ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 13 Απριλίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία για ξεκούραση και για χαλάρωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα, ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι ευκαιρίες σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοίγει ο δρόμος για αγορές και για υλικά αποκτήματα.

Κριός
Ενώ ένα κομμάτι σου αναζητά και επιδιώκει τη σταθερότητα ή ένα ομοιόμορφο ρυθμό, σήμερα υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι σε εγρήγορση. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό προκαλώντας την ανάγκη για διαφορετικά πράγματα και δραστηριότητες και μια όψη του Ήλιου με τον Άρη ενθαρρύνει μια πρακτική προσέγγιση. Είσαι λίγο πιο τολμηρή και πιο άμεση, κάτι που θα μπορούσε να είναι πιο εμφανές στην επικοινωνία και τη μάθηση. Έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις και να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να νιώσεις πνευματικά ψηλά. Δεν έχεις καμία διάθεση να υποταχτείς στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των άλλων όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που τη διαχειρίζεσαι. Μπορεί να αισθανθείς έντονα την ανάγκη για την ώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων ή να κάνεις κάτι ασυνήθιστο με τη διέλευση του Ήλιου – Άρη. Η ανταγωνιστικότητα είναι τόση, ώστε να σε παρακινήσει και να σε δραστηριοποιήσει περισσότερο. Η αυτοπεποίθησή σου αρκεί για να τονώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Χρειάζεται να επαναφέρεις την ενέργειά σου, να μείνεις λίγο πίσω και να θεραπεύσεις την ψυχή σου με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Θα μπορούσε να υπάρξει μια έκπληξη από το παρελθόν που σήμερα αναδεύεται. Η σημερινή διαμετακόμιση Ήλιου – Άρη μπορεί να σε παρακινήσει ειδικά επειδή ο Άρης είναι στο ζώδιό σου. Αυτή η διαμετακόμιση μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για τη βελτίωση της ζωής σου. Μια σημαντική νέα σύνδεση που μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά φαίνεται χρήσιμη. Διαχειρίσου σήμερα την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου με τη λογική. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά αγάπη ή ένα απωθημένο θα σε απασχολήσει.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων και των φιλιών σου. Η εφευρετική πλευρά του εαυτού σου είναι ενδιαφέρουσα κυρίως στα εργασιακά. Με τον Ήλιο και τον Άρη σε αρμονία θέλεις να χειριστείς τα προβλήματα άμεσα αντί να τα αφήνεις να συσσωρεύονται. Η διαίσθησή σου τείνει να υποστηρίζει τις αποφάσεις σου. Η τάση ανεξαρτησίας σου χρειάζεται προσοχή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις σήμερα μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Λέων
Στόχος σου είναι να απολαύσεις σήμερα συναισθήματα έμπνευσης, όμως μην αφήσεις την ανυπομονησία να χαλάσει ένα καλό σχέδιό σου στο πρώτο μισό της ημέρας. Είσαι πιο προσανατολισμένη στους επαγγελματικούς στόχους σου για αυτό και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Είσαι διατεθειμένη να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε με αντικειμενικότητα νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Η Σελήνη στον 9ο οίκο σου προκαλεί την περιέργειά σου και την επιθυμία σου για ανακάλυψη. Μπορεί να νιώθεις παρορμητική, απόφυγε όμως την επαναστατικότητα που μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου. Η σημερινή διαμετακόμιση του Ήλιου – Άρη είναι εξαιρετική για να πετύχεις κάτι ή να αναλάβεις δράση για ένα σημαντικό θέμα σου. Ίσως ακόμα να εισπράξεις ένα χρέος ή να το εξοφλήσεις. Απόλυτα ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις σου που φαίνεται να είναι και αξιόλογες.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 8ο οίκο σου και φυσικά μπαίνεις σε μια θεραπευτική ενδοσκόπηση. Εξακολουθείς να έχεις την τάση να θέλεις να αναλάβεις ευθύνες και να ενεργείς με τις παρορμήσεις σου. Οι άλλοι σε εμπνέουν στα εργασιακά να ενεργείς με αυτοπεποίθηση. Απόλαυσε το πάθος και τις ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις και να εντυπωσιάσεις.

Σκορπιός
Είσαι σε καλή κατάσταση για σύνδεση και τα σχόλια κάποιου μπορεί να σε εκπλήξουν. Ωστόσο έχεις την τάση να επενδύεις πιο συναισθηματικά στις σχέσεις σου, με τη Σελήνη στη ζώνη συνεργασίας σου. Δεν θέλεις να είσαι περιορισμένη και υπάρχει ισχυρότερη η ανάγκη να λάβεις δράση σε εργασιακά θέματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει ζεστασιά και άνεση. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια περίοδος που θέλεις κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και τείνεις να εντοπίζεις προβλήματα και ελαττώματα που χρειάζονται επιδιόρθωση. Μια αρμονική πτυχή του Ήλιου με τον Άρη σήμερα σε βοηθά και σε παρακινεί. Είσαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να κάνεις αλλαγές ειδικά σε δημιουργικά επίπεδα και στις σχέσεις. Ωραίες εξελίξεις θα υπάρξουν στους τομείς την δημιουργικότητας, του ρομαντισμού ή των χόμπι. Πάρε πρωτοβουλίες και τόνωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία και το σεξαπίλ σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της χαράς και της ευχαρίστησης όλη τη μέρα. Αν πρέπει να παρακολουθήσεις παρορμητικές επιλογές είναι γενικά μια καλή στιγμή για να βρεις απελευθέρωση μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Έχεις τη διάθεση να αναλάβεις δράση με τον Ήλιο και τον Άρη να έρχονται σήμερα σε αρμονία. Ακόμα και μικρές αλλαγές στα εργασιακά σου δίνουν ικανοποίηση. Απόλαυσε τη μέρα και το χρόνο που έχεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το πλανητικό σκηνικό.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της προσωπικής σου ζωής αναζητάς λίγο χρόνο και χώρο για να κεντράρεις στον εαυτό σου. Η ευχάριστη ενέργεια συνδέει τις επικοινωνίες και τη μάθηση με τη δημιουργικότητα στη ζωή σου. Ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα των επικοινωνιών σου και δημιουργεί μια ευχάριστη σύνδεση με τον Άρη και αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου. Έχεις τη διάθεση να συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια εξέλιξη σε μια υπόθεση του παρελθόντος σου προσφέρει ικανοποίηση.

Ιχθείς
Είναι μια μέρα η σημερινή για να τιμήσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ποικιλία και τόνωση. Με τη σημερινή αρμονία μεταξύ του Ήλιου με τον Άρη είσαι ενθουσιώδης και κάπως ανταγωνιστική με υγιή τρόπο. Αυτή η πτυχή ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου για να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Είσαι πρόθυμη να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Επίλεξε ευχάριστες και αναζωογονητικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!