ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 6 Απριλίου 2021

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές αισιόδοξες και αρκετά απελευθερωμένες. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, στις επαφές θα υπάρξει άνεση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και καυστικός με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η μέρα σε ωθεί στο να πεις σκληρές αλήθειες που μπορεί να πονέσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και σκληρός σε αυτά που εκφράζεις οδηγώντας σε κόντρες που τελικά μπορεί να κοστίσουν.

Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος εκδηλώνεις ιδιαίτερη καχυποψία και αυτό δεν σου επιτρέπει να αφεθείς στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου προμηνύει επαναστατικές διαθέσεις και ανατρεπτικές επιλογές που μπορεί να αιφνιδιάσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να διοχετεύσει στην ένταση μέσω πρωτοβουλιών που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι το να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα βρίσκεται έντονα στη σκέψη σου. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει πιθανές σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου και να σε αγχώσουν.

Ο ρομαντισμός και το πάθος που μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή δίνει νέες ευκαιρίες στις σχέσεις σου και απογειώνει τα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον καθώς σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς θα είναι άκρως συγκρουσιακές και μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις μπορεί να είναι πολλές καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αδιάλλακτος και συγκρουσιακός για να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Καλά θα κάνεις να αφήσεις το ομαδικό πνεύμα να επικρατήσει και να περιορίσεις απολυταρχικές τάσεις που τελικά δεν θα σε ωφελήσουν.

Ξέρεις τι ζητάς από τον/η σύντροφό σου και φροντίζεις να του το δείξεις ξεκάθαρα καθώς η ωριμότητα χαρακτηρίζει τις σκέψεις και τις δράσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορείς με σταθερά βήματα να αφεθείς σε νέο πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς και μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο συναισθηματισμός εντείνεται περισσότερο από ποτέ και μπορεί να σε οδηγήσει στο να μείνεις μακριά από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε στιγματίζουν ψυχολογικά, κάτι που θα σε γεμίσει δύναμη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να δώσεις λύσεις. Ο ρεαλισμός που σε διακρίνει βοηθά να ξεφύγεις από συναισθηματικές εξάρσεις και να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς για να μπορέσεις να επωφεληθείς την όποια κατάσταση.

Νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου και παρ’ όλες τις ανασφάλειές σου δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς ότι βαδίζεις με σταθερά βήματα μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που σε καλεί να λύσετε ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε πληγώνουν.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, τα φιλικά σου πρόσωπα είναι για σένα όαση μέσα στην πίεση των ημερών και σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Προσοχή στις συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, αρκεί να ξεφύγεις από εμμονές και προσωπικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κάνεις σταθερά βήματα προς την επίτευξη αυτών που έχει σχεδιάσει.

Υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μπορείς να δείξεις καλή διάθεση για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καχυποψία κυριαρχεί στον τρόπο που εκφράζεσαι και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός, αυτό όμως να ξέρεις μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς φαίνεται να υπάρχουν οι παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή σε προβληματίζουν. Φρόντισε να απαλλαγείς από ανασφάλειες καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς η διάθεση που δείχνεις δεν είναι η κατάλληλη και μπορεί να οδηγηθείτε σε έντονες προστριβές που θα σε πληγώσουν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι κατακλύζεται από εσωστρέφεια και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για νέα επικοινωνία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος στις απόψεις σου και αυτό να χαλάσει την θετική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς αυτές μπορεί να εξελιχθούν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να μην γίνεις επικριτικός και εκδικητικός αφού αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ένταση που σε διακατέχει επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να πληγώσεις το ταίρι σου σε πιθανές συζητήσεις που έχετε. Καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα γνωριμία καθώς οι ανασφάλειες θολώνουν τη σκέψη και την συμπεριφορά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η περιέργεια και η αναστάτωση που νιώθεις οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να παρατηρείς τους γύρω σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα της καθημερινότητας καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε ακραίες αντιδικίες και σε λόγια που θα πληγώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα σε ωφελήσει καθώς οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να προσπαθήσεις διαισθητικά να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις στην διάθεσή σου καθώς εμμονές και φόβοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι τη στιγμή να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε μία σχέση και μπορεί να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και τις ανασφάλειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ανάγκη να είσαι αρεστός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει το να υποχωρήσεις έναντι απαιτήσεων που έχεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με λογικά επιχειρήματα αυτά που σκέφτεσαι και σε ικανοποιούν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Αισθηματικά

Η αδιαλλαξία δεν θα ωφελήσει την προσωπική σου ζωή, σκέψου με ψυχραιμία τι είναι αυτό που θέλεις να εκφράσεις στο ταίρι σου και έδειξε ωριμότητα σε πιθανές συζητήσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου σε νέο πρόσωπο, όμως αυτό θα εγείρει αντιδράσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει συζητήσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. Άφησε τις πομπώδεις εκφράσεις την άκρη και αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές νέες ιδέες και την ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων που σε διακρίνει. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν. Καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη διάθεση να πληγώσεις τους γύρω σου με τα λεγόμενά σου και να δείξεις κατανόηση σε πιθανές απαιτήσεις και ανάγκες που έχουν. Διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην επιτρέψεις στις εμμονές να κατακλύζουν τις σκέψεις σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς και θα δώσει λύσεις σε ότι έχεις αναλάβει.

Έχεις την διάθεση να γίνεις χειριστικός και επιβλητικός με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να εγκλωβιστείς στην κυκλοθυμία και τις ανασφάλειες και αυτό να μη βοηθήσει να απολαύσεις την επικοινωνία με νέο πρόσωπο. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καλή διάθεση σε χαρακτηρίζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς μπορείς να γίνεις απόλυτος και επιβλητικός και αυτό να ενοχλήσει ιδιαίτερα πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξει παρασκήνιο που θα σε επηρεάσει και θα σε ωθήσει στο να γίνεις σκληρός και συγκρουσιακός. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις για να μην οδηγηθούν στα άκρα σπουδαίες συνεργασίες για εσένα.

Δείχνεις με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα που έχεις για τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις σε μακροχρόνιο επίπεδο για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε για να μείνει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, μπορείς να απολαύσεις οικογενειακές στιγμές που σε γεμίζουν ζεστασιά και ασφάλεια και σου δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που απασχολούσαν οικεία πρόσωπα. Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και φροντίζεις τους δικούς σου ανθρώπους αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο που έχεις μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις σημαντικά οικονομικά σχέδια όμως δεν αποκλείεται να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος για την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε δεσμευτικές συμφωνίες που μπορεί να θεωρείς ότι θα ανταποκριθείς όμως στην πορεία θα έχεις δυσκολίες και δεν θα είσαι φερέγγυος.

Η τρυφερότητα κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις εξαιρετικά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει την αίσθηση του γνώριμου και δημιουργεί οικεία ατμόσφαιρα στην μεταξύ σας επικοινωνία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!