ΖΩΔΙΑ

H Νέα Σελήνη του Μαρτίου θα επηρεάσει όλα τα ζώδια και ειδικά 4 από αυτά

Νέες εξελίξεις, "κλείσιμο κύκλων" και ανατροπές αλλά και εύνοια θα φέρει στη ζωή των ζωδίων η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 13 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων.

Ποιοι επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη Μαρτίου 2021;

Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση των τάσεων αυτού του φεγγαριού, να αναφέρουμε ότι το Νέο Φεγγάρι του μήνα αναμένεται να επηρεάσει άμεσα και να φέρει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, συγκεκριμένα για όσους έχουν γεννηθεί (2 μέρες +/-) κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες : 13/6, 15/9, 15/12, 13/3. Επιπλέον επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) , ωροσκόπο ή μεσουράνημα, κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποια είναι η επιρροή της Νέας Σελήνης Μαρτίου;

Ξεκινώντας την ερμηνεία της Νέας Σελήνης το πρώτο ερώτημα που γεννιέται είναι κατά πόσο ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι θετικός ή αν εντέλει θα έχει δυσκολίες. Εδώ θα σας αναφέρω ότι επιρροή αυτού του Φεγγαριού είναι μεικτή, θα υπάρξουν οι περιπτώσεις ανθρώπων που θα δουν ένα μεγάλο σχέδιο, μία μεγάλη επιθυμία ή ένα μεγάλο όνειρο να γίνεται πραγματικότητα, θα υπάρξουν όμως και οι περιπτώσεις ανθρώπων που θα νιώσουν εντελώς παγιδευμένοι ή και αδύναμοι από τα δρώμενα που συμβαίνουν γύρω τους και θα είναι και οι βασικοί αποδέκτες σε οριστικά κλεισίματα κύκλων.

Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύ), και σε μοίρες όπου σχηματίστηκε και η τελευταία Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη (μεταβλητό ζώδιο)! Επιπροσθέτως, βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου ο Άρης διελαύνει στο ζώδιο των Διδύμων, ενεργοποιώντας τις Εκλείψεις που έγιναν στον άξονα Διδύμου – Τοξότη στο τέλος της χρονιάς. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι τα στοιχεία αυτά δεν αποτελούν και την ιδανική συνθήκη, για να μπορέσουμε να δώσουμε μόνο έναν θετικό τίτλο σε αυτό το φεγγάρι! Στην πορεία των 28 ημερών που ανοίγονται μπροστά μας, είναι γεγονός ότι θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά, που θα εντείνουν και την διχογνωμία και το μπέρδεμα και τον φανατισμό αλλά και το οριστικό κλείσιμο κύκλων.

Σημαντικό γεγονός με τη Νέα Σελήνη του μήνα είναι ότι η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνα βρίσκονται σε σύνοδο με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη)! Η θετική όψη του νομίσματος είναι ότι το διάστημα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως περίοδος εσωτερικής αφύπνισης, όπου οξύνεται η ενσυναίσθηση, η συμπόνια, η ανάγκη υποστήριξης, αλληλεγγύης, θυσίας, αγάπης, ανιδιοτέλειας, ενώ ενισχύονται η πίστη, τα ιδανικά, η επιθυμία για δημιουργία, συναισθηματική έκφραση καθώς και οι ευαισθησίες. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η αρνητική όψη, η οποία και μας κατευθύνει προς την πλάνη, την εξαπάτηση, την σύγχυση, το μπέρδεμα, την ανάγκη διαφυγής από την πραγματικότητα, την ασθενικότητα, την αδυναμία, στοιχεία ικανά να προκαλέσουν τον αποσυντονισμό, την καθήλωση αλλά και την αδράνεια.

Συλλογικά παρατηρούμε την όξυνση και την επικινδυνότητα του ιού, συνάμα όμως και την εξέλιξη και πορεία αναφορικά με την ίαση/θεραπεία/εμβολιασμό, γεγονός που αποτελεί έναν βασικό παράγοντα αποσυντονισμού  αλλά και αδράνειας όπως χαρακτήρισα παραπάνω.

Εκτός από το φλέγον θέμα του ιού παρατηρούμε με αυτό το Φεγγάρι και νέες σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με την Τέχνη και τον καλλιτεχνικό κλάδο, συνεχίζουμε λοιπόν να βλέπουμε στους δέκτες μας αρκετές ειδήσεις και εξελίξεις για αυτό τον τομέα.

Επιπλέον στο 2021 Χρονιά “Κρόνου – Ουρανού” κατάρριψης του παλιού με το νέο, και σοκαρίσματος πολλές φορές από την ακρότητα των γεωφυσικών ή και καιρικών φαινομένων, συνεχίζουμε και αυτό το μήνα να είμαστε κάτω από αυτή την επιρροή. Ο καιρός πραγματικά θα επιβεβαιώσει το παλιό ρητό : “Μάρτης Γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης” ωστόσο θα πρέπει να έχουμε κατά νού ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε ισχυρές καταιγίδες, πλημμύρες ή και προβλήματα που προκύπτουν από το υδάτινο στοιχείο (πχ παλίρροια)

Το “κλειδί” αυτού του Φεγγαριού, είναι η αγάπη, η αγάπη για την ζωή, για τον συνάνθρωπο, η προσφορά, η αλληλεγγύη, η κατανόηση αλλά και η κατανίκηση των εγωιστικών ενστίκτων. Όλα τα παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν το “αντίδοτο” σε αυτή την σκληρή εποχή που διανύουμε. Επιπλέον, η φωνή της διαίσθησης και των εσωτερικών μηνυμάτων που θα μας δοθούν αυτή την περίοδο, είναι σημαντικό να τα αφουγκραστούμε, να τα αναγνωρίσουμε και να τα ακολουθήσουμε γιατί μπορούν εντέλει να μας γλιτώσουν από πολλούς μπελάδες. Ας παραμείνουμε απόμακροι από τις “παγίδες” της εξαπάτησης, της θολούρας, της ασθενικότητας και της αποδιοργάνωσης και ας επικεντρωθούμε στην αγάπη και στην προσφορά άνευ όρων και κανόνων!

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη Μαρτίου 2021 κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

 

ΚΡΙΟΣ : Κλείνετε κύκλους και εκκρεμότητες, προσφέρετε στήριξη σε αγαπημένα πρόσωπα, αφήνετε στην άκρη τους εγωισμούς και μετανοείτε, συγχωρείτε, υποχωρείτε ή και συμβιβάζεστε εκεί που πρέπει/όταν πρέπει!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Νέες επιθυμίες γεννιούνται, ενώ εκπληρώνεται ένα σχέδιο ή μία προσδοκία σας. Δέχεστε στήριξη από φιλικό περιβάλλον ενώ και η αισθηματική σας ζωή είναι φανερό ότι βρίσκεται σε ένα στάδιο ικανοποίησης!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και στην προοπτική της καριέρας σας και σε αυτό τον τομεά θα έχετε και τις πιο σημαντικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Το νέο αυτό φεγγάρι δίνει την ώθηση για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο ωστόσο θα είναι με αβεβαιότητα ή και ανασφάλεια. Προσοχή στις επιλογές σας, μην δίνετε μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, αποφύγετε τις παγίδες που θα σας αποπροσανατολίσουν από τον αρχικό στόχο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανήκετε στους ευνοημένους της Νέας Σελήνης του μήνα, ανακτάτε την ψυχολογική σας διάθεση, κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, είστε σε επικοινωνία με πρόσωπα αγαπημένα που λείπουν μακριά ή έχετε και κάποια σημαντική εξέλιξη / είδηση μέσα από αυτά. Η έμπνευση, οι αναλαμπές και η φιλοσοφική θεώρηση των καταστάσεων σας δίνουν περισσότερη σοφία αλλά και λύσεις στα προβλήματά σας.

 

ΛΕΩΝ: Ξύνει πληγές αυτό το φεγγάρι, βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες ή και συναισθήματα τα οποία είχατε πολύ καλά κρυμμένα στο σεντούκι της ψυχής σας, γεγονός που ναι μεν σας κάνει να αισθάνεστε αδύναμοι, από την άλλη πλευρά τώρα θα εντοπίσετε ότι πρέπει να εργαστείτε περισσότερο εσωτερικά για να κατανικήσετε τα πάθη σας. Πιθανές ανασφάλειες για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις προς τρίτους, ή και καθυστερήσεις στην έκβαση οικονομικών υποθέσεων είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περίοδος συντροφικότητας και ανάγκης να πάρετε και να δώσετε αγάπη. Γεννιέται η επιθυμία νά ερθέτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που έχετε στην καρδιά σας ή που έχουν έναν σταθερό ρόλο στη ζωή σας. Αρκετοί ξεκινάτε μία νέα σχέση που φαίνεται πολλά υποσχόμενη, φροντίστε να παραμείνετε ρεαλιστές και να μην βιαστείτε να κρίνετε καταστάσεις. Παραμείνετε προσγειωμένοι στις επιλογές σας, ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν την συντροφική ζωή ή τις σταθερές συνεργασίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει εξελίξεις που αφορούν την καθημερινότητα, την ροή του προγράμματος, την εργασία σας. Αρκετοί ωστόσο θα νιώσετε κουρασμένοι, εξαντλημένοι, τα επίπεδα ενέργειάς σας θα είναι χαμηλά και χρειάζεται να είστε πιο προσεχτικοί σε αδιαθεσίες. Καλείστε να επιμεληθείτε και να φροντίσετε περισσότερο την φυσική κατάσταση την δική σας , των οικείων ή του κατοικιδίου! Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις σας αποσυντονίζουν και σας αποδιοργανώνουν, η δημιουργκότητά σας θα αποτελέσει το κλειδί για την διαχείριση των καταστάσεων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε από τους αποδέκτες των θετικών επιρροών αυτού του φεγγαριού, κι εφόσον και το προσωπικό σας ωροσκόπιο προδιαθέτει,μπορείτε να αναμένετε ένα εξαιρτικό διάστημα για την εκπλήρωση σχεδίων, επιθυμιών , για την έναρξη νέων δημιουργικών σχεδίων ή ακόμα και για έναν μεγάλο έρωτα ο οποίος θα γεμίσει με συναισθήμα τη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετά χαοτική είναι η επιρροή της Νέας Σελήνης του μήνα για εσάς τους Τοξότες. Αρκετοί θα κλείσετε κάποιους κύκλους, με λίγα λόγια θα έχετε τελικές εξελίξεις από γεγονότα που σας απασχόλησαν στα τέλη του 2020. Υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, το ακίνητο, την επαγγελματική έδρα, είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Μέσα σας αισθάνεστε αρκετά μπερδεμένοι και εσωτερικά ανήσυχοι!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περίοδος ειδήσεων, επαφών, επικοινωνιών αλλά και νέων αποφάσεων για την πορεία σας. Εσείς θα χρειαστεί να φιλτράρετε προσεχτικά όλα τα δεδομένα γύρω σας και να εκτιμήσετε σωστά κάθε απόφαση πριν την λήψη της. Στα αισθηματικά σας είστε αρκετά εκφραστικοί, συναισθηματικοί και είναι μία καλή περίοδος για να πείτε με λόγια αυτά που αισθάνεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανήκετε στους εκπροσώπους του ζωδιακού που έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ από το ξεκίνημα της χρονιάς και είναι γεγονός ότι οι πιέσεις ακόμα έχουν αφήσει το αντίκτυπό τους. Το νέο φεγγάρι του μήνα εγκαινιάζει έναν καινούργιο κύκλο για τα οικονομικά σας, όμως μπαίνετε και σε μία περίοδο που αξιολογείται με έναν τρόπο διαφορετικό τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία, τι είναι απαραίτητο, τί θέλετε δικό σας. Προσοχή στις απάτες οικονομικής φύσεως, αξιοποιήστε τις ιδέες σας που μπορούν να φέρουν χρήματα στα χέρια σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο, φέρνοντας νέες εξελίξεις, νέα γεγονότα που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι τώρα μπαίνετε στο στάδιο εκπλήρωσης σχεδίων και ονείρων ζωής. Ζητήματα που αφορύν εσάς, τη ζωή σας, το μέλλον, τις σχέσεις σας είναι το βασικό επίκεντρο των εξελίξεων που ακολουθούν! Αρκετοί θα θαμπωθείτε από την έλευση ενός νέου έρωτα, άλλοι θα θελήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας με όποιο κόστος, θα υπάρξουν όμως και οι περιπτώσεις Ιχθύων που θα βρεθείτε μπλοκαρισμένοι και παγιδευμένοι σε καταστάσεις που σας προκαλούν σύγχυση. 

 

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!