GOSSIP

Η Chiara Ferragni εμβολιάστηκε και έστειλε το δικό της μήνυμα [εικόνα]

Η διάσημη Ιταλίδα fashionista και influencer εμβολιάστηκε και μέσα απ’ την ανάρτησή της στα social media περιέγραψε το συναίσθημα που ένιωσε όταν κατάλαβε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την κανονικότητα, προτρέποντας μάλιστα όλους να κάνουν το ίδιο.

Θυμίζουμε πως η Chiara μαζί με το σύζυγό της και διάσημο μουσικό Fedez έκαναν τεράστιες προσπάθειες από το σπίτι για να βοηθήσουν τη χώρα τους να αντιμετωπίσει τη πρωτόγνωρη τραγωδία που βιώνει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τον περασμένο Μάρτιο.

Έτσι, η ίδια και ο σύζυγός της, όχι μόνο έκαναν δωρεές μεγάλων ποσών για την κατασκευή μονάδων εντατικής θεραπείας, αλλά διοργάνωσαν και online καμπάνιες, συγκεντρώνοντας 3 εκατομμύρια ευρώ σε μόλις 24 ώρες, ενώ η ίδια η Chiara ανακοίνωσε πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της κολεξιόν της, θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς λόγω κορωνοϊού.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε συνοδευόταν από την πιο κάτω λεζάντα:

«Μια τόσο συναισθηματική στιγμή που φαινόταν τόσο μακρινή, επιτέλους έφτασε: Κάνοντας την πρώτη δόση εμβολίου κατά του Covid. Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σε απομόνωση και φόβο, είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι ένα βήμα  πιο κοντά στην φυσιολογική ζωή. Ας εμβολιαστούμε όλοι.»

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!