ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021

Ο Ήλιος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει να μπει τάξη στις σκέψεις και στις επιθυμίες, τα χαρακτηριστικά θα είναι οργάνωση και μεθοδικότητα. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, αν οι προσεγγίσεις είναι συντονισμένες και οι διεκδικήσεις έχουν δημιουργική επιμονή τότε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. 

Κριός
Υπάρχει μια σταθερή ενέργεια σήμερα γύρω σου ειδικά για φιλίες και συνδέσεις. Ίσως να μοιραστείς κάποιες γνώσεις σου με τους άλλους με επιτυχία ή μια ομαδική προσπάθεια σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου πιο αποτελεσματικά. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε όρκους και υποσχέσεις απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια ενδιαφέρουσα περίοδο που τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ταύρος
Βλέπεις τους στόχους και τις αποδόσεις σου σήμερα με ρεαλισμό κι αυτό βοηθά στην ενίσχυση της ικανότητας λήψης αποφάσεων. Η απλοποίηση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαίτερα με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Η τοποθέτηση προσωπικών προβλημάτων σου λίγο πίσω μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας. Ξέρεις πια τι ακριβώς θέλεις και πού πρέπει να οδηγηθεί η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, ένα απωθημένο σου φαίνεται να εκπληρώνεται.

Δίδυμοι
Οι κοντινοί σου άνθρωποι τείνουν να δείχνουν την υποστήριξή τους μέσω των ενεργειών τους σήμερα βοηθώντας σε να νιώσεις πιο ασφαλής. Μια ρεαλιστική προσέγγιση στις σχέσεις σου κερδίζει αυτήν τη στιγμή, καθώς οι υπερβολικές προσδοκίες μπορούν να κάνουν ζημιά. Οι ενέργειες σήμερα τείνουν να ενθαρρύνουν τη μετριοπάθεια. Εκμεταλλεύσου τη θετικότητα της ημέρας στα εργασιακά. Οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες καταλαγιάζουν.

Καρκίνος
Αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση στα εργασιακά θέματα σήμερα, ακόμα και με τη Σελήνη σε μια ζωντανή, παιχνιδιάρικη περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Θέλεις να είσαι παραγωγική και ευτυχώς το σύμπαν φαίνεται να σε υποστηρίζει. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις τις προτεραιότητές σου και να ανακαλύψεις ότι η χρήση λίγης στρατηγικής είναι σωτήρια. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση θα πρέπει να αποφύγεις μπερδέματα και πιθανούς πειρασμούς. Δείξε επιφυλακτικότητα σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη ματιά.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς άνεση και ασφάλεια. Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις και να σε βάλει σε ένα πρακτικό πλαίσιο σκέψης. Οι συγκυρίες ευνοούν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν όμως στη συνέχεια θα σε απογοητεύσουν.

Παρθένος
Η θετική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου στα εργασιακά. Η έρευνα και η αναζήτηση απαντήσεων μπορεί να είναι ελκυστική και ικανοποιητική. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου και να φροντίσεις την ψυχική σου υγεία. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και ιδιαίτερα το ερωτικό κομμάτι βελτιώνονται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, ένα απωθημένο σου συνεχίζει να σε απασχολεί όμως με έναν πιο υγιή τρόπο.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά την ημέρα στον σταθερό ηλιακό 2ο οίκο σου και η σημερινή πτυχή Ήλιου – Κρόνου δημιουργούν μια ωραία ενέργεια γύρω σου που σου δίνει τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να αποζημιωθείς. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε γίνεται ιδιαίτερα εκδηλωτικός, τρυφερός και καθησυχάζει κάθε ανασφάλειά σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και τα προσωπικά σχέδιά σου γίνονται η απόλυτη προτεραιότητά σου. Ενώ αυτή η διέλευση ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό, έχεις μια σταθεροποιητική επιρροή μαζί σου σήμερα, που σε βοηθά να δεις την αξία της προσφοράς και της περισσότερης τάξης στη ζωή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιείται και ίσως είναι καιρός να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που φλερτάρεις, κυρίως αν προέρχεται μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

Τοξότης
Υπάρχει μια σταθερή και πρακτική ενέργεια γύρω σου με την επιρροή του Ήλιου – Κρόνου, η οποία σου προκαλεί μια θετική πειθαρχεία. Αναγνωρίζεις τα οφέλη της σκληρής δουλειάς, του σχεδιασμού και της προσπάθειας. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου βοηθά στο να αισθανθείς χρήσιμη και οργανωμένη. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, τρυφερότητα και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

Αιγόκερος
Οι φιλοδοξίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα και οι φιλίες σου ενισχύονται. Η διέλευση Ήλιου – Κρόνου δημιουργεί σταθεροποίηση και πρακτικότητα, στοιχεία βασικά για την εκπλήρωση των επιδιώξεών σου, ειδικά σε θέματα που αφορούν χρήματα, ασφάλεια, το σπίτι και την οικογένεια. Οι λύσεις σε εργασιακούς προβληματισμούς σου έρχονται φυσικά. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Υδροχόος
Ο Κρόνος στο δικό σου ζώδιο εναρμονίζεται με τον Ήλιο ενισχύοντας την πρακτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Είσαι η φωνή της λογικής και μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά σε θέματα ηγεσίας και εξουσίας. Πάρε πρωτοβουλίες σε θέματα εργασιακά και οικονομικά. Εξομολογήσεις, όρκοι και υποσχέσεις προμηνύονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις σου.

Ιχθείς
Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ειδήσεις και συνδέσεις φέρνει η σημερινή μέρα. Λαμβάνεις θετικά σχόλια ή εκτιμήσεις που θα μπορούσαν να σε βάλουν στη διαδικασία αναζήτησης τρόπων βελτίωσης των οικονομικών και πρακτικών υποθέσεών σου. Στα εργασιακά γίνεσαι πιο οργανωτική και παραγωγική. Η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου έχει έντονα το άρωμα του ρομαντισμού και του πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για την έναρξη μιας νέας ζωής ίσως και αυτής που ονειρεύεσαι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!