GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Καινούργιου με τον Κούγια

Η γνωστή παρουσιάστρια, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, με τα όσα αναφέρονταν στη χθεσινή ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, όπου αν και δεν κατονομάζονταν, όλοι (και η ίδια), θεώρησαν πως ο γνωστός δικηγόρος αναφέρονταν στην ίδια και μάλιστα με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς. 

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να στραφεί νομικά κατά μιας σειράς προσώπων.


Στην ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ονομαστικά το Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ "φωτογράφισε" την Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να την κατονομάσει, γράφοντας: 


«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».


Αυτό το απόσπασμα της ανακοίνωσης, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία ανταπάντησε μέσω της εκπομπής της και των social media.
 
«Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς που είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάτε για ήθος, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι. Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου», ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, ενώ ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα και στο twitter, σχολιάζοντας μόνο με τη φράση "χωρίς λόγια" την απάντηση που έλαβε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, όπου ο γνωστόςδικηγόρος ισχυρίζεται πως δεν αναφέρονταν στην ίδια, αλλά σε άλλη παρουσιάστρια του καναλιού της.

 

Ακολούθησε ένα κύμα συμπαράστασης στην Κατερίνα, τόσο από το κανάλι της, όσο και από τον παραγωγό της Νίκο Κοκλώνη, αλλά και άλλους διάσημους φίλους και συνεργάτες της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!