GOSSIP

Τώρα μάθαμε πως 2 διάσημοι ηθοποιοί είναι συγγενείς της Ιωάννας Μπέλλα

Το γνωστό μοντέλο και πρώην εστεμμένη των καλλιστείων Ιωάννα Μπέλλα, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι της και την πολύμηνη παραμονή της στο Ντουμπάι και αποκάλυψε πως όντως, δυο πολύ γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί είναι συγγενείς της.

Η 25χρονη Ιωάννα, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την παραμονή της στο Ντουμπάι, που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, αφού η ίδια έκανε συχνά αναρτήσεις στα social media, δείχνοντας να περνά τέλεια, την ώρα που η Ελλάδα ήταν σε καραντίνα.


Η Ιωάννα σχολίασε πως αυτό το ταξίδι το έκανε καθαρά για επαγγελματικούς λόγους: «Ήμουν στο Ντουμπάι 4 μήνες γύρισα, έκανα καραντίνα στους γονείς μου στη Βέροια και μετά θα πάω Λονδίνο» είπε και πρόσθεσε «Περίμενα ότι θα με σχολίαζαν. Αλλά εγώ ήμουν εκεί για δουλειά. Σχολίασαν περισσότερο τα φαγητά που ανέβαζα. Συγκατοίκησα με μια φίλη μου για δύο μήνες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο Ντουμπάι γιατί πήγαν πολλά μοντέλα λόγω κορονοϊού. Εργαζόμουν 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Εκεί είναι εύκολο να κάνεις φωτογραφίσεις για περιοδικά».


Παράλληλα, το μοντέλο αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι έχασε όντως 10 κιλά, γιατί ήθελε να γίνει πιο skinny ως μοντέλο, αλλά πως στο Ντουμπάι, πήρε 6 κιλά!


Τέλος μάθαμε πως έχει συγγενική σχέση με δυο γνωστούς ηθοποιούς: τον 47χρονο Γιώργο Καραμίχο και την 51χρονη Μαρία Λεκάκη.


«Είμαι ανιψιά της Μαρίας Λεκάκη και του Γιώργου Καραμίχου. Είναι ξαδέλφια της μαμάς μου. Τους θαυμάζω και τους αγαπώ» είπε η Ιωάννα.


Δείτε όλα όσα  είπε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!