GOSSIP

Συγκινεί το μήνυμα του Τσιτσιπά στην κηδεία της γιαγιάς του [εικόνα]

Η σπουδαία πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά, στον τελικό του Rolland Garos, συνέπεσε με ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν για τον Έλληνα τενίστα, αφού λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο τελικός, έφυγε από τη ζωή, η γιαγιά του Τσιτσιπά, την οποία ο ίδιος δεν έκρυβε πως τη λάτρευε.

Ο ίδιος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μετά την ήττα του στον τελικό, ανακοινώνοντας και το θάνατο της γιαγιάς του Σταυρούλας.

Και χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Προάστιο Καρδίτσας, έγινε η κηδεία της αγαπημένης γιαγιάς του Στέφανου Τσιτσιπά, που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Ανάμεσα τους ήταν και ο πατέρας του τενίστα, Αποστόλης, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της 86χρονης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε ένα στεφάνι για την κηδεία της γιαγιά του, το οποίο έγραφε: “Γιαγιά μου Σταυρούλα, πρωταθλήτρια αφοσίωσης και πίστης, πρωταθλήτρια θάρρους και γενναιότητας, πρωταθλήτρια ζωής.

Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου αγαπημένη μου γιαγιά. Πάντα θα με εμπνέεις στο δρόμο μου. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα. Ο εγγονός σου Στέφανος”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!