GOSSIP

Χωρίζουν μετά από μόλις 5 μήνες γάμου οι Μιλάτος - Παπαϊωάννου

Μόλις λίγους μήνες φαίνεται πως κράτησε ο γάμος του μοντέλου Στιβ Μιλάτου, με την επίσης μοντέλο Ιωάννα Παπαϊωάννο, αφού γίνεται λόγος για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και κάποιοι θεωρούν πως το διαζύγιο είναι βέβαιο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε  μετά από έναν χρόνο σχέσης, με πολιτικό γάμο που έγινε στην Κόρινθο μέσα στην καραντίνα, με τον Στηβ Μιλάτο να έχει δηλώσει πως στο μέλλον θα ήθελε να κάνει και έναν θρησκευτικό γάμο με την αγαπημένη του.

Ωστόσο, οι διαφορές του ζευγαριού μετά τον γάμο φαίνεται να είναι αγεφύρωτες και έφερε τον χωρισμό. Ο Στηβ Μιλάτος, μάλιστα, έχει σβήσει όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του από τα social media.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από δυο μήνες είχε πει: «Κλείσαμε τώρα έναν χρόνο μαζί, από την πρώτη φορά που την είδα στη ζωή μου. Ήταν στις 7 του μηνός, όπως έγινε και ο γάμος μας. Πέρασε ένας χρόνος. Ήμασταν έξω και γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Κοιταχτήκαμε, χορέψαμε και της είπα ότι θέλω να τη γνωρίσω και να την ξαναδώ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!