ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι επιδιώξεις θα είναι συντονισμένες, αρκετά τολμηρές θα είναι οι ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία εντείνεται και μπορείς να ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Κλείσε υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό δείχνοντας κατανόηση. Παράλληλα εμπιστεύσου το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επιτυχημένες επιλογές. Είναι δεδομένο ότι έχεις πολλά να κερδίσεις αρκεί να μην αμφιταλαντεύεσαι στις επιλογές σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό για δύο εκπλήσσοντας το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη την οποία αναστάτωση μπορεί να νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική τρικυμία που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικής σημασίας σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Φιλικά πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.  

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι μπορείς να πετύχεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε όμως να βρίσκεται σε ρεαλιστικές βάσεις και να μην επιδιώκεις κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει πραγματικότητα. Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να σε στηρίξει με απόλυτο τρόπο, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, προσοχή στις εξιδανικεύσεις που τελικά θα σε πληγώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό σε πιθανά σχέδια που έχει στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην επηρεαστείς από κόλακες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Εξιδανικεύοντας τους πρόσωπα και καταστάσεις οι λάθος επιλογές είναι πιθανές.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου μακριά από πιθανές ευθύνες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε μαγνητίσει και θα σου κεντρίσει έντονα την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί τους και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία συζητήσεων στην επαγγελματική σου ζωή αρκεί να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να μείνεις συγκεντρωμένος δείχνοντας σοβαρότητα καθώς αυτό θα βοηθήσει να πείσεις τους γύρω σου για τα κίνητρα σου.

Αισθηματικά

Το κέφι απογειώνεται στη σχέση σου και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Χαίρεσαι την αγάπη και τις στιγμές διασκέδασης που περνάς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε αιφνιδιάσει ανατρέποντας μελλοντικούς στόχους που μπορεί να έχεις με την παρουσία του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια ακόμα. Προσοχή σε πιθανή καχυποψία που θα επηρεάσει γενικότερα τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα καταφέρεις να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με ιδανικό τρόπο για εσένα. Δείχνοντας κατανόηση στους άλλους θα μπορέσεις να πάρεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα σε ικανοποιήσει.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει στο πάθος και θα δημιουργήσεις μοναδικές προϋποθέσεις για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, είναι απαραίτητο όμως να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί το τελευταίο διάστημα να σε απασχόλησαν. Η επανεξέταση στόχων και φιλοδοξιών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικές επιλογές και στόχους που μπορεί να έχεις και σε έχουν απασχολήσει την τελευταία χρονική περίοδο. Η διπλωματικότητα και η διάθεση για ισορροπίες θα οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές λύσεις, αξιοποίησε τις συγκυρίες.

Εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις και τις δικές του απόψεις και να συμφωνήσετε από κοινού σε δράσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από την συναισθηματική αποστασιοποίηση.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις και τις δικές του απόψεις και να συμφωνήσετε από κοινού σε δράσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από την συναισθηματική αποστασιοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα επιδιώκοντας να αλλάξεις τα δεδομένα στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις σου. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δραστηριοποιήσου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν στον εργασιακό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις και μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Μπορείς να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και να απολαύσει στιγμές χαράς με το ταίρι σου και πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι απαραίτητο να μην εγκλωβιστείς στην επικριτικότητα που μπορεί να προκύψει και να ενοχλήσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα απογειώνει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να περάσεις στιγμές χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Απόλαυσε κάθε στιγμή που θα ανεβάσει το κέφι σου στα ύψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Γεγονός είναι ότι θα προτιμούσες να απολαύσεις την ημέρα σου μακριά από τον επαγγελματικό χώρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη λόγω απροσεξίας και αμέλειας. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου για να μην προκύψουν προβλήματα και χρειαστεί να απολογηθείς.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου με ιδανικό τρόπο καθώς η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έχει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου, αυτό θα σου κεντρίσει την προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη να εκφράσεις όλα αυτά που μπορεί να σε φοβίζουν σε πρόσωπα της οικογένειας δίνοντας ένα τέλος σε πιθανές υποθέσεις που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αφιέρωσε την ημέρα σου για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία και μπορεί να σε προβληματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ένστικτό σου μπορεί να σε ωθήσει με μοναδικό τρόπο στις καλύτερες δυνατές εξελίξεις για εσένα αρκεί να το εμπιστευτείς για να μην το προδώσεις.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις και μπορείς να βιώσεις έντονα ρομαντικές στιγμές που θα σου δημιουργήσουν την απαραίτητη ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία, προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που θα δημιουργήσει προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνει τις τη σχέση σου με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η ανάγκη της ισορροπίας είναι έντονη και σε χαρακτηρίζει αυτή τη χρονική περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να ανοίγουν μπροστά σου σημαντικές συνεργασίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, είναι σημαντικό να μην μείνεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτά που σε ανησυχούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Πρόσωπα μέσα από την καθημερινότητα θα βρεθούν στο πλευρό σου για να σε ηρεμήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις οποίες ανησυχίες έχεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Γεγονός είναι ότι η εργατικότητα σου μπορεί να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από υπερβολές που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας φόβους και ανασφάλειες στο ταίρι σου θα βρεις την απαραίτητη ισορροπία και θα μπορέσεις να αντιληφθείς ότι ήρθε για να μείνει στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή δείχνοντας αποφασιστικότητα και διάθεση για μακροχρόνια πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία, την χαρά, την γενναιοδωρία, την πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις πρωτοβουλίες που θεωρείς ότι θα δώσουν ώθηση σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις, φρόντισε όμως να είσαι βέβαιος για αυτό που θέλεις να πετύχεις καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και επιλογές. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι αφού είναι εύκολο να χάσεις τον πραγματικό στόχο για σένα.

Αισθηματικά

Η κοινή προσέγγιση στα πράγματα με το ταίρι σου θα σας βοηθήσει να δομήσετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που σας καλύπτουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου, προσοχή σε κόλακες που θέλουν να σε παγιδέψουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!