GOSSIP

O Damiano David δικαιώθηκε και πέταξε μια μεγάλη... μπηχτή στους Γάλλους

Οι Γάλλοι, μάλλον δεν μπορούν να πιστέψουν πως οριακά (με μόλις 25 βαθμούς διαφορά) έχασαν την πρωτιά στη Eurovision και έτσι με το που ξέσπασε το σκάνδαλο και οι φήμες περί χρήσης ναρκωτικών από τους Ιταλούς νικητές, το συγκρότημα Maneskin ζήτησαν τον αποκλεισμό της χώρας.

Μάλιστα μέχρι και ο Γάλλος υφυπουργός εσωτερικών προέβη σε σχετικές δηλώσεις, αμέσως μετά το διαγωνισμό, ζητώντας... κυρώσεις για τους Ιταλούς νικητές.


«Νομίζω ότι πρέπει να μην υπάρχει καμία αμφιβολία και να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια», δήλωσε ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμάν Μπον στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC.


Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU), η διοργανώτρια της ψηφοφορίας, «θα λάβει μέτρα εάν κριθεί απαραίτητο», δήλωσε ο ίδιος. «Τεστ, εάν υπάρχει πρόβλημα, κυρώσεις. Και εάν δεν υπάρχει πρόβλημα, τόσο το καλύτερο και θα αναγνωρίσουμε αυτή την όμορφη νίκη», δήλωσε.


«Προβλέπονται μέτρα κυρώσεων, έως και πιθανή ακύρωση στην περίπτωση προβλήματος», υπογράμμισε ο Γάλλος υφυπουργός.


Όμως η EBU με σχετική ανακοίνωση, έκανε γνωστό χθες πως οι Maneskin έκαναν τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν πως δεν είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συνεχάρη το συγκρότημα.


Μετά από αυτή τη... δικαίωση, ο Damiano David, o 22χρονος Ιταλός τραγουδιστής των Maneskin, που είχε κατηγορηθεί πως σνίφαρε κοκαίνη μέσα στο green room, έκανε μια ανάρτηση στα social media, πετώντας την... σπόντα τους στους Γάλλους.


"Voila" έγραψε ο Damiano χρησιμοποιώντας τον τίτλο του γαλλικού τραγουδιού που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και κοινοποίησε την ανακοίνωση της EBU, η οποία κάνει λόγο για "fake news".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!