GOSSIP

Ο Λιανός συγκρίνει τον Ντάφυ με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου [βίντεο]

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός κλήθηκε να σχολιάσει τη θερμή υποδοχή που επιφύλασσαν οι φαν του Τριαντάφυλλου, στον τραγουδιστή, ο οποίος χθες επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και ο ίδιος φρόντισε να συγκρίνει τον Ντάφυ με τον Ανδρέα Παπανδρέου!

Ο Τριαντάφυλλος, που έγινε γνωστός ως "Ντάφυ" όσο συμμετείχε στο Survivor, χθες βίωσε έναν απίστευτο πανζουρλισμό με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα.


Και ο παρουσιαστής του σόου Γιώργος Λιανός, προφανώς είδε τα σχετικά βίντεο και σχολίασε αυτή τη θερμή υποδοχή και το comeback του Ντάφυ συγκρίνοντάς τες με τις "λαοθάλασσες" του πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ και το δικό του "comeback":
 

«Μόνο ο Ανδρέας (σ.σ. Παπανδρέου) είχε γυρίσει έτσι. Έκανε δυνατό comeback. Ο Τριαντάφυλλος έκανε revival», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για την επιστροφή του Ντάφυ και συνέχισε: «Μου άρεσε γιατί γύρισε σπίτι και ανέβασε stories που έβλεπε το επεισόδιο  με πάθος και το ζούσε».

«Πάνω στην ώρα βγήκε. Τώρα που αρχίζουν τα λαϊβάκια», σχολίασε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δική του επιστροφή ζητώντας αντίστοιχη υποδοχή: «Λογικά και εμένα έτσι θα με πάρουν από το αεροδρόμιο», είπε χαρακτηριστικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναφέρει: «Θα σου κάνω εγώ υποδοχή με 50 άτομα. “Λιανός, Λιανός” θα φωνάζουν. Πες μου πότε έρχεσαι».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε σήμερα ο Γιώργος Λιανός  στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!