ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 12 Απριλίου 2021

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία δυναμικότητα και ανάγκη για ανανέωση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις συνεργασίες και στις σχέσεις, καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση.

Κριός
Η νέα Σελήνη σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε γεμίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα. Κινείσαι δυναμικά στα εργασιακά και κερδίζεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμπιστέψου το μυαλό, τις ιδέες, τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου. Κάντε κοινά σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Θα τον απελευθερώσουν και θα τον κάνουν πιο εκδηλωτικό. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες και όχι της μιας βραδιάς.

 

Ταύρος
Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η πραγματοποίηση της σημερινής νέας Σελήνης στο ζώδιο του Κριού για σένα. Οι ανάγκη σου για αλλαγές και περισσότερη σταθεροποίηση ή εξασφάλιση μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κλείσε παρελθοντικές εκκρεμότητες στα εργασιακά έτσι ώστε να προετοιμάσεις το έδαφος για αλλαγές. Φαίνεται να συνειδητοποιείς τα λάθη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να τα διορθώνεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ξεκίνημα ίσως και με άτομο του παρελθόντος κλείνει πληγές.

 

Δίδυμοι
Εκμεταλλεύσου σήμερα τη θετική επιρροή της νέας Σελήνης και αξιοποίησε την ενέργειά της. Πάρε αποφάσεις, ανάπτυξε την κοινωνικότητά σου και έκφρασε τις ιδέες σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργούν μια αίσθηση ανασφάλειας όμως είναι παροδικό και σύντομα θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου. Ανάλαβε δράση και βγάλε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τη χειμερία νάρκη. Εσύ που είσαι μόνη, θα προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από τα social media.

 

Καρκίνος
H νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού σε βγάζει από το λήθαργο και σε ενεργοποιεί περισσότερο, ξανά βρίσκεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Δρομολόγησε την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων σου και αναζήτησε τρόπους που θα βελτιώσουν την κατάσταση. Με ανανεωμένη διάθεση πλησίασε τον αγαπημένο σου και προετοίμασέ του μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο αν πραγματικά είναι αυτό που θέλεις.

 

Λέων
Η νέα Σελήνη σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες, να βρεις λύσεις και να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς λίγο ήσυχη. Ανάλαβε δράση στα εργασιακά και μην περιμένεις οι εξελίξεις να προκύψουν από μόνες τους. Η συναισθηματική σου ζωή είναι η πηγή ενέργειάς σου, για αυτό φρόντισε και τον αγαπημένο σου. Να είσαι βέβαιη πως θα στο ανταποδώσει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας καινούριος έρωτας εισβάλλει στη ζωή σου αναπάντεχα.

 

Παρθένος
Η νέα Σελήνη λειτουργεί αναζωογονητικά για σένα κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά και επαγγελματικά σου. Οι σημερινές εξελίξεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δρομολογήσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποθέσεις σου. Ευχάριστες και θετικές αλλαγές προβλέπονται για τη συναισθηματική σου ζωή τόσο για τη σχέση με τον αγαπημένο σου μιας και αναζωπυρώνεται το πάθος, όσο και για σένα που είσαι μόνη, καθώς προβλέπονται νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Τον ερωτικό και τον επαγγελματικό σου τομέα φωτίζει η νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναθεωρήσεις, να αλλάξεις και να προωθήσεις τις επιθυμίες και ανάγκες σου. Μικρά και παροδικά εμπόδια προσπέρασέ τα με υπομονή και καλή διάθεση. Η ανανεωμένη σου διάθεση και πίστη ότι από δω και πέρα όλα θα διορθωθούν, σε οδηγεί πιο χαλαρή στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι πιθανότητες μιας επανασύνδεσης είναι πολλές.

 

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη σε ενθαρρύνει να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις δυναμικά τους εργασιακούς στόχους σου. Έτσι η μέρα και η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα μιας και εμπεριέχει επιτυχίες, εξελίξεις, συναντήσεις με φίλους και νέα ερεθίσματα. Πλησίασε ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και πάρτε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Επαναπροσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει και διεκδίκησέ το δυναμικά. Η περίοδος σε ευνοεί, αν επιδιώκεις ακόμα και μια επανασύνδεση.

 

Τοξότης
Η μέρα και η σημερινή νέα Σελήνη υπόσχεται και φέρνει πολλές ευκαιρίες, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, νέους ανθρώπους και ερεθίσματα και βάζει τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Απόψε μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου αρκεί να μειώσεις λιγάκι την κυνικότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν μπορείς να φανταστείς τι προετοιμάζει το πλανητικό σκηνικό για σένα. Όλες οι αισθήσεις σου φαίνεται να ενεργοποιούνται.

 

Αιγόκερος
Η επικοινωνία και ο διάλογος σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Διαχειρίσου οικονομικά θέματα και με την εύνοια της νέας Σελήνης βελτίωσε την κατάσταση. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου όμως βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Η σχέση και το πάθος με τον ερωτικό σύντροφό σου αναζωπυρώνεται και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις καμία προσπάθεια. Ένας ερωτικός πειρασμός φαίνεται να φέρνει τα πάνω – κάτω στη ζωή σου. Απόλαυσέ τον χωρίς να διακινδυνεύεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου.

 

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να οργανώσεις ταξίδια, να αυξήσεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου και φυσικά να απολαύσεις και τον εαυτό σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που θα σε προφυλάξει από πολλές κακοτοπιές, σήμερα στα εργασιακά. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες ή και τις ικανότητές σου. Πάρε τις αποφάσεις που καθορίζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σταμάτα να φοβάσαι σκιές και φαντάσματα. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η σχέση που περιμένεις εναγωνίως, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές και βρίσκεται πολύ κοντά σου.

 

Ιχθείς
Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται περισσότερο στις σχέσεις σου. Προσωπικές, φιλικές ή και επαγγελματικές. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα εργασιακά και τις υποχρεώσεις τους, όμως οι ανταμοιβές είναι πολλές. Απόφυγε τους πειρασμούς και μην δίνεις δικαιώματα στον σύντροφό σου. Δεν υπάρχει λόγος για το τίποτα να επιβαρύνεις και να χαλάς την ατμόσφαιρα μεταξύ σας, είναι κρίμα. Εσύ που είσαι μόνη, διαθέτεις τόση γοητεία επάνω σου που μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!