ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 7 Μαΐου 2021

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Κριού θα εκδηλωθεί ανάγκη για προσεγγίσεις, για κατάκτηση, για κυριαρχία, οι δυναμικοί χαρακτήρες θα βγάλουν στην επιφάνεια τις ηγετικές τους διαθέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να δράσουν αυτόβουλα, δύσκολο θα είναι γι αυτούς να πιεστούν σε όρια και κανόνες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Οι συζητήσεις ανάβουν με οικεία πρόσωπα και αυτό που χρειάζεται να δείξεις είναι άπλετη κατανόηση για να μην υπάρξουν εντάσεις. Να θυμάσαι ότι η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς μπορείς να δεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Η θετική τους εξέλιξη θα φανεί και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να πάρεις μία μεγάλη ανάσα που θα σε ικανοποιήσει.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ζητήματα που έχουν απασχολήσει τη σχέση σου παλιότερα και να περάσεις όμορφες στιγμές χαράς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου θέλοντας να λύσετε πιθανές εκκρεμότητες που σας έχουν απομακρύνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η διάθεσή σου ανεβαίνει στην διάρκεια της ημέρας καθώς νιώθεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό να αυξάνονται. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Το χιούμορ και το κέφι που σε διακρίνει σε καθιστούν πρωταγωνιστή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζει παίζει καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές και κυρίως σε εμπορικές συναλλαγές. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και να καταθέσεις προτάσεις που θα αξιοποιηθούν στο έπακρον. Πιθανή είναι κοντινή μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους.

Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από τις παρέες που θα εκτοξεύσει το ενδιαφέρον στα ύψη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο συναισθηματισμός που σε διακατέχει μετά το μεσημέρι σε οδηγεί στην οικογένεια και στο περιβάλλον που νιώθεις ασφάλεια. Οι συζητήσεις με οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και οι συζητήσεις σε βοηθούν να ξεφύγεις από σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν μετά το μεσημέρι που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δείξεις με γρήγορες κινήσεις ότι μπορείς να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Τα κέρδη από πιθανές συμφωνίες θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

Εκφράζοντας αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου σε απαλλάσσει από ψυχολογικά βάρη και δημιουργούν σταθερότητα και γερές βάσεις στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία μέσα από οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες σε ταλαιπωρούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σχέδια και ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο παρορμητισμός σου όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα ενοχλήσουν γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φιλτράρει τις πολύ καλά τι θέλεις να πεις πριν εκφραστής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι είναι αυτό που σε συμφέρει και τι όχι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της οριστικής σου διάθεσης καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει τους συνεργάτες σου και να οδηγήσει σε κόντρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όποια θέματα μπορεί να σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που δημιουργεί ένα ιδανικό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή με την επιστροφή του.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία καθώς επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και να επικεντρωθείς σε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν και τραύματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς τα λάθη μπορεί να σε εκθέσουν λόγω της απροσεξίας σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την κακή σου διάθεση και να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να κλείσεις τις όποιες εκκρεμότητες χωρίς να υπάρξουν λάθη.

Έχεις την δυνατότητα να διασκεδάσεις με το πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σε φιλικές παρέες, αυτό θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να έρθει σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα επιδιώξει να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η διάθεση να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα κυριαρχεί γι’ αυτό επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε παρέες που μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ένταση σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις που σχέδια και φιλοδοξίες καθώς απολαμβάνεις την στήριξη προσώπων που πιστεύουν σε σένα και τις ιδέες σου. Κλείσε ότι οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν αφού αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγάλη ανακούφιση.

Σου δίνεται η ευκαιρία να αφεθείς απόλυτα στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις μία ονειρική ατμόσφαιρα μεταξύ σας που θα λειτουργήσει λυτρωτικά για την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων δεν αποκλείονται που θα σε αναστατώσουν και θα σου θυμίσει θυμίσουν όμορφες στιγμές.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε σχέδια και συζητήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς και να πετύχεις. Φρόντισε όμως να μην είσαι σκληρός και απόλυτος στις ιδέες σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να διανύσει ένα σημαντικό διάστημα θετικών εξελίξεων καθώς τα σχέδιά σου έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης. Αξιοποίησε την ωριμότητα και την μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να δείξει στους ανωτέρους σου τις πραγματικές σου προθέσεις και ικανότητες.

Η διασκέδαση και η αισιοδοξία κατακλύζουν τη σχέση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικά σχέδια πού μπορείς να δρομολογήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει επιστροφή προσώπου που θα σε γεμίσει χαρά με το ενδιαφέρον του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα καθώς για εσένα είναι σημαντικό να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες και στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι η αμέλεια και η αυθάδεια μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να λάμψεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση για να προσπαθήσει σκληρά ώστε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι γεγονός ότι αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε εξαιρετικές εξελίξεις, όπως η βελτίωση του εισοδήματος σου.

Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω καχυποψία και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας έντονη συναισθηματική αναστάτωση, δώσε την ευκαιρία για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μην επιτρέψεις στο άγχος της ημέρας να σε κυριεύσει και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων μπορείς να περάσεις όμορφα και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ένστικτό σου σε βοηθά να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις καθώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές και μπορεί να υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις.

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση και αυτό είναι αρκετό για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους φόβους και την σκληρότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου για να δημιουργήσει πληθώρα συναισθημάτων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είναι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να ισορροπήσεις σχέσεις που πιθανόν έχουν περάσει από σαράντα κύματα το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή μόνο γιατί η υποχωρητικότητα δεν αφήνει περιθώρια για να καλύψεις και τις δικές σου ανάγκες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα και άμεσα τι ικανοποιεί τους άλλους και τι μπορείς να καταφέρεις για τον εαυτό σου. Η διπλωματία θα λειτουργήσει εξαιρετικά και θα σε βοηθήσει να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Το πάθος και η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου που θα δονήσει για τα καλά την ατμόσφαιρα με την εμφάνισή του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις όμως την ευκαιρία με την γρήγορη αντίληψη που σε διακρίνει να δώσεις άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις εργασιακό επίπεδο πρωταγωνιστούν καθώς δείχνεις ότι μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Προσοχή σε εμμονές και επικριτικότητα που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου και να δημιουργήσουν αδικαιολόγητες εντάσεις.

Οι μοναδικές στιγμές που μπορείς να αφιερώσεις το ταίρι σου θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα δώσουν λύσεις σε θέματα που μπορεί να έχουν προκαλέσει αναταράξεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει χαρά και κέφι με την παρουσία του στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωή σου είναι έντονη και αυτό σε οδηγεί σε πιθανούς συμβιβασμούς που δεν σε καλύπτουν. Μπορείς όμως να συζητήσεις και να δείξεις ποιες είναι οι πραγματικές σου προθέσεις και τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις ανταπόκριση. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις με συνεργάτες σου και να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στον επαγγελματικό σου δρόμο για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Η εξαιρετική επικοινωνία με το ταίρι σου σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που πιθανά έχεις και να δεις την θετική πλευρά της ζωής και της αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από στην δουλειά που θα έρθει στη ζωή σου για να σου χαρίσει χαρά και να ανεβάσει την ψυχολογία σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!