GOSSIP

Μέχρι και καπνογόνα άναψαν έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου [βίντεο]

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, που έγινε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor επέστρεψε χθες στο σπίτι του και έγινε μεγάλος χαμός!

Ήδη τις προηγούμενες εβδομάδες, είδαμε να γίνεται χαμός όταν επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο και άλλοι παίκτες του Survivor, όπως ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης και χθες έγινε πανζουρλισμός με την επιστροφή του Τριαντάφυλλου.


Ο χαμός ξεκίνησε από το αεροδρόμιο όπου είχαν συγκεντρωθεί φαν του και δημοσιογράφοι με πολλούς να τραγουδούν το  «Σπάω τα ρολόγια».


Ο ίδιος ο τραγουδιστής φάνηκε να σαστίζει με τη θερμή υποδοχή, αφού άκουγε τους πάντες να τραγουδούν παλιές επιτυχίες του και κάποιοι του πετούσαν τριαντάφυλλα!


Συνοδεία πολλών αυτοκινήτων ο τραγουδιστής πήγε στο σπίτι του όπου εμφανίστηκαν και οι πρώην συμπαίκτες του Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ σε πλάνα που είδαμε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, κάποιοι άναψαν ακόμα και καπνογόνα έξω από το σπίτι του "Ντάφυ".


Ο ίδιος πάντως όπως θα δείτε αγκάλιαζε διαρκώς το γιο του Νικόλα και κάθονταν μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα., ενώ ο τραγουδιστής κάλεσε ακόμα και τους δημοσιογράφους για να τους κεράσει σουβλάκια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!