ΖΩΔΙΑ

Ο Άρης στους Διδύμους από σήμερα θα φέρει καβγάδες σε 5 ζώδια

Από σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου και μέχρι τις 23 Απριλίου, ο Άρης στους Διδύμους, αναμένεται να φέρει τσακωμούς, καβγάδες, εντάσεις, χωρισμούς και αντιπαραθέσεις και ειδικά 5 ζώδια, μάλλον θα πρέπει να προσέξουν πολύ αυτό το διάστημα.

Όπως διαβάζουμε στο astrology.gr γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι; 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί οικογενειακά προβλήματα, ζημιές στο σπίτι ή θέματα με ένα ακίνητο, οπότε για όσο μείνει, θα φροντίσει να μη σε αφήσει να ξαποστάσεις, αφού θα σκάει πότε το ένα και πότε το άλλο, βγάζοντας σου από τα ρούχα σου.

Συχνές θα είναι οι παρεμβάσεις στα του οίκου σου και της προσωπικής σου ζωής, οι παρατηρήσεις και οι συστάσεις για το τι είναι λογικό και τι σωστό να κάνεις, οπότε είναι φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή να εκραγείς και να εκφράσεις τη γνώμη σου με καθόλου κολακευτικά λόγια, κάτι που θα επιφέρει και την προσωρινή διακοπή των σχέσεων. Πιθανή είναι και μια «εισβολή» στο χώρο σου ή αναγκαστική μετακόμιση. Αν βέβαια ξεκινήσεις μαστορέματα ή τεχνικές εργασίες αυτή την περίοδο, ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας θα εκτονωθεί εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου πια, στους Διδύμους, σηματοδοτείται μια περίοδος έντονων αναταράξεων σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές, με αρκετές αντιδράσεις, αντιρρήσεις, διχογνωμίες και φυσικά τσακωμούς, καθώς τόσο εσύ όσο και η άλλη πλευρά θα είστε ευέξαπτοι, θα αρπάζεστε για ψύλλου πήδημα και θα προσπαθεί ο καθένας σας να αποδείξει ότι αυτός έχει δίκιο.

Γενικά, με τους άλλους θα έχεις θέματα, παλιούς και νέους, όπου είτε θα σου επιτίθενται για ό,τι έκανες ή δεν έκανες είτε θα δημιουργούνται αμοιβαίες αντιπάθειες από την αρχή της γνωριμίας. Δε χρειάζεται να πούμε ότι αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα ξεφύγουν κάποια στιγμή με το ταίρι σου, ούτε και ότι δεν είναι ιδανικό αυτό το διάστημα να βιαστείς σε αποφάσεις σχετικές με γάμο ή συμβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνά στον 10ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας μια «τρελή» κατάσταση στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου όχι μόνο οι ρυθμοί θα αυξηθούν κατακόρυφα και πλέον θα περνάς τον περισσότερο χρόνο σου δουλεύοντας, αλλά θα δημιουργούνται αντιπαλότητες και διαμάχες με το παραμικρό, αφού η ένταση στην ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτη και οι πιέσεις μεγάλες.

Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις από έναν ανώτερό σου ή το αφεντικό σου ή να κατηγορηθείς για μια κατάσταση για την οποία είτε ευθύνεσαι είτε όχι. Η κριτική και το «κήρυγμα» σε βαθμό... πρηξίματος για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να γίνεται θα σε φέρνει συχνά στα όριά σου κι όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν φορές που δε θα συγκρατείσαι και θα εκδηλώνεις τη δυσαρέσκεια ή το θυμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνθήκες στη δουλειά σου «αγριεύουν», με τον Άρη στους Διδύμους, καθώς είτε ο φόρτος θα είναι μεγάλος και θα πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση για να τα προλάβεις όλα και στο χρόνο τους είτε οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή υπαλλήλους να είναι τεταμένες, ο ανταγωνισμός και ο εγωισμός να είναι έκδηλος και τα νεύρα πολλά.

Κατηγορίες προς το πρόσωπό σου αλλά και συκοφαντίες που έχουν σαν σκοπό να χαλάσουν την εικόνα σου είναι επίσης πιθανές, όπως επίσης και το ξεμπρόστιασμα και το τελικό ξεκαθάρισμα. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν και τεχνικά προβλήματα που θα δυσκολέψουν το έργο σου. Με τόσο άγχος και εκνευρισμό, ενδέχεται να έχεις ενοχλήσεις στην υγεία σου ή να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης από την έλλειψη ξεκούρασης ή γιατί δε θα τρέφεσαι σωστά.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, περνά στους Διδύμους, αποφασισμένος να αυξήσει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου αλλά και να σε βάλει σε μπελάδες, καθώς θα δημιουργήσει διάφορα προβλήματα τόσο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, όσο και στις σχέσεις σου με συγγενείς και γείτονες, γνωστούς και αγνώστους.

Τα νεύρα σου θα είναι πολλά και θα βγάζεις μια επιθετική συμπεριφορά, κυρίως αν ακούς ή βλέπεις πράγματα που σου σηκώνουν την πέτσα. Δεν αποκλείεται και μια βλάβη του μεταφορικού σου μέσου, του κινητού ή γενικότερα του εξοπλισμού σου, όπως επίσης και ένα έκτακτο ταξίδι ή τρεξίματα με διάφορες γραφειοκρατικές υποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!