ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα δώσει ώθηση στις αισθηματικές υποθέσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι προσεγγίσεις που θα δημιουργήσουν ενθουσιασμούς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, κάποιοι δεν αποκλείεται να ερωτευτούν, οι διαθέσεις θα είναι απελευθερωμένες, οι συζητήσεις γρήγορα θα πάρουν μία πιο άμεση και προσωπική όψη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί έντονα προβλήματα επικοινωνίας στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο για να δώσεις λύσεις και στις συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Πρωταγωνιστείς σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις την αναγνώριση που σου αναλογεί. Αυτό μπορεί να θυμάμαι οι θετικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται μία αύξηση ή κάποιο μπόνους που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις την έντονη ανάγκη που έχεις για να είσαι κοντά στο ταίρι σου καθώς το πάθος και η αισιοδοξία κυριαρχούν και πρωταγωνιστούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που επανέρχεται για να σου τονίσει ότι δεν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος της ζωής σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που είναι κοντά σου και σου δημιουργούν ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε ζητήματα του παρελθόντος που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις φόβους που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν άκρως θετική τροπή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Απέφυγε συζητήσεις για νέα οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο καθώς το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη.

Το πάθος κυριαρχεί καθώς βρίσκεις τον τρόπο με το ταίρι σου να ξεπεράσετε ότι μπορεί να σας έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και να επικεντρωθείτε στον αισθησιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και δημιουργεί έντονα την αίσθηση της οικειότητας και της σταθερότητας στη ζωή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα απογειώνει τη γοητεία και την εξωστρέφεια. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τα παλιά που μπορείς να περάσεις μοναδικά και ξένοιαστα απολαμβάνοντας την ημέρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναθεωρήσεων των συνεργασιών σου όμως έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην γίνεις απότομος και εριστικός με τους συνεργάτες σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες ή σε υποκειμενική διάθεση από την πλευρά σου.

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εγωιστικά στις ανάγκες σου και δώσε το χρόνο και το χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει όλα αυτά που σκέφτεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν πού να παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου πορεία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Η εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα επαγγελματικά σου όνειρα καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Έχεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την έντονη διαίσθηση να αντιληφθείς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις.

Μπορείς να δρομολογήσεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε μαζί με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ξεφύγεις από την σειρά καθημερινότητα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς οι υποθέσεις που σε απασχολούν, φρόντισε να πάρεις αποστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κλείσεις οριστικά υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Είναι γεγονός ότι οι κινήσεις σου θα εντυπωσιάσουν και θα σε βοηθήσουν καθοριστικά στην προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη.

Δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σου μπορείς να πάρεις ανάσες από τις πολλές επαγγελματικές απαιτήσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις ζητήματα και σχέσεις που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η ασυνεννοησία πρωταγωνιστεί και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φιλικό περίγυρο. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να εντοπίσεις τι πρέπει να διορθώσεις ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Άλλωστε το θετικό είναι ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν χάνεις την καλή σου διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά.

Δεν χάνεις το κέφι σου και αυτό δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και χαράς με το πρόσωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει ψυχολογικά και πνευματικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου προκαλεί έντονες σκέψεις για την δημόσια εικόνα και για θέματα κοινωνικής καταξίωσης που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να εκδηλώσεις με σκληρότητα τις απόψεις σου και αυτό να απογοητεύσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που θα σου προκαλέσουν ένταση. Φρόντισε να μην εκτονωθείς στους ανωτέρους σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην πορεία της καριέρας σου.

Το πάθος και ο ρομαντισμός δεν αφήνουν περιθώρια παρά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις ότι βιώνεις την απόλυτη ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα με την εμφάνισή της στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεώρησης της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε σχέση με τις συνεργασίες σου καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος.

Βιώνεις μοναδικές στιγμές πάθους και συναισθηματισμού με το ταίρι σου και αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά και θα εκτοξεύσει τον πόθο και την έξαψη στα ύψη με την παρουσία του στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τις ανασφάλειες και τους προσωπικούς του φόβους. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ, όπως και η καχυποψία. Φρόντισε να μην εκτονώνεις τα νεύρα σου σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα στη δουλειά που θα δείξουν τις δυνατότητες που έχεις και την εργατικότητα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα καθώς απολαμβάνεις εμπιστοσύνη και σεβασμό και αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις στο εισόδημά σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις μία καθημερινότητα που θα ικανοποιεί εσένα και το ταίρι σου και θα δημιουργεί έντονα την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου για έντονη αναθεώρηση και σκέψη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την περίοδο καθώς δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ασυνεννοησία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εμπόδια με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς αν δεν είσαι ξεκάθαρος στις απόψεις σου θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σε δυσκολέψουν.

Η εσωστρέφεια φέρνει παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι θέση δίπλα σου, είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και κατ επέκταση το άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση σου και στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις αντικειμενικό κριτήριο στις επαγγελματικές σου επιλογές. Αφουγκράσου την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεφεύγοντας από παγίδες και εμπόδια που μπορεί να βρεις το δρόμο σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, αξιοποίησε την. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρχει εσωστρέφεια που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κλείσεις πληγές του παρελθόντος που όταν συζητηθούν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν και να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία και πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν προβληματίζοντας σε. Η θετική προσέγγιση που έχει στα πράγματα και η κατανόηση θα έχουν ανταπόκριση και οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός απογειώνει τις σχέσεις σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα υπέροχο βράδυ για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο πού έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου δημιουργώντας έντονη αναστάτωση και κυκλοθυμία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!