ΖΩΔΙΑ

Για μερικά ζώδια ο Ιούνιος θα είναι ένας καυτός και άκρως ερωτικός μήνας

Ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού, αναμένεται να ανεβάσει στα ύψη την ερωτική διάθεση ορισμένων ζωδίων και ειδικά προς τα τέλη του μήνα θα έχουμε νέες γνωριμίες, φλογερούς έρωτες και λίμπιντο που χτυπάει... κόκκινο!

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, ξυπνά μέσα μας και η ανάγκη για έρωτα και απόλαυση και ναι θα υπάρξουν αυτό τον Ιούνιο οι “τυχεροί που θα μπορούν πιο άνετα να έχουν αυτό το μήνα τις ευκαιρίες εκείνες που θα τους κάνουν να χαμογελάσουν από ικανοποιήση ερωτική . Ποιο είναι αυτοί; Σύμφωνα με το astrokouskous.oroskopos.gr είναι οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 24-26/8 οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί 20-22/2 οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 23-25/10.

Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για γνωριμίες, ανανέωση και διεξόδους για καλοπέραση και τυχερές στιγμές στους Καρκίνους 21-23/6 , Αιγόκερους 22-24/12 αλλά και Ταύρους 21-23/4. Όλη η παραπάνω ομάδα που αναφέρει, να αναμένετε μία θετική προοπτική κοντά στις 23 Ιουνίου! Αν έχετε προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) σε Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ και Ταύρο, Παρθένο Αιγόκερω κοντά στην 0-4 μοίρα είστε μέσα στους “τυχερούς” του μήνα εφόσον και το προσωπικό σας ωροσκόπιο το υποστηρίζει.

 Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2-27 Ιουνίου, σε μία αγαπησιάρικη θέση, επιζητώντας την αφοσίωση, την δέσμευση, την αγάπη, αλλά και την γνώριμη αγκαλιά στην οποία νιώθεις προστασιά και φροντίδα! Σε έναν τόσο δοκιμαστικό μήνα λοιπόν, η βασική μας ανάγκη είναι να καταφέρουμε να διατηρήσουμε κοντά μας αυτό που αγαπάμε, αυτό που μας είναι γνώριμο και έχουμε αναμνήσεις μαζί του… Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αναμένεται σε αυτό το διάστημα να είστε πιο κερδισμένοι στα ζητήματα καρδιάς. Στην συνέχεια, η πορεία της Αφροδίτης δίνει την σκυτάλη για έρωτα και απόλαυση στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα (και ο Άρης στην ίδια θέση) φουντώνουν τον έρωτικό πάθος, ενώ κυριαρχούν οι κατακτητικές διαθέσεις που μας παρασύρουν να απολαύσουμε γενναιόδωρα στιγμές, έστω και αν οι συνθήκες γύρω μας είναι δύστροπες και δοκιμαστικές.

Πάμε όμως να δούμε τα “πάθη” του Ιουνίου, γιατί θα υπάρξετε αρκετοί που θα φλέγεστε από πόθο αλλά και θα ζήσετε εκρηκτικές καταστάσεις στα ερωτικά σας. Πιο παθιασμένες εξελίξεις θα έχετε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Παρθένοι – Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Το πάθος ωστόσο έχει πάντα και την θετική και την αρνητική του όψη …. Τον τρόπο που θα εκδηλωθεί το πάθος στη ζωή σας, εξαρτάται άμεσα από τον αστρολογικό σας χάρτη. Δεν παύει όμως ο Ιούνιος για εσάς να έχει είτε έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και ισχυρά ένστικτα ερωτικού πόθου, είτε και ζήλειες, σκάνδαλα, αποκαλύψεις, εμπλοκή σε τοξικές / ψυχοφθόρες σχέσεις!

Συνεχίζουμε με το κεφάλαιο των επανασυνδέσεων, γιατί αυτό τον Ιούνιο θα δούμε αρκετούς να σεργιανίζουν στα γνώριμα αγαπημένα λημέρια, όπου οι αναμνήσεις τους και τα συναισθήματά τους γίνονται ο οδηγός τους για μία επιστροφή … Οι Δίδυμοι, Τοξότες , Υδροχόοι και δευτερευόντως οι Ζυγοί – Κριοί – Λέοντες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου είστε οι πρώτοι στην λίστα να βρεθείτε στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα … Θυμηθείτε το εξής: Οι Δίδυμοι και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου δεν θα έχετε ξεκάθαρες απαντήσεις για όλα όσα προσμένετε και το τοπίο θα είναι θολό, μπερδεμένο. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου θα ικανοποιήσετε τα ερωτικά σας ένστικτα αλλά … θα ξύσετε και πληγές σας. Οι Λέοντες- Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να κλείσετε ένα κύκλο για να ανοίξετε ένα νέο !

Ας ακολουθήσουν οι απογοητεύσεις, οι χωρισμοί, οι δοκιμασίες και τα προβλήματα, γιατί είναι γεγονός ότι ο έρωτας έχει και από αυτά ….. Οι Λέοντες – Υδροχόοι, Ταύροι – Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων είστε αυτοί που θα μου ζοριστείτε πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια αυτού του μήνα ενώ πολλοί θα ζήσετε και έναν χωρισμό, ο οποίος θα είναι και οριστικός! Μοιραίες αλλαγές, μοιραία γεγονότα, κλεισίματα κύκλων, θα έχουν ωστόσο αυτό το μήνα και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17-21η μοίρα!

Πάμε να πούμε για ερωτικά μπερδέματα, συγχύσεις, διλήμματα, ανασφάλεια, αδιέξοδους έρωτες και ίσως και διπλές καταστάσεις, γιατί ο έρωτας έχει και τις ατσαλιές του… Πιο επιρρεπείς σε αυτές τις τάσεις είστε οι Παρθένοι – Ιχθύες, Δίδυμοι – Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22-23η μοίρα! Θυμηθείτε ότι δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται και μην βιάζεστε να κρίνετε καταστάσεις , αποφύγετε την εξιδανίκευση και εμπιστευτείτε αυτούς που σας αγαπούν για να σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα όταν κρίνεται αυτό απαραίτητο!

Η υπόθεση έρωτας λοιπόν τον Ιούνιο, έχει τις αναμετρήσεις με το παρελθόν, τα πάθη, τα λάθη, τα διλήμματα, τα “δεν ξέρω τί θέλω” αλλά και τα ανταμώματα με σχέσεις που έχουν αφήσει τα σημάδια τους.. Τίποτα δεν θα είναι απόλυτα ξεκάθαρο ή και σταθερό … Ο Ιούνιος θα αφήσει ερωτηματικά σε αρκετούς, τα οποία θα απαντηθούν από τον επόμενο μήνα… Θα υπάρξουν όμως και κάποιοι που θα κλάψετε, θα πονέσετε, θα πληγωθείτε αλλά θα κλείσετε και κύκλους προκειμένου να πάτε παρακάτω ….

Εγώ θα σας ευχηθώ έναν μήνα με ΕΡΩΤΑ γιατί ο ΕΡΩΤΑΣ μας δίνει ζωή και ενέργεια, έστω και αν κάποιες στιγμές μας δοκιμάζει, μας απογοητεύει ή και μας πληγώνει …ακόμα και σε αυτές τις στιγμές, μας βοηθά να έρθουμε αντιμέτωποι και με τις αδυναμίες μας και να κάνουμε σημαντικές ανακαλύψεις και για τον ίδιο μας τον εαυτό! Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην αστάθεια, την αβεβαιότητα και την ένταση που θα φέρει ο Ιούνιος στα ερωτικά ζητήματα και να μην ξεχνάτε ποτέ, πως αυτό που αξίζει να διατηρηθεί κοντά σας, θα βρει τον τρόπο για να παραμείνει!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!