ΖΩΔΙΑ

Το σημερινό τετράγωνο Άρη & Ποσειδώνα θα ζορίσει πολύ 4 ζώδια

Πολλούς κινδύνους, πιθανές "παγίδες" παραπλάνησης, χάος, φόβο και αναστάτωση σηματοδοτεί η σημερινή δύσκολη όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα και σήμερα αλλά και για λίγες μέρες, ειδικά 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν πολύ.

Αυτή η δύσκολη όψη θα είναι πιο... ζόρικη για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία (ωροσκόπο, μεσουράνημα) κοντά στην 20-22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Όπως αναφέρει το astrokouskous.roskopos.gr ο Άρης είναι ο κόκκινος πλανήτης (κυβερνήτης του Κριού) που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την σεξουαλικότητα… Με λίγα λόγια μας δείχνει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, σηματοδοτεί αλλά και ενεργοποιεί τα γεγονότα στα οποία επρόκειτο να στρέψουμε την ενέργεια και την δράση μας …. Από το ζώδιο των Διδύμων, ο Άρης γίνεται αρκετά θεωρητικός (όχι τόσο πρακτικός) και στρέφει όλο το ενεργητικό μας στον τομέα της επικοινωνίας, φέρνοντας ένα μεγάλο κομφούζιο ειδήσεων αλλά και συζητήσεων. Το μυαλό (αλλά και η γλώσσα) κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς, όμως οι πράξεις και οι εξελίξεις της περιόδου δεν χαρακτηρίζονται απο σταθερότητα…

Αυτή την Πέμπτη στις 9 Απριλίου, ο Άρης “συγκρούεται” με τον πλανήτη του ασυνειδήτου του Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν οι δράσεις, οι κινήσεις, οι εξελίξεις των ημερών, είναι σε “θολά” νερά, με τους κινδύνους να καραδοκούν να εμπλέξουν εντελώς τις καταστάσεις γύρω μας. Τι πρέπει να προσέξουμε με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα; Ποια είναι η γενική επιρροή αυτής της όψης;

 • Αίσθημα κατάπτωσης – κούρασης – αδυναμίας (ψυχολογικής/σωματικής)
 • Ευάλωτη φυσική κατάσταση / χαμηλό ανοσοποιητικό / κίνδυνος μολύνσεων
 • Αδράνεια, αναβλητικότητα , τεμπελιά
 • Γεγονότα / εξελίξεις που δημιουργούν συγχύσεις, μπέρδεμα, δίλημμα
 • Εξαπατητικές ενέργειες
 • Θυματοποίηση
 • Μπλοκάρισμα και στασιμότητα σε σχέδια / επιθυμίες
 • Αποσυντονισμός – αποδιοργάνωση – άσκοπη ανάλωση ενέργειας
 • Οι πράξεις της περιόδου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικές προθέσεις και προσδοκίες. Για παράδειγμα άλλα θέλω , άλλα κάνω, άλλα επιθυμώ
 • Οι άνθρωποι γύρω μας παρεξηγούν ή κατανοούν λάθος τις κινήσεις μας.
 • Και οι δικές μας πράξεις εύκολα μπορούν να χαρακτηριστούν λανθασμένες ή να πέσουμε σε λάθη της στιγμής
 • Δυσκολία στην δραστική επικέντρωση και ολοκλήρωση ενός έργου
 • Τονισμένες ευαισθησίες όπου μπορούν να προκαλέσουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ή και παρεξηγήσεις
 • Δηλία
 • Ατυχήματα λόγω διάσπασης προσοχής

Αναφέραμε ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, δεδομένου όμως ότι αυτή η όψη θα κορυφωθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αστρολογικού μας χάρτη, καλό είναι να γνωρίζουμε ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε καθώς οδεύουμε προς την Πέμπτη!

ΚΡΙΟΣ: Νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος ή και συγχυσμένος, είτε μπορεί να παρατηρείς ότι μπλοκάρουν σχέδια, επαφές, συμφωνίες που αφορούν την δουλειά σου! Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Δείξε προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις ή και στα λόγια σου!

ΤΑΥΡΟΣ : Αισθάνεσαι ανασφάλεια για την πορεία των οικονομικών σου, ή βγαίνουν έξοδα τα οποία και σε αποσυντονίζουν, δεν τα είχες στο πρόγραμμα και σου στερούν για την ώρα το αίσθημα της ελευθερίας και της άνεσης να κάνεις όλα όσα υπολόγιζες. Προσοχή σε συνεταιρισμούς, φιλικές επαφές, δεν είναι ιδανική περίοδος για να δανείσεις, να δανειστείς ή και να επενδύσεις σε ένα έργο! Κάποιες φιλίες δεν σου δίνουν την σιγουριά ή και σε κάνουν να αισθάνεσαι εξαπατημένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σημαντικό τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, οπότε σε ένα γενικότερο πλαίσιο πρέπει να προσέξεις όλα όσα περιέγραψα στην ανάλυση της όψης. Οδεύοντας προς την Πέμπτη, είναι σημαντικό να μην κάνεις σημαντικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον, την προοπτική των στόχων σου είτε των επαγγελματικών σου! Θυμήσου ότι μία λάθος κίνηση μπορεί να σε αποδιοργανώσει και να πάνε πίσω τα σχέδιά σου ή αυτά που θέλεις να πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η συγκεκριμένη όψη να μην σε επηρεάζει άμεσα, δεν λείπει όμως η αδυναμία, η κούραση, η εξάντληση τόσο η ψυχική όσο και η πνευματική μέσα στις επόμενες μέρες. Δείξε προσοχή σε έγγραφα που αφορούν νομικά, επαγγελματικά ζητήματα, περιόρισε για λίγο την παρορμητικότητα σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ: Φόβοι αναβλύζουν αυτό το διάστημα και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και σε αυτά που έχεις βιώσει! Νιώθεις ανικανοποίητος συναισθηματικά, ερωτικά, κοινωνικά, ή μπορεί να εκδηλώνονται ανασφάλειες, λόγω κάποιων καταστάσεων που προσωρινά σε μπερδεύουν! Προσοχή στα οικονομικά, στα γραφειοκρατικά, σε εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν την διεκπαιρέωση κληρονομικών, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και τσέκαρε διπλά κάθε τι που σου προτείνετε αυτή την περίοδο προκειμένου να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι από τα ζώδια που επηρεάζεται άμεσα από το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα και η ενέργειά του θα εκδηλωθεί περισσότερο σε ζητήματα επαγγελματικών συνεργασιών! Προσοχή στις πλάνες, στις αυταπάτες, στις συγχύσεις που μπορούν τώρα να προκληθούν, θυμήσου ότι δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ! Και σε αισθηματικό πλαίσιο μπορεί να νιώσεις μπλοκαρισμένος και συγχυσμένος δεδομένου ότι δεν εξελίσσονται όλα στον ρυθμό που θα θελες ή που είχες στόχο! Προσοχή στις εξαπατήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Η ανησυχία των ημερών αφορά κυρίως θέματα που συνδέονται με την εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα… Νιώθεις ότι τα αποθέματα ενέργειάς σου στερεύουν, μπορεί να είσαι μπερδεμένος και συγχυσμένος αναφορικά με την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων, ή να αισθάνεσαι ότι είσαι σε αναμονή ή και σε αδράνεια χωρίς να περνά από το χέρι σου κάτι που μπορείς να κάνεις για να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση! Προσοχή δείξε σε θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά θυμήσου ότι δεν είναι ιδανική στιγμή αυτές τις μέρες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Παρόλο που είσαι από τα ζώδια που θα βιώσουν πιο ήπια την επιρροή αυτής της όψης, σημαντικό είναι να αποφύγεις τις συγχύσεις στα αισθηματικά σου οι οποίες και θα προκύψουν λόγω ανασφαλειών, ή και λόγω παρεξηγήσεων. Τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους αποτελούν ένα μεγάλο βραχνά αυτή την περίοδο που σε κάνει να νιώθεις ανικανοποίητος ή και ανεπαρκής!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι από τα ζώδια που επηρεάζονται πολύ περισσότερο από το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα και η όψη αυτή θα εκδηλωθεί κυρίως στον τομεά των πολύ προσωπικών σου υποθέσεων (σπίτι- οικογένεια) αλλά και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις (συντροφική ζωή – συνεργασίες)! Κυριαρχεί η νευρικότητα,η αποδιοργάνωση, άλλα προσδοκάς άλλα κάνεις και πέφτεις σε λάθη και σε παγίδες που σου προκαλούν ψυχολογικό αναβρασμό. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, ή και με τον σύντροφο! Κάποιες συνεργασίες οδηγούνται σε αδιέξοδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθεις αρκετά κουρασμένος σωματικά καθώς οδεύουμε προς την Πέμπτη, το άγχος είναι έκδηλο με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι αρκετά ευάλωτος ή και αποδυναμωμένος! Ειδήσεις που αφορούν την εργασία σου προκαλούν εκνευρισμό είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν αναβολές, είτε δεν τηρούνται όλα όσα είχες συμφωνήσει. Μην αναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και προσπάθησε να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου γιατί είναι βέβαιο ότι κάποιες από αυτές θα πάνε πίσω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεσαι μπερδεμένος αλλά και ανικανοποίητος στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες αγαπητέ μου Υδροχόε! Στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να εκδηλώνονται ανασφάλειες, αδυναμίες, είτε να μην μπορείς να διασαφηνίσεις για την ώρα τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία και που πρέπει να επικεντρωθείς! Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα που σου στερεί την ικανοποίηση επιθυμιών και σχεδίων!

ΙΧΘΥΣ: Αρκετά θολό και μπερδεμένος είναι το τοπίο των ημερών που ακολουθούν και είναι γεγονός ότι είσαι από τους βασικούς αποδέκτες της επιρροής του τετραγώνου Άρη – Ποσειδώνα για αυτό είναι χρήσιμο να διαβάσεις καλά όλη την παράγραφο με την ανάλυση της όψης! Οι εντάσεις και οι συγχύσεις των ημερών σε αποδιοργανώνουν και σε φέρνουν αντιμέτωπο με την παγίδα της εξαπάτησης, ή και του λάθους! Μην βιάζεις να κρίνεις, να αποφασίσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες αυτή την εβδομάδα, κάποια πράγματα δεν είναι τόσο καθαρά όσο πιστεύεις! Ψυχολογικά νιώθεις προσωρινά αδύναμος!

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!