ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 4 Ιουνίου 2021

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, τα χαρακτηριστικά θα είναι εσωτερική ισορροπία, αισιόδοξη διάθεση, συγκαταβατικότητα και γενναιοδωρία. Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα θα υπάρξουν καλέσματα και συναναστροφές που θα βοηθήσουν στη δικτύωση, οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο.

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο προσκήνιο. Εναρμονίζεται τόσο με τον Ήλιο όσο και με τον Κρόνο βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου. Ενώ αυτή η θέση της Σελήνης μπορεί να είναι παρορμητική έχεις την αίσθηση πως η συνεχής προσπάθεια αποδίδει καλύτερα. Ο Άρης και ο Πλούτωνας συγκρούονται σήμερα και αύριο και οι γύρω σου είναι πολύ δεκτικοί στις ιδέες και επιλογές σου. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να χρωματίζεται.

 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μεγενθύνοντας την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση. Ωστόσο με την αρμονία της Σελήνης με τον Κρόνο στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος θέλεις να εργαστείς και να παράγεις. Σήμερα και αύριο τα λόγια και οι απόψεις κάποιων σε αγγίζουν περισσότερο. Εάν οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου αγγίξουν ευαίσθητες χορδές πρόσεξε μην παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.

 

Δίδυμοι
Το φεγγάρι περνά τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου και επιλέγεις χαλαρές χωρίς πίεση δραστηριότητες. Ενώ υπάρχει ένα καλό συνεργασιακό κλίμα στα επαγγελματικά υπάρχει κάποια τάση να παρερμηνεύονται οι προθέσεις ή ενέργειές σου. Θα μπορούσε επίσης να νιώσεις τον πειρασμό να αποδείξεις κάτι ή να πιέσεις σκληρά για μια απάντηση, οδηγώντας τον εαυτό σου σε ένα περιττό, μη παραγωγικό, άγχος. Η μέρα απαιτεί κοινωνικότητα για αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης και της ευθύνης και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου βρίσκονται στο προσκήνιο. Είσαι σε καλή κατάσταση για παραγωγικές, πρακτικές εργασίες και η αίσθηση ότι έχεις πετύχει κάτι που αξίζει σου προσφέρει ικανοποίηση. Η αυξημένη σου ανάγκη για ελευθερία και η αυθόρμητη έκφρασή σου μπορεί να δυσαρεστήσει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια έκπληξη φαίνεται να σου προετοιμάζει η μέρα.

 

Λέων
Με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματός σου όλη τη μέρα μπορεί να νιώσεις πραγματικά την ανάγκη για καθαρό αέρα ή για μια αλλαγή ρυθμού. Ενδέχεται να υπάρξουν στιγμές ανταγωνισμού στα εργασιακά που σου δημιουργούν εκνευρισμό. Πρόσεξε επίσης συμπεριφορές που οδηγούν σε άγχος ή ενοχές. Μια μικρή απόδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα κάνει καλό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.

 

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και έχεις την τάση να κάνεις περισσότερη παρατήρηση και διερεύνηση. Η εντόπιση της ρίζας των προβλημάτων ή η εξέταση πολλών επιπέδων μιας κατάστασης μπορεί να είναι ένας στόχος. Σήμερα και αύριο οι περιστάσεις μπορεί να προκαλέσουν την αντιμετώπιση παλιών, θαμμένων καταστάσεων. Έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις ακραία θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε συναισθήματα που αφορούν στο παρελθόν.

 

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου συμμετέχεις σε συνομιλίες, ομάδες, ακούς και αφομοιώνεις χρήσιμες πληροφορίες. Καθώς ο Άρης συγκρούεται με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαχειριστείς στιγμές έντασης. Δεν αποκλείεται επίσης να παρουσιαστούν προβλήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Απόφυγε να συζητήσεις δύσκολα θέματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε δυναμικά συναισθήματα ή και καταστάσεις του παρελθόντος.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 6ο ηλιακό σου οίκο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις λεπτομέρειες. Προσπαθείς να λύσεις προβλήματα και να οργανώσεις το περιβάλλον σου. Η Σελήνη βρίσκει υποστήριξη στον Ήλιο και τον Κρόνο γεγονός που ενισχύει την ικανότητά σου να θέσεις τις προτεραιότητές σου και να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Εάν σε απογοητεύουν κάποιες συμπεριφορές του αγαπημένου σου δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ανάκτησε την αυτοπεποίθησή σου φλερτάροντας.

 

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και αναζητάς περισσότερες επιλογές αναψυχής και διασκέδασης. Ζητάς αποδείξεις ότι οι προσπάθειές σου αξίζουν στα εργασιακά και τις εισπράττεις. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση για θέματα που αφορούν στα χρήματα και το δανεισμό. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, έστω και αν κάποιες λεπτομέρειες σε δυσαρεστούν. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα με φίλους και ζεστές επικοινωνίες.

 

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου να συνδεθείς με το συναισθηματικό σου πυρήνα. Η αρμονία της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ήλιο στον τομέα της εργασίας σου προτείνει μια πρακτική σκέψη και συμπεριφορά. Στα συναισθηματικά, κανείς δεν κερδίζει όταν χρησιμοποιούνται χειριστικές τακτικές για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου ξυπνώντας την περιέργειά σου. Εναρμονίζεται με τον Κρόνο στο ζώδιο σου και ρίχνεσαι ενεργειακά περισσότερο στα έργα, τις δραστηριότητες και σε συζητήσεις. Ωστόσο οι εντάσεις σήμερα και αύριο δεν λείπουν για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου. Πρόσθεσε διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

 

Ιχθείς
Η διέλευση της Σελήνης σήμερα ενθαρρύνει την ανάγκη σου για σταθερότητα. Αναζήτησε τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ασφαλής και άνετη. Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η μέρα σου στα εργασιακά αν και υπάρχουν στιγμές έντασης ή ανταγωνισμού. Απελευθερώσου από αρνητικά συναισθήματα και μετρίασε τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου για να περάσει ευχάριστα η μέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!