ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 3 τυχερά ζώδια που θα περάσουν τέλεια αυτές τις μέρες

Στην αστρολογία, σχεδόν πάντα, υπάρχουν διαστήματα που... ζορίζουν κάποια ζώδια, αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και αυτές τις μέρες τα άστρα ευνοούν πολύ τρία τυχερά ζώδια.

Όπως διαβάζουμε στο marieclaire.gr είναι η εποχή του Κριού. Αν η ενέργεια είναι πιο έντονοι, οι ρυθμοί πιο δυνατοί και υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που σε ενεργοποιεί, τότε ξέρεις ότι όλα οφείλονται στο γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Ήλιος υψώνεται ενώ ο Κριός δίνει ζωή στη δύναμή του. Αυτή η εποχή σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, πάθος, θάρρος και την θέληση να νικήσεις. Έπειτα από έναν μεγάλο και αργό χειμώνα, έρχεται η εποχή της άνοιξης για να σε φροντίσει σε μία διαδικασία αναγέννησης. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε μπορείς να περιμένεις καλά πράγματα αυτή τη βδομάδα.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει μόνο με εσένα. Έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα του ποια είσαι κα που πας. Πέρνα τον χρόνο σου αφήνοντας πίσω σου τις οπτικές που δεν σου κάνουν και αποδέξου το θάρρος που χρειάζεται να είσαι ο εαυτός σου, ανεξάρτητα με το τι σκέφτονται οι άλλοι. Τα όνειρά σου είναι ζωντανά αυτή την εβδομάδα και φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς και θα κάνεις πραγματικότητά αυτά που θες.

Λέων

Δεν υπάρχει κάποιος να λέει που θα φτάσεις και αυτό κάνει το ταξίδι ενδιαφέρον. Αυθόρμητες ευκαιρίες θα σε οδηγήσουν στον τωρινό εαυτό σου με την πιθανότητα ν’ αλλάξεις τροχιά. Οι δρόμο είναι ανοιχτοί, τα εμπόδια φεύγουν από τη μέση και εσύ είσαι στο χείλος εμπειριών που θα ανοίξουν το μυαλό σου με πάρα πολλούς τρόπους.

Τοξότης

Αν δεν είσαι ήδη ερωτευμένη, ίσως ερωτευτείς αυτή τη βδομάδα. Η ενέργεια γύρω είναι τόσο ρομαντική και ονειροπόλα που μπορεί να σε χτυπήσει το βέλος του έρωτα. Μπορεί να τσιμπηθείς με κάποιον και απλά να απολαύσεις τη χαρά του να βρίσκεις έναν άνθρωπο που σε ταρακουνάει. Αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτή η εβδομάδα μπορεί να μοιάζει συναρπαστική.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!