ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 21 Απριλίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυτοπροβολή, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στον εντυπωσιασμό. Στον επαγγελματικό τομέα οι δυναμικές προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο ουσιαστική θα είναι η κατάληξη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανάγκη να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις τους γύρω σου ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς επιδιώκεις να τους κατευθύνεις με τρόπο που δεν θα γίνει αποδεκτός. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου γιατί αυτοί σε υποκινούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η διάθεση να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα στην καριέρα σου μπορεί να σε φέρει σε σημαντικές διαμάχες με τους ανωτέρους σου που καλό είναι να αποφύγεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει καθώς δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Φρόντισε να ακούσεις την διαίσθησή σου γιατί αυτή θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά και θα απομακρύνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, οι φόβοι σου όμως μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά και να προκληθούν εντάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η προσοχή στρέφεται σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Άφησε το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και διάθεση για ομαδικό πνεύμα. Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν το βράδυ που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις πρωτοφανείς αποφάσεις για εσένα.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητας και τη βαρεμάρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια καθώς επιδιώκεις πια να έχεις τον πρώτο λόγο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, φρόντισε μόνο να καταλαγιάσεις τον εκνευρισμό που θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες προσπάθειες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσει οι υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνουν ή να σε απογοητεύουν. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στην αποφασιστικότητα σου και στη μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για ένα μοναδικό βράδυ αρκεί να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται αιφνιδιαστικά και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, προσοχή θα πρέπει να δείξεις με πρόσωπα που υπάρχουν στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω των ανασφαλειών που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει αν θα αποφύγεις τις συγκρούσεις ή αν θα δυναμιτίσεις την κατάσταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον δεν αφήνει περιθώριο για ψυχραιμία και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο εναντίον σου που θα επηρεάσει αρνητικά τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που σε απασχολούν, πρόσεξε γιατί η ανάγκη να συγκρουστείς και να εκτονωθείς θα βλάψει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει η νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει από την δουλειά, άφησε τις εξουσιαστικές διαθέσεις στην άκρη γιατί δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και μην αφήνεις πιθανές φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια να σε επηρεάσουν. Οι εμμονές είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εμμονική συμπεριφορά σε καθημερινά ζητήματα δεν θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και ευθύνες, αντίθετα θα αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα. Προσοχή γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κοινωνικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ένταση θα ανατρέψει τη θετική έκβαση τους για αυτό να είσαι προσεκτικός.

Η ένταση δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τη σχέση σου για αυτό μετουσίωσε τη νευρικότητα σε πάθος για να μπορέσεις να ξεφύγεις από πιθανές χοντρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η, οι προσωπικές σου ανασφάλειες θα παίξουν αρνητικό ρόλο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς μπορεί να γίνεις έντονα καχύποπτος λόγω των αμφιβολιών που έρχονται στο μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν καθώς με αυτό τον τρόπο δεν θα αποφύγεις την ένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά θα έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές συμπεριφορές λόγω των αντιδράσεων σου. Προσοχή σε αυτούς που μπορεί να λειτουργούν με σκοπό το κέρδος τους και όχι το δικό σου.

Το πάθος και η ζήλεια μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να βρεθεί σε νέα γνωριμία καθώς η κακή σου διάθεση μπορεί να κυριαρχήσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά από το περιβάλλον σου καθώς η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου με χειριστικό τρόπο θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και έντονες καταστάσεις. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία των σχέσεων σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή στη συνεργασία σου καθώς οι κόντρες θα είναι έντονες και μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στα άκρα λόγω των πιέσεων που δέχεσαι. Δεν πρέπει να αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω των προσωπικών αμφιβολιών που μπορεί να υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η, μην επιτρέψεις στους φόβους και στην καχυποψία να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη της.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καθημερινότητα δυσκολεύει λόγω του έντονου προγράμματος σου και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο τα συναισθήματά σου λόγω της πίεσης. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τις εμμονές καθώς αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για να πάρεις ανάσες και καλά θα κάνεις να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την οποία ένταση. Διαφορετικά οι συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον θα είναι δυσάρεστες και θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην πορεία σου.

Η ένταση της καθημερινότητας δεν αφήνει τη σχέση να κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν είναι εύκολο να επικράτηση έντονη διάθεση για φλερτ λόγω της κακής ψυχολογίας και των αμφιβολιών για τον εαυτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που περνάς όμορφα καθώς θέλοντας να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός. Αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσουν με απότομο τρόπο και να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο έντονος εγωισμός και η ανάγκη επιβολής κυριαρχεί και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τα πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες αντιδικίες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση λόγω παράλογων ανασφαλειών που εκδηλώνεις.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αλλά δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την υπέροχη ατμόσφαιρα λόγω της αναστάτωσης και των φόβων που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η διαχείριση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, μην επιτρέψεις σε τίποτα να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να αντιμετωπίσει οικογενειακά θέματα. Η καχυποψία κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα, φρόντισε να το αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δύσκολη διάθεσή σου κυριαρχεί και επαγγελματικά καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις προσωπικές σου απόψεις με απότομο τρόπο. Είναι σημαντικό να είσαι διαλλακτικός για να μπορέσεις να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις τις οποίες καχυποψίες και αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθεί σε νέα γνωριμία λόγω της έντονης κυκλοθυμίας που σε διακατέχει. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προσοχή στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε ζητήματα χωρίς να υπάρχει λόγος και αυτό θα είναι αρκετό να προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα είναι σφοδρές. Άφησε την καχυποψία στην άκρη και δώσε χώρο στους άλλους να εξηγήσουν πραγματικά τα συναισθήματά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε εμπορικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα δημιουργώντας παρασκήνιο εις βάρος σου. Άφησε το ένστικτό σου να σου υποδείξει πώς πρέπει να κατευθύνεις.

Είναι σημαντικό να μην γίνεις σκληρός στην επικοινωνία με το ταίρι σου καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα τον πληγώσουν και θα καταστρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέα γνωριμία καθώς οι αμφιβολίες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις και καθαρά ποιο πρόσωπο έχεις απέναντί σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη ζεστασιά και τη σταθερότητα που σου δίνουν τα οικεία πρόσωπα. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αναστάτωση. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να επιτυχείς τους στόχους σου. Το εμπόριο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και μπορεί να λειτουργήσει άκρως θετικά για εσένα καθώς βρίσκεις τους τρόπους και την πειθώ για να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Αξιοποίησε την ημέρα για να μιλήσεις με κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά και θα απογειώσει τη διασκέδαση και την επικοινωνία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!