ΖΩΔΙΑ

H αυριανή ροζ υπερπανσέληνος θα προκαλέσει μεγάλο χαμό σε όλα τα ζώδια

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εδώ και περιλαμβάνει και με μία... σκληρή Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία έρχεται για να δοκιμάσει τις αντοχές μας ποικιλοτρόπως. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το astrology.gr τίποτα δε θα μείνει όρθιο με αυτή την Πανσέληνο.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 27/04, 06:31 ώρα Ελλάδας, στις 07° 06 του Σκορπιού, η οποία είναι Super moon (Υπερπανσέληνος) και Ροζ, επηρεάζοντας Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 7 μοίρες.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, σε πολύ κοντινή απόσταση, θα δηλώσει το "παρών" σε αυτή την Πανσέληνο, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις, στα επαγγελματικά, τα ερωτικά, τα οικονομικά και τις σχέσεις τόσο των παραπάνω ζωδίων, όσο και σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που θα χρειαστεί να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά και πρόθυμα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι φέρνει στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 ΚΡΙΟΣ 

Η Πανσέληνος στον 8ο οίκο σου σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά σου θέματα, που κρατούν καιρό και να τα ξεκαθαρίσεις. Οτιδήποτε αφορά σε πιστωτικά ιδρύματα.εφορία, ασφάλειες που μένουν ανοιχτά, οφείλεις τώρα, έχοντας ένα πλάνο και πρακτικό πνεύμα, να τα διευθετήσεις. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν τα εισοδήματά σου, να πάρεις ίσως κάποια χρήματα που δεν περίμενες, όμως εκεί θα φανεί κατά πόσο ξέρεις να κάνεις καλό κουμάντο, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες κι όχι ξοδεύοντας άσκοπα, καθώς το ίδιο πιθανό είναι και να σκάσουν έξοδα από το πουθενά. Από την άλλη, με τον ερωτισμό σου να αυξάνεται κατακόρυφα, ενδέχεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που σου υπόσχεται μοναδικές νύχτες, ωστόσο, το να βιαστείς να... επενδύσεις πάνω του δεν είναι συνετό, αφού τα δεδομένα σύντομα θα αλλάξουν και ενδεχομένως οι πιέσεις να είναι περισσότερες απ’ όσες μπορείς να αντέξεις. 


ΤΑΥΡΟΣ
Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και να βάλεις τα πάντα σε μια καινούργια βάση. Ένας δεσμός ετών, μια συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός μπορεί να τελειώσουν και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, από τη στιγμή που πλέον δε σε εκφράζουν ή δε σου προσφέρουν ικανοποίηση, όπως επίσης και να δημιουργήσεις κάτι νέο. Δεν είναι απίθανο, ακόμα, να αλλάξεις τακτική ή μελλοντικούς στόχους ή να ρισκάρεις κάτι διαφορετικό που συγκεντρώνει περισσότερες προοπτικές για επιτυχία ή κέρδη. Οι άλλοι, πάντως, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, αφού θα σε επηρεάσουν αρκετά και ίσως πάρεις ορισμένες αποφάσεις κατόπιν πίεσης. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις το οτιδήποτε, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά θέματα, αλλά και υγείας. Στην πρώτη περίπτωση οι σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες ή υπαλλήλους σου θα δοκιμαστούν και θα χρειαστεί με γρήγορα αντανακλαστικά και ψυχραιμία να επιλύσεις τις όποιες διαφορές σας. Ωστόσο, ορισμένα «μυαλά» θα είναι απόλυτα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τα παρατήσεις γιατί θα νιώσεις ότι όλη αυτή η κατάσταση σε επηρεάζει και σωματικά και ψυχικά. Από την άλλη θα προσπαθήσεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή μια αποτοξίνωση, αφού έχεις μια ροπή στις παρασπονδίες, ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευεξία, παράλληλα όμως θα φροντίζεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Πιθανό, επίσης, είναι να ξεκινήσεις και κάποιες τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου που σχεδίαζες καιρό πριν, αλλά όλο ανέβαλες. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον 5ο οίκο σου έρχεται να φέρει αλλαγές στην ερωτική σου κατάσταση, οπότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, αφού εκτός της χημείας σας, θα έχετε και κοινές επιδιώξεις, οπότε υπάρχουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης που αναζητάς καιρό. Από την άλλη, συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα ενταχθούν στο πρόγραμμά σου, ενώ θα έχεις τη διάθεση να εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με πιο δημιουργικά πράγματα. Ενδέχεται όμως να αναγκαστείς να τον αφιερώσεις σε ένα φιλικό ή πολύ δικό σου άτομο που θα χρειαστεί ξαφνικά την υποστήριξη ή τη βοήθειά σου. Επειδή, ωστόσο, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αρκετά δε θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις, να παραμείνεις σε εγρήγορση. 


ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν το σπίτι, αλλά και το περιβάλλον σου, οπότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ξεκινήσεις την αναδιαμόρφωση του χώρου σου, να κάνεις διάφορες αισθητικές παρεμβάσεις, αλλαγές, αγορές ή επιδιορθώσεις για να γίνει πιο λειτουργικός και άνετος, αλλά, δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν εξ αιτίας μιας αναγκαστικής μετακόμισης. Επίσης, η διευθέτηση ενός ακινήτου ή άλλων πρακτικών θεμάτων, ίσως απαιτήσει πολύωρες συναντήσεις και συζητήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας, όπως και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά σου για την επίλυσή τους, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις ξαφνική αλλαγή πλεύσης, πείσμα και απολυτότητα, που θα οδηγήσουν σε πολλές εντάσεις και διαξιφισμούς, που θα σε φέρουν στα όριά σου. Πιθανό είναι όμως κι ένα πρόβλημα άλλης φύσης ενός δικού σου ανθρώπου που θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον 3ο οίκο σου σε καλεί να διευθετήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις σου και πρακτικά θέματα που θα ανακύψουν ξαφνικά. Ενδέχεται, δε, να αλλάξει η καθημερινότητά σου, αφού αρκετά θα είναι αυτά που θα αναλάβεις να τρέξεις. Όμως θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καθυστερήσεις αλλά και πρόσωπα που, λες και είναι βαλτά, θα σου σπάσουν τα νεύρα με τον τρόπο τους. Επίσης, θα αναγκαστείς να γίνεις πιο ξεκάθαρος/η και συγκεκριμένος/η στην επικοινωνία σου γιατί από τη συμπεριφορά ή τα λόγια σου δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις. Από την άλλη, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες επαφές, να εκφράσεις, αλλά και να βρεις στήριξη στην υλοποίηση κάποιων ιδεών σου, από ανθρώπους που δεν περίμενες, όπως και να μην έχεις τη συμπαράσταση προσώπων του κοντινού σου περιβάλλοντος.


ΖΥΓΟΣ
Με την Πανσέληνο στον 2ο οίκο σου, πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία για την οικονομική σου κατάσταση, γι’ αυτό και μπορεί να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, υιοθετώντας μια πιο συντηρητική πολιτική, προκειμένου όχι μόνο να διατηρήσεις, όσα έχεις αλλά και για να αποκτήσεις κάποια πράγματα που χρειάζεσαι ή επιθυμείς πολύ. Γενικά, το να είσαι σταθερός/η, ώστε να κρατάς μια ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδα, αλλά και να περικόψεις δαπάνες που δεν είναι άμεσης ανάγκης κρίνεται απαραίτητο. Ωστόσο, μην απορήσεις, αν ανακύψουν έκτακτα έξοδα, αμέσως μόλις πάρεις λεφτά στα χέρια σου. Από την άλλη, στα ερωτικά σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να υπάρξει βελτίωση του επιπέδου σου, οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος/η σε έναν... στόχο. Ανατροπές και στροφή 180ο μοιρών από την δική σου πλευρά θα υπάρξουν, όπως επίσης και αναθεωρήσεις των θέλω σου. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να προβείς σε αλλαγές ουσίας, ώστε να έχεις τη βελτίωση που επιθυμείς. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος/η, ώστε να διαχειριστείς όσο το δυνατό καλύτερα όλα τα καινούργια δεδομένα που θα εμφανιστούν, για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά τους άλλους τις ικανότητές σου, αλλά και το μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Επειδή η συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι ασταθής και τα πάθη σου μπορεί να σε κυριεύσουν, οφείλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, να μην ξεφύγεις από τα όριά σου, αν δεν γνωρίζεις καλά ανθρώπους και καταστάσεις και να μην προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Μην ξεχνάς ότι διανύεις μια περίοδο, όπου θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις πολλά, να ανατρέψεις άλλα τόσα και να δημιουργήσεις κάτι νέο και τελείως διαφορετικό.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχες θάψει και πρόσωπα και πράγματα θα στοιχειώσουν τις σκέψεις σου, οπότε προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η και συγκεντρωμένος/η, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ό,τι χρειάζεται μέσα σου και να απεμπλακείς από προσωπικά αδιέξοδα. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνεις σε σταθερή τροχιά, να επιμείνεις σε αυτά που θέλεις εσύ και να μην αποπροσανατολιστείς από μια προσωρινή σύγχυση που μπορεί να σε καταλάβει ή επιδράσεις τρίτων που θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν. Από την άλλη, θα σε απασχολήσουν και ζητήματα που αφορούν στον τομέα της εργασίας σου, κυρίως η στάση κι οι αντιδράσεις σου και ίσως, μετά από διάφορα που θα του αποκαλυφθούν, να εφαρμόσεις μια διαφορετική τακτική προσέγγισης. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Η Πανσέληνος, που γίνεται στον 11ο οίκο σου, έρχεται να ενισχύσει την κοινωνικότητά σου και σου δημιουργεί τη διάθεση για να ξανοιχτείς σε διαφορετικούς χώρους και να διευρύνεις τον κύκλο σου, εμπλουτίζοντάς τον με καινούργιους ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις αρκετά κοινά, αλλά και να σταματήσεις να κάνεις παρέα με κάποιους άλλους που δεν ταυτίζεσαι πλέον με τις αντιλήψεις τους. Θα μετέχεις σε περισσότερες εκδηλώσεις και ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ουσιαστικό ρόλο σε ένα φορέα ή οργανισμό. Επιπλέον, νέες φιλίες θα προκύψουν, μια παλιά μπορεί να τελειώσει, ενώ δεν αποκλείεται κι ένας έρωτας με ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος οι επαφές σας ήταν τυπικές ή θα εμφανιστεί ξαφνικά στο προσκήνιο μέσω του ευρύτερου περιβάλλοντός


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στον 10ο οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, αν, όμως, έχεις κάνει προσεκτικά βήματα για να εγκαθιδρύσεις μια καινούργια κατάσταση ή έχεις δείξει ένα πρόσωπο επιμελές και αφοσιωμένο, αλλά δεν βλέπεις να έρχονται τα αποτελέσματα που επιθυμείς, η ψυχολογία σου δε θα είναι η καλύτερη. Επειδή η αστάθεια που επικρατεί στον συγκεκριμένο τομέα είναι μεγάλη και τα πράγματα ρευστά, μπορεί να στραφείς στην αναζήτηση κάποιας άλλης δουλειάς που θα σου αποφέρει έσοδα, αναγνώριση ή περισσότερες προοπτικές. Πιθανόν να αναθεωρήσεις αξίες και στόχους, να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην ουσία των καταστάσεων και να καταλήξεις ότι ό,τι έκανες τόσο καιρό δε σε εξέφραζε ιδιαίτερα, γι’ αυτό θα αρχίσεις να ψάχνει για κάτι διαφορετικό ή πιο κοντά στα δικά σου στάνταρ. Εντάσεις πάντως να περιμένεις με προϊσταμένους ή το αφεντικό σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η Πανσέληνος θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο επαφών, με πρόσωπα που είναι πιο κοντά στις αντιλήψεις και την νοοτροπία σου, αλλά και άλλα που έχουν κάτι καινούργιο και πιο ουσιαστικό να σου «πουν» και να κλείσεις κάποιον άλλο που δε σου λέει πια τίποτα. Από την άλλη, θα έχεις ξαφνικά μια αίσθηση ανεπάρκειας όσον αφορά στις γνώσεις σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις, σεμινάρια ή να θελήσεις να εξειδικευτείς σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, που θα συμβάλλει και στο να κυνηγήσεις κάτι καλύτερο και στα επαγγελματικά σου. Ένα ταξίδι που μπορεί να προκύψει απρόσμενα, αλλά και η διεύρυνση της επικοινωνίας σου με άτομα άλλης κουλτούρας ή χώρας θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά και να δεις κάποια πράγματα από τελείως διαφορετική οπτική. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!