίζιου, η οποία επίσης είχε φτάσει μέχρι την τελική φάση του GNTM.


Η Κέισι, με μια ανάρτησή της στα social media, θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα, σχολιάζοντας πως το να εργάζεται κανείς όχι μόνο δεν είναι ντροπή, αλλά βοηθά στην ατομική ανεξαρτησία και η ίδια παρέθεσε όλες τις δουλειές που κατά καιρούς έχει κάνει για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου! Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου.

Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα (beach bar, καφετέριες, ταβέρνες), πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας.

Παρασκευή Κερασιώτη μου, και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι», έγραψε χαρακτηριστικά η Κέισι Μίζιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!