GOSSIP

H Salma Hayek απέκρυψε για μήνες πως νόσησε βαριά με κορωνοϊό

Πέρυσι το καλοκαίρι η χολιγουντιανή σταρ Salma Hayek είχε κάνει πολυήμερες διακοπές στην Πάρο και όλο το διάστημα της πανδημίας, πολλοί... ζήλευαν όταν έβλεπαν τη διάσημη ηθοποιό να κάνει αναρτήσεις από εξωτικά μέρη και βίλλες όπου απολάμβανε τις διακοπές της. Όμως η ίδια τώρα αποκάλυψε πως στις αρχές της  εμφάνισης της πανδημίας, η ίδια είχε νοσήσει με κορωνοϊό και μάλιστα "βαριά" αλλά προτίμησε να μην το αποκαλύψει.

H 54χρονη ηθοποιός αυτό το διάστημα είναι πολυάσχολη, αφού όχι μόνο πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία «House of Gucci» (συμμετέχει και η Lady Gaga) αλλά μεταμορφώνεται σε υπερηρωίδα στους Eternals της Marvel και πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ryan Reynolds και Samuel Jackson στη νέα κωμωδία δράσης The Hitman's Wife.


Με αφορμή αυτά η σταρ πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Variety και στη συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως η ίδια νόσησε με κορωνοϊό. αλλά δεν το αποκάλυψε.


Η ηθοποιός μάλιστα παραδέχτηκε πως έδωσε μια πολύ δύσκολη μάχη με τη νόσο λέγοντας πως η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα» εξήγησε. «Του είπα: ‘Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι"»,


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!