GOSSIP

Ένα απλό... αστείο ανάγκασε τον Τσιμιτσέλη να πει δημόσια πως δεν έχει Covid 19

Μια πλάκα που θέλησε να κάνει ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, στα social media, είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να... παρεξηγήσουν το χιούμορ του και να πιστέψουν πως ο ηθοποιός έχει κολλήσει κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος ηθοποιός έσπευσε και αυτός να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και ανέβασε σε story μια φωτογραφία με το βραχιολάκι που του φόρεσαν στο χέρι στο εμβολιαστικό κέντρο.


“F Covid 19 - It's a boy" έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας αφού το συγκεκριμένο βραχιολάκι του θύμιζε αυτά που βάζουν στα νεογέννητα μωράκια στα μαιευτήρια.


Όμως αμέσως άρχισε ένας χαμός από σχόλια, καθώς πολλοί πίστεψαν πως ο ηθοποιός έχει κολλήσει κορωνοϊό.


Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο ίδιος αναγκάστηκε να κάνει μια νέα ανάρτηση με βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει τα ακόλουθα: «Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορωνοϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας. Ο,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει. Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!