GOOD LIFE

Κάποιοι δημιούργησαν τατουάζ που "εξαφανίζονται" μετά από ένα χρόνο

Τα τατουάζ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ο αριθμός των ατόμων που επιλέγουν να χτυπήσουν ένα ή και πολλά τατουάζ, διαρκώς αυξάνεται. Ωστόσο πολλοί είναι και αυτοί που δεν το αποφασίζουν γιατί φοβούνται πως μελλοντικά ίσως το μετανιώσουν.

Πράγματι, μια σχετική έρευνα έδειξε πως ένας στους δύο (50%) μετανιώνει για το τατουάζ που έκανε και σχεδόν ένας στους τρεις (30%) θέλει να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε αρχικά κάνει για ποικίλους λόγους.


Με αυτό ως δεδομένο, ένα tattoo studio θέλησε να βρει έναν τρόπο να κάνει κανονικά τατουάζ, τα οποία όμως θα έχουν ορισμένη διάρκεια "ζωής" και το πέτυχε.


Έτσι, μετά από πειραματισμούς έξι ετών και δοκιμές με πάνω από 50 διαφορετικές φόρμουλες μελανιών κατάφεραν τελικά να δημιουργήσουν τα "εφήμερα" τατουάζ, που εξαφανίζονται μετά από 7 έως και 15 μήνες, από την ημέρα που τα έκανες.


Το tatoo studio λέγεται Ephemeral (εφήμερο) το δημιούργησαν οι tattoo artists Josh Sakhai, Vandan Shah και  Brennal Pierre, εδρεύει στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης και όπως αναφέρει σχετικό άρθρο του περιοδικού Allure κάνει... χρυσές δουλειές!


Οι ίδιοι τονίζουν πως δεν κάνουν απλά "ημιμόνιμα τατουάζ" αλλά τα δικά τους τατουάζ είναι από κανονικό μελάνι και χτυπιούνται κανονικά με βελόνες, απλά στην πορεία εξαφανίζονται!


Μάλιστα οι δημιουργοί τους προτιμούν να τα αποκαλούν "made-to-fade" τατουάζ, δηλαδή τατουάζ που φτιάχτηκαν για να ξεθωριάσουν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!