GOSSIP

Γέννησε η Emily Ratajkowski - Έγινε μαμά για πρώτη φορά [εικόνα]

Το πασίγνωστο μοντέλο Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, έχουν κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένοι, αφού σχεδόν 3 χρόνια μετά το γάμο τους, κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους, το πρώτο παιδάκι τους.

Η 29χρονη Αμερικανίδα καλλονή, με καταγωγή από τη Ρωσία, ανακοίνωσε η ίδια τα ευχάριστα νέα στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει το νεογέννητο μωρό της και αποκάλυψε μέσω της λεζάντας ότι γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως θα πάρει το όνομα Sylvester Apollo Bear και πως θα το αποκαλούν χα"ιδευτικά Sly, ενώ σχολίασε πως το πρωί της γέννας ήταν η καλύτερη και πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της.

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, αποκάλυψε τον λόγο που μαζί με τον σύζυγό της αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν το φύλο του μωρού. Όπως είπε, το φύλο θα αποκαλυφθεί όταν το παιδί γίνει 18 χρονών και το πει από μόνο του.

“Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει.”, είχε πει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!