GOSSIP

Σε καραντίνα μπήκε ο Tom Cruise - Έχει έρθει σε επαφή με πολλά κρούσματα κορωνοϊού

Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα εδώ και μήνες στα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible 7 και ο χολιγουντιανός σταρ και πρωταγωνιστής των ταινιών Tom Cruise μάλλον θα γίνει και πάλι έξαλλος με τους συνεργάτες του.

Θυμίζουμε πως ήδη από την περσινή άνοιξη είχαν αρχίσει τα προβλήματα, καθώς ακυρώθηκαν τα γυρίσματα στην Ιταλία, όταν ξέσπασε η πανδημία και ο σταρ είχε εγκλωβιστεί για μέρες σε ξενοδοχείο της Ρώμης.


Στην πορεία τον περασμένο Δεκέμβριο ο Tom Cruise είχε προκαλέσει σάλο καθώς κυκλοφόρησε ηχητικό βίντεο όπου ο σταρ ακούγονταν να βρίζει τα μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του "Mission: Impossible 7" που παραβίασαν τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, επειδή στέκονταν ο ένας πολύ κοντά.


Και τώρα μάθαμε πως ο σταρ μπήκε σε καραντίνα καθώς εντοπίστηκαν 14 κρούσματα κορωνοϊού στο team που κάνει τα γυρίσματα της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία. 
 

Σύμφωνα με το Reuters το οποίο επικαλείται την εφημερίδα "The Sun", ο Cruise είναι οργισμένος που πρέπει να μπει σε καραντίνα "παγώνοντας" τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό βρίσκονταν "σε απόσταση λίγων μέτρων" από τον 58χρονο ηθοποιό, στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία "Mission: Impossible 7".

"Ο Tom είναι απολύτως απαισιόδοξος για το τι συνέβη", δηλώνει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!