GOSSIP

Όλα όσα είπε ο James Καφετζής μετά την αποχώρησή του από τη Μαλέσκου

O James Καφετζής, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, πραγματοποίησε μια... επεισοδιακή εμφάνιση στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια.

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ο James βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και επικράτησε μεγάλη ένταση που οδήγησε στην αποχώρησή του από το στούντιο.


 Ο πρώην παίκτης του Survivor, αφού μίλησε για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης και τα μελλοντικά του σχέδια, δε δίστασε να πετάξει και ευθέως τα “καρφιά” του στους συντελεστές της εκπομπής για τα άσχημα σχόλια που είχαν κάνει προς το πρόσωπό του όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας.

Η τοποθέτηση αυτή φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τόσο την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και τους συνεργάτες της που επέμεναν ότι είναι αρνητικά προκατατειλημμένος προς τα πρόσωπά τους και την εκπομπή τους χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και “τηλεοπτικά αδιάβαστο”, με τον ίδιο να επιμένει ότι έχει δει τα σχετικά βίντεο.

Σήμερα η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν τον James Καφετζή λίγο πριν το επαγγελματικό του ραντεβού στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και ο δημοφιλής παίκτης του Survivor αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε στην εκπομπή Love It παρ’ ό,τι δεν ήταν κάτι που επιθυμούσε  ενώ αναφέρθηκε και στη σύζυγο του Τριαντάφυλλου: «Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή» τόνισε ο James.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!