GOSSIP

H Meghan Markle απαντά στις κατηγορίες για bullying σε υπαλλήλους του παλατιού

Καθώς απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι την τηλεοπτική μετάδοση στις 7 Μαρτίου της συνέντευξης που παραχώρησαν οι Meghan και Harry στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Orpah Winfrey, η άλλοτε Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle, δέχεται βροχή επικριτικών σχολίων από τον βρετανικό Τύπο, μετά και την αποκάλυψη δημοσιεύματος, πως η ίδια έκανε bullying σε υπαλλήλους του βρετανικού παλατιού, το διάστημα που διέμενε σε αυτό.

Συγκεκριμένα, οι Times του Λονδίνου, αποκάλυψαν και ένα e-mail που έστειλε ο άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου του ζεύγους Jason Knauf το 2018, στο οποίο κάνει λόγο για προβλήματα στο προσωπικό του παλατιού που σχετίζονται με τη στάση της Δούκισσας του Σάσεξ, ενώ το δημοσίευμα επικαλείται και τις σχετικές δηλώσεις πρώην υπαλλήλων του παλατιού.


Η Oprah μετά το σάλο που προκάλεσε το δημοσίευμα, είπε πως δεν είναι καθόλου τυχαίο χρονικά το δημοσίευμα και το συνέδεσε με την κυκλοφορία του τρέιλερ της συνέντευξης που έκανε η ίδια με το διάσημο ζεύγος.


Από τη μεριά της η Meghan Markle, μέσω της εκπροσώπου της είπε τα ακόλουθα σε μια ανακοίνωση - απάντηση, που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Hello! των ΗΠΑ: στο αμερικανικό Hello! ότι «η Δούκισσα είναι λυπημένη από αυτήν την επίθεση που αφορά στον χαρακτήρα της, ιδιαίτερα ως ένας άνθρωπος που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού, και δεσμεύεται να στηρίξει βαθιά όσους έχουν βιώσει αντίστοιχο πόνο ή τραύμα. Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της και να προσπαθεί να δίνει το παράδειγμα για το σωστό και το καλό».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!