GOSSIP

Πέτρος Πυλαρινός: «Εγώ κόλλησα κορωνοϊό τη Βάλια» [βίντεο]

Ο frontman του συγκροτήματος Alcatrash, που νόσησε με κορωνοϊό και απουσίαζε από τα πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι", αποκάλυψε πως όχι μόνο "πέρασε βαριά" τη νόσο, αλλά πως αυτός κόλλησε τη σύντροφό του Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο τραγουδιστής και το αγαπημένο συγκρότημα, έχουν πλέον επιστρέψει στο Καλό Μεσημεράκι και ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε στον Αρτ και είπε τα ακόλουθα: «Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον», είπε αρχικά ο Πέτρος Πυλαρινός και συνέχισε: «Το πέρασα πολύ βαριά. Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου».

Ενώ, αναφέρθηκε και στη σύντροφό του Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον «Τροχό της Τύχης», αποκαλύπτοντας: «Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Τη Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!