ΖΩΔΙΑ

Αυτές οι μέρες είναι πολύ θετικές για τρία τυχερά ζώδια

Κάποια ζώδια έχουν... τα άστρα με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα και είναι η ευκαιρία να βιώσουν μαγικές στιγμές σε πολλά επίπεδα, αφού και σήμερα και στο ξεκίνημα του νέου μήνα έχουν μεγάλη αστρολογική εύνοια.

Όπως αναφέρει το  marieclaire.gr η μαγεία μπορεί να μην κρατά για πάντα αλλά επιστρέφει πάντα. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα το διαπιστώσεις αυτή την εβδομάδα που θα είναι σίγουρα μαγική.

Κριός

Η νέα εβδομάδα σε ευνοεί με αγάπη, προσοχή και όλων των ειδών τις δυνατές ενέργειες. Μαθαίνεις πιο πολλά για το ποια είσαι και ποιες είναι οι δυνάμεις σου. Ανακαλύπτεις ότι η θέση σου στις κοινότητες στις οποίες είσαι ενδυναμώνεται. Οι άλλοι σε αντιμετωπίζουν ως αρχηγό και βρίσκεις το χρόνο να αναγνωρίσεις τη συμβολή σου.

Τοξότης

Το σύμπαν σου στέλνει έμπνευση  αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο γιατί έχεις περισσότερο παιχνιδιάρικη και ψυχαγωγική διάθεση αλλά κι επειδή είσαι ανοιχτή στο να εκφραστείς και να είσαι έξω καρδιά. Μπορεί να βρεις ανθρώπους στο δρόμο σου που θα σου πουν πόσο καλή δουλειά κάνεις.

Ιχθύες

Είσαι ήδη ένα δημιουργικό ζώδιο. Αυτή την εβδομάδα το πας σε άλλο επίπεδο. Βλέπεις τα πράγματα με ένα φωτεινό και ζωηρό τρόπο και βρίσκεται σε μια καλλιτεχνική διαδικασία μέσα από τρόπους που όλοι θα ζήλευαν. Η δημιουργικότητά σου όμως θα έρθει αν είσαι πρόθυμη να είσαι ευάλωτη και να είσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!